MESGENC'den Bir Kaç Kelime.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
MESGENC1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

MESGENC'den Bir Kaç Kelime.

Mesaj gönderen MESGENC1 »

Yıllarca oynadık ve yıllar önce bıraktık. Şöyle geriye dönüp baktığımda hayatımızda gerçekten
önemli bir yer kaplamış bu oyun. Askerlik gibi, düğününüz gibi yada eski mahallenizdeki arkadaşları veya
eski evinizi özlemeniz gibi.

Sevdiğiniz arkadaşlarla bir arada olmak. Oyun bir tarafa sohbet muhabbet etmek,asla unutamayacağınız şeyler.

Hani şu ünlü AVATAR filmi varya onun gibi gerçek bedenlerimiz bu dünyadaydı ama oyundaki avatarlarımız
bu bedenlerimiz kadar heyecan veriyordu bize. Arkadaş listemizde sevdiğimiz bir arkadaşımızı görmek bir araya gelmek
daha neler neler.

Şimdi bilsem eski arkadaşlar yine orada olacak. Düşünmeden zaman kaybı demem oyuna geri dönerim.

Af başta olmak üzere
Ata loncası
Yeniçeri Loncası

Hakan, mustafa,erkan,osman,orhan,banu,cemal,ela,ahu,olcay ve aklıma gelmeyen bir çok dostum.

Bir birinin yardımına koşan birbirinden birşey esirgemeyen insanlarla güzel günlerdi. Derdimiz kimseye zarar vermek değildi,
maden yada item peşinde koşmakta değildi. Bir arada vakit geçirmek gülüp eğlenmekti. Zaten diğerleri otomatikman geliyordu zaten.

Kısacası İKV hayatımızda gerçekten güzel bir anı olarak kaldı. Bazen hatırlayıp iç geçirdiğimiz hatta özlediğimiz.

Evet gerçekten özlediğimiz. Bu Sanal dünya bizim gerçek dünyamızda bir yere sahip oldu. Gerçek dünyada yaşamışcasına anılarımız kaldı.
Kalmayada devam edecek.

Bu yazıyı okuyan eski dostlarımdanda birkaç kelime beklerim.

Eskiyi yaad etmek adına keyfalan@hotmail.com mail adresim.

Herkese en içten Sevgilerimle.

MESGENC - KEYFALAN - AFxMESGENC - AFxKEYFALAN - ATAxMESGENC - ATAxKEYFALAN - YENİÇERİxMESGENC - YENİÇERİxKEYFALAN
Kullanıcı avatarı
sagocu48
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inception

Re: MESGENC'den Bir Kaç Kelime.

Mesaj gönderen sagocu48 »

Eski günleri hatırlamak ve hatirlanmak çok güzel bi duygu gerçekten.sizinle oyunda geçirdiğim zamanı kayıp olarak görmüyorum aksine sizi kazandım yeni arkadaşlar edindim.sanırım bende eski ekip toplamsa düşünmeden dönerim sizin için.herkesin yeri ayri bende aklimdasiniz :)
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir.
Bertrand Russell

“Genel Sohbet” sayfasına dön