arkadaslar eskı ve ark ları takı yansıttı alıom dedım 2 tane cardan para verdım bekel dedım alıs verışi kapatmıs . vermedı yalvarttı yasaklıya ekledi birde dior para mara almadım Delikanlıx loncasına bunu yakıstıramadım :evil: :evil:
Geriginin yapılmasını bildiririm . Katliamxblackix
DELİKANLIX LONCASI (Delikanlıxmusti)
DELİKANLIX LONCASI (Delikanlıxmusti)
Byxmayk (***)rütbe
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: DELİKANLIX LONCASI (Delikanlıxmusti)
Varmı Resımlı Kanıtınız?KatLiam yazdı:arkadaslar eskı ve ark ları takı yansıttı alıom dedım 2 tane cardan para verdım bekel dedım alıs verışi kapatmıs . vermedı yalvarttı yasaklıya ekledi birde dior para mara almadım Delikanlıx loncasına bunu yakıstıramadım :evil: :evil:
Eğer Varsa Ben İlgelınıcem. :?:
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
ben internet cafedeydım cafe kapandıgı için acelece alamadım foto ama ona yakıstıramadım ya paramı versın yada itemleri versın o aynen bole dedı " gidin foruma koyun dedı " koydum hiç bişi yazmadı
bana pm atınız bilgi almak istersenız
Katliamxblackix 1 de oyunda olurum her zaman
bana pm atınız bilgi almak istersenız
Katliamxblackix 1 de oyunda olurum her zaman
Byxmayk (***)rütbe
Delikanlixsifaci yazdı:Varmı Resımlı Kanıtınız?KatLiam yazdı:arkadaslar eskı ve ark ları takı yansıttı alıom dedım 2 tane cardan para verdım bekel dedım alıs verışi kapatmıs . vermedı yalvarttı yasaklıya ekledi birde dior para mara almadım Delikanlıx loncasına bunu yakıstıramadım :evil: :evil:
Eğer Varsa Ben İlgelınıcem. :?:
Hatta buna şayit Kutuplardaxmafya dır.
Byxmayk (***)rütbe