S.a
Öncelikle windows 8 kullanıcısı olduğumu belirtmek isterim.Ben ikv de kasma sorunu yaşıyorum.Açıklamak gerekirse ikv yi açtığımda ağır çekimde oynuyormuşum gibi oluyor.Ama sürekli devam eden bir yavaşlık gelip geçici bir sorun değil.Bu kasma sorununu yaşayınca c sürüsüsünü en iyi duruma getir (disk birleştirme) dediğimde ve pc yi yeniden başlattığımda bu sorun ortadan kısa bir süreliğine kalkıyor.Yaklaşık bi 10 gün sonra bu sorun tekrar ortaya çıkıyor ve ben artık bu disk birleştirme işlemini yapmaktan bıktım.Bunun nedeni ne olabilir.Kalıcı bir çözüm için ne yapmam gerekir.Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı bimiyorum ama çözümü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler.
Kasma sorunu
Kasma sorunu
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
- SR7GEN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: Kasma sorunu
dostum aynısı bende de oluyo. Hele de holde.. Bilgisayardan kaynaklı bi durum. RAM yada ekran kartıyla alakalı sanırım.
İyi forumlar
İyi forumlar
peki bir çözüm bulabildinmi biz her hafta disk mi birleştrip durcaz 
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
en az 2gb ram ile en az 128bit veri yolu olan bir ekran kartı kullanırsan sorunun ortadan kalkar.
Pc Asus k55vj sx 031d bu pc de ram 4 zatenEkvator yazdı:en az 2gb ram ile en az 128bit veri yolu olan bir ekran kartı kullanırsan sorunun ortadan kalkar.
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
Battlefield 4'ü Ultra ayarlarda oynadığım bilgisayarım da İKV'de FPS düşüşü oluyor. Bence oyunda problem var.
Bi çözümü var mı peki bu düşüşü önlemenin ?HiTMaN yazdı:Battlefield 4'ü Ultra ayarlarda oynadığım bilgisayarım da İKV'de FPS düşüşü oluyor. Bence oyunda problem var.
IIBlAşKleNtLeeII
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM
Tekkenfive
~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8
Fatih ERDEM