Femaleghostt

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yagmurdamla06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Pir İ Reis

Femaleghostt

Mesaj gönderen yagmurdamla06 »

3 yıl önce Özel nedenlerden dolayı Bıraktığım ve severek eğlenerek oynadığım İKV'ye geri dönmek bir türlü nasip olmadı.
Üniversite sınavlarını bahane ederek ve Oyundan uzaklasmak adına Sınavlara çalışarak Sonuç olarak hedefine ulaştıktan sonra Umarım bu yaz ayında yine aynı Nick İle Beyazköşk'te Oyunuma kaldığım yerden başlamak dileğiyle Soon 3 aylık bir zaman Dilimi kaldı...

Hollanda'dan Selamlar... :) :)
Yâ eyyuhâllezîne âmenû izâ nûdiye lis salâti min yevmil cumuati fes’av ilâ zikrillâhi ve zerûl bey’a, zâlikum hayrun lekum in kuntum ta’lemûn(ta’lemûne).
Cevikol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Femaleghostt

Mesaj gönderen Cevikol »

Aynı Dönemde Oynayamamışız ama dört gözle döneceğin günü bekliyorum tekrar hoşgeldin
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: Femaleghostt

Mesaj gönderen acarrr »

yagmurdamla06 yazdı:3 yıl önce Özel nedenlerden dolayı Bıraktığım ve severek eğlenerek oynadığım İKV'ye geri dönmek bir türlü nasip olmadı.
Üniversite sınavlarını bahane ederek ve Oyundan uzaklasmak adına Sınavlara çalışarak Sonuç olarak hedefine ulaştıktan sonra Umarım bu yaz ayında yine aynı Nick İle Beyazköşk'te Oyunuma kaldığım yerden başlamak dileğiyle Soon 3 aylık bir zaman Dilimi kaldı...

Hollanda'dan Selamlar... :) :)
Öncelikle Aleyküm Selam. Eski sunucunada şimdiden hoş geldin diyorum, ama daha önce oyunu bırakmadan önce Eminönü sunucusunda oynuyordun sanırsam oradan devam etsen daha iyi derim :)
Sebebi ise Beyaz Köşk Kullanıcıları Tarafsız gibi görünen Hırsız olmayan İnsanları hırsız eder, Başka Sunucudan gelen kullanıcılar çekilmez iftira atılır :)
Ama tabikide Sen eski oyuncusun dikkat etmeyide bilirsin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön