Peki sizce....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Peki sizce....

Mesaj gönderen METANET »

Merhaba arkadaşlar,

Şimdi gercekten çok yüklü ve değerli şekilde ikv de çoğu oyuncuya yardım ettim ettiğim yardımların ben millete yaymak yada hava vb şeylerde değilim fakat şurda bana bukadarda olmaz bunlar hayattan ne öğrenmişler dedirtecek şeyler gördüm. Bu dünya bugün sana yarın bana ve etme bulma dünyası.

Yardıma ihtiyacı olanın hep yanındaydım işte şukadar lazım buyur şu lazım buyur 2 letmeden verirdim bi gün benim yardıma ihtiyacım oldu kime yardım ettiysem borc verdiysem vb şeylerde yardım isteyince terslediler ne kıymetlimiş paran vb şeyler dediler yav arkadaş param sende kaç ay oldu 7 ay sence normalmi 1 haftaya ödiyeçeğin paranın 7 ayda ödenmesi buda yetmezmiş gibi seviyesiz olmak ve sanki yardım etmemişimde ondan yardım istemişim gibi atarlar yapmalarıda cabası.

En iyi yanıda bunlar iyi oyuncudur yardım ederken senin arkadaşın yardım isteyince düşmanın olurlar bukadar seviyesizlerdir.

Arkadaş borc alıyorlar ödeme zamanı geçeli aylar yıllar oluyor ayıp ediyorum demeden biz borcunu verirmisin deyince "ne kıymetli paran itemin varmış diyorlar" AYIP OLAN BUMU YOKSA BENİM 10 ay sonra vemiş olduğum borcu istememmi. TAMAM TÜRKİYEDE DOĞMADIM AMA Ailem Türk kardeşim biz böyle öğrenmedik ne diyim ben daha.
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: Peki sizce....

Mesaj gönderen Sonsevdam »

Maalesef öyle oyuncular REEL de de aynı karakterde ki kişilerdir.
Sevdaysa sevda...
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Ya şimdi apocum senin de istemen biraz abeş durmuş sanki.. Hani çok sıkışırsın istemişsindir onu bilemem ama zamanında vermeyen de ayrı bi ayıp etmiş. bana kalırsa ikinizde haksızsınız
Sergen YENİCE
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Yardım karşılıksız yapılan bir harekettir.

Borç alırken iyi olan fakat vermeye gelince "ne kadar değerli paran varmış" diyen kişiyle arkadaşlığı samimiyeti kes gitsin öyle insanlarla arkadaş olunmaz. Kendi paranla rezil olmak durumu.
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Betbah yazdı:Yardım karşılıksız yapılan bir harekettir.

Borç alırken iyi olan fakat vermeye gelince "ne kadar değerli paran varmış" diyen kişiyle arkadaşlığı samimiyeti kes gitsin öyle insanlarla arkadaş olunmaz. Kendi paranla rezil olmak durumu.
SR7GEN yazdı:senin de istemen biraz abeş durmuş sanki..
Evet arkadaşlar haklısınız ama birine ödemem gereken bir borctu bende sandımki arkadaşım zordurumdayım kime gideyim tabikide arkadaşım sandığıma gider sorarım ilk normal olarak yakınlık bakımından başkasından isteyemem ya. Hatrımız var diye ondan istedik istemez olaydım Arki listesinden yasaklı listesine taşıdı beni. :mrgreen:

Videonun sonu bizimki gibi bitmedi.
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SR7GEN »

O kişiyi biliyorum. Neyse sağlık olsun :D
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Her şey üslup ile alakalı kardeş :D
Şaka bir yana, böyle durumlara düşmeniz çok üzücü.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

...
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

İkv de babana bile güvenmiceksin neler neler gördük biz en iyi arkadaşını satanlarmı kütük yaranını çalanlar mı bonoyu yere atanlarmı ne görmedikki bence ikv tek oynanır ikv aleminde kimseye güvenmeyin arkadaş olun ama hesap paylaşımıdır borçdur ben karşıyım çok iyi tanımadığın biri değilse reel de ne borç ve ne şifreni kaç yıllık arkadaşın olursa olsun forumda bile az mı gördük hesabım çalındı şu oldu bu oldu xxxx şerefsizdir böyledir şöyledir hırsızdır.

kısaca yardım etmeyin almayın benim fikrim edersenizde karşılığını alamıcağınızı düşünerek bi nevi sadaka oluyo :P

karşı çıkan olur bu fikre ama en güvenlisi hepde uygulamışımdır en az 40 arkadaşımı böyle kaybettim ben para almam para vermem şifre almam vermem diye diye
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön