İKV giremıyorum yardım lütfen
- ubey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Arm Of Revrenge
İKV giremıyorum yardım lütfen
Arkadaşlar ikv simgesine tıklayıp Eminönü sunucusunu seçip giriyorum.Msn mi şifremi yazıp tıklıyorum ve oyuna giriş için yeni pencere geliyor altta bir çubuk oluyor içinde çizgi olan normalde hareket etmesi lazım ama bende hareket etmıyor o yandaki cinde hareket ekmiyor haliyle yardımcı olursanız sevinirim
Xxubeyxx
Ubey
Ubeydullah
Ubey
Ubeydullah
Re: İKV giremıyorum yardım lütfen
Oyunu silip tekrar yüklemeyi denedin mi ?
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
- ubey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Arm Of Revrenge
hayır bunun bir çözüm olduğunu düşünmüyorum normalde giriyordum c/ deki dosyaları flasha aktardım sonra bilgisayara kopyaladım çalışıyordu giriyordum sonra bilgisayara format attırdım tekrar flasdakini kopyaladım şimdi dediğim sorun oluyor
Xxubeyxx
Ubey
Ubeydullah
Ubey
Ubeydullah
Merhaba;
> Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın.
> Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
> Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama
kutusuna Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
> XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLSÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
> Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu
uygulayın.
Üstte belirtilen işlemleri yaptıktan sonra tekrar oyuna giriş yapmaya çalışınız. Sorunun devamı halinde tekrar iletişime geçiniz.
İyi forumlar.
> Oyunu öncelikle sisteminizden tamamen kaldırın.
> Ardından C: dizinindeki Sobee klasörünü elle silin.
> Eğer yapabilirseniz çalıştır komutuna regedit yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisini açın ve CTRL+F ile arama
kutusuna Sobee yazarak bulduğunu tüm değerleri silin. Bu işlemi yaparken doğru anahtarı sildiğinizden emin olun. Yapamayacak bilgi seviyesinde iseniz bu adımı es geçebilirsiniz.
> XP için C:\Documents and Settings\KULLANICI_KLASÖRÜNÜZ\Local Settings\Temp,
Win7 için:C:\Users\KULLANICI_KLSÖRÜNÜZ\AppData\Local\Temp\Sobee klasörünü elle komple silin.
> Tekrar kurulum yapın ve hem kurulum aşamasında hem oyunu ilk açışınızda "Yönetici olarak çalıştır" komutunu
uygulayın.
Üstte belirtilen işlemleri yaptıktan sonra tekrar oyuna giriş yapmaya çalışınız. Sorunun devamı halinde tekrar iletişime geçiniz.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler