Online Süreler Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ilhamiSAHAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Online Süreler Hakkında

Mesaj gönderen ilhamiSAHAN »

Selamunaleykum..

Bu konuda daha önce mutlaka bir konuşma geçmiştir yada bunun bir açıklaması illa ki vardır ama bilmediğimden ve karşılaşmadığımdan dile getirmek istiyorum. Konu açtığım yerinde doğruluğundan şüpheliyim mazur görün forum kullanımında pek tecrübeli değilim.

Bahsetmek istediğim şey şu ; yaklaşık 2 ay oldu askerden geleli ve herhangi bir yerde çalışmadığım için sürekli oyunda online bulunuyorum günlük yaklaşık 12 ile 16 saat arası yapacak başka işim yok ve bunca saat oyunda örneğin salgı kasıyorum belki 4 saat sonra bir salgı düşüyor hemen yanımda birisi oyuna yeni giriyor daha 5 dakika olmadan bakıyorum salgı düşüyor. Bu konu çok adaletsizce bir şey gibi gelmeye başladı bana. İtem düşme olasılığı neye göre hesaplanır nasıl olur bilmiyorum ama bu konuda aydınlatılmak yada bir düzen olmasını rica ediyorum emeğe saygı anlamında. Eğer yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın tekrar. Hayırlı günler.
ALDATICILAR SIZI ALLAH ILE ALDATMASIN... (Fatr 5)
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Online Süreler Hakkında

Mesaj gönderen mobilsorun »

Asosyallikte master yapmışsın hacı
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Dün 2 arkadaşımda bu sorunun aynısını yaşadılar saat 08:30 dan 12:00 'a kadar salgı kasmışlar ve tüm yaratıkları kendileri kesmelerine rağmen 1 adet alabilmişler..Yöneticilerin oranlarıyla oynadıkları kanaatindeyim.Bu oyunu seviyoruz ve gerekli güncellemeler istiyoruz..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
ilhamiSAHAN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ilhamiSAHAN »

Vaktiyle fazla sosyalligim cok zararini gordum evinde oturana kimse bisey demiyo boyle iyi..
ALDATICILAR SIZI ALLAH ILE ALDATMASIN... (Fatr 5)
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

bunu söylemek bana düşmez ama bir iş bul çalış kardeşim online oyun boş iş. günde fazladan artan boş 2 saatini doldurmak için oynamalısın bence oyunları daha önemli işler var.
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Sen reelde hayatını koparmışsın o ne öyle 12 16 saat dışarı çık temiz hava al git gez dolaş yaşın 20 21 22 23 olsun hadi bende 18 yaşındayım 6.5 sene ikv oynadım 1 sene kadardır oynamıyorum ama 12 saat de online olmadım :D

Dışarı çık kardeş beynine oksijen gitsin oyun reeli yerine oturttuktan sonra günde 1 2 3 saat ZEVK amaçlı oynanır sen dersen ben asosyalim günde 16 saat oynarım sen bilirsin ben sana kardeş tavsiyesi verdim.
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Ruh halinizi tahmin etmek istiyorum.

Belki son sevgiliniz yüzünden içinize kapandınız,

belki maddi durumunuz yüzünden dış dünya tutunması zor geliyor,

belki yapacak şey bulamadığınız için bu kapana sıkıştınız.

Kimi asosyallik der, kimi anti sosyallik, kimi ise sosyal fobi...

Hiç birinin önemi yok çünkü bir daha bu güzel yıllarınız geri gelmeyecek.

Kireçlenen eklemleriniz,
bozulan gözleriniz,
seyiren göz kapaklarınız,
sırtınızda çıkan kambur,
aldığınız kilolar !

...ve her an kalbinize veya beyninize atacak bir pıhtı sonrasında hayatınızı kaybedebilirsiniz.

Şikayetiniz oyundan değil hayattan olsun.

Bir spor salonuna yazılın, maddi durum yetersiz ise koşun, şınav çekin, mekik çekin.

Kendinize olan saygınızı, güveninizi arttırın.

Bir müzik aleti alın, hem yeteneklerinizi hem zekanızı güçlendirin.

Ama dilerim ki oyunu bıraktığınızda kaybettiğiniz günler için hayıflanmayın.

Zira hiçbiri geri gelmeyecek.

Resim
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

ForumPOLO yazdı:Ruh halinizi tahmin etmek istiyorum.

Belki son sevgiliniz yüzünden içinize kapandınız,

belki maddi durumunuz yüzünden dış dünya tutunması zor geliyor,

belki yapacak şey bulamadığınız için bu kapana sıkıştınız.

Kimi asosyallik der, kimi anti sosyallik, kimi ise sosyal fobi...

Hiç birinin önemi yok çünkü bir daha bu güzel yıllarınız geri gelmeyecek.

Kireçlenen eklemleriniz,
bozulan gözleriniz,
seyiren göz kapaklarınız,
sırtınızda çıkan kambur,
aldığınız kilolar !

...ve her an kalbinize veya beyninize atacak bir pıhtı sonrasında hayatınızı kaybedebilirsiniz.

Şikayetiniz oyundan değil hayattan olsun.

Bir spor salonuna yazılın, maddi durum yetersiz ise koşun, şınav çekin, mekik çekin.

Kendinize olan saygınızı, güveninizi arttırın.

Bir müzik aleti alın, hem yeteneklerinizi hem zekanızı güçlendirin.

Ama dilerim ki oyunu bıraktığınızda kaybettiğiniz günler için hayıflanmayın.

Zira hiçbiri geri gelmeyecek.

Proffesör X
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Oyuna yeni başlayanlar, dağların eteklerinde yaşayan insanlardır. Oyunda bölge sıkıntısı çekmeyen deneyimli oyuncular ise dağların zirvesinde yaşayanlardır. Bunların arasındaki geçişi sağlayan geçit yıkılmış durumda ve şu an aralarında uçurum var ve yamaçtakilerin zirveye tırmanması imkansız gibi birşey.

Tılsımları oyuna sürmekle oyuncular arasındaki uçurumu genişleten yönetimin bir B planı olmalıydı hiç yoktan.

Oyuncuyu, oyuna bağlayan hiç bir etken yok şu anda. Oyuna hevesi olan yeni bir oyuncunun zaten Topkapı'daki reçete fiyatlarını görmesi, oyunu bırakması için açık bir bahane olur. Bir daha oyuna girmemek için bilgisayarını bile satar veya çöpe atar.

Bunlar oyuncuları ne sanıyor anlayamadım ki. bb3 üretmek için 1.400.000.000 reçete parasını nereden alacak bu oyuncular ? El altından oyuna para sürüyorsunuz da bizim mi haberimiz yok? Hadi xenotimi salgıyı peptiti düşürüyorsun jadeiti çekiyorsun kondriti akçe ile satın alıyorsun. Peki 1400000000 lira oyun parasını nereden düşüreceksin veya çekeceksin ? Onun da çaresini söylesinler bir zahmet.

Denedim: 8 saat boyunca tren yolunda eşya kasıp sattım tüccara biriktirdiğim para 2 milyon küsür falan oldu.

Bağımsız olarak bir kişinin o parayı biriktirmesi toplam 5600 düz hesap 5000 saatini almaktadır. Bu da insanı oyuna mahkum etmek için yeterli bir süredir.

Günde sadece oyuna 2 saat girebilirim diyen bir oyuncu bu reçeteleri ortalama 2800 günde satın alabilir. Bu da en az 7 yıla tekabül ediyor.

O bu şu nasıl almış peki gibi olaylara girmiyorum onların nasıl aldığı tartışılır. Benim anlatmak istediğim kişinin bağımsız olarak tek başına bu tılsımı üretmeye çalışıyor olmasıdır.

Oyunda karakter dizmek kimine göre çok kolay olsa da yeni oyunculara göre bir o kadar imkansız haldedir. Onun için Oyuna son başlayan oyuncular genellikle üstünü dizmeyi bırakmış facebook gibi sosyal platformlarda satılan karakterleri tılsımları para karşılığında almaktadırlar. Buna sebebiyet verenler ise ikv alt yapısıdır.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Arkadaşlar Resmen kendi çıkarlarınız için böyle konular açıp veya destek veriyorsunuz ki kendinizi kandıyorsunuz
Hemen siz böyle dediniz için reçete fiyatlarını düşürsünler 10 Liraya Harika olur demi bir Yetkili gelse forumun altına böyle cevap atsa bizde boşuna çektik o reçeteleri :D
+Git Loncanla çek 1.4oo 000.ooo m dediğin parayı tek başına bul çek diyen yok ki sana Tılsım bağlınmıyor ki karaktere
+Reçeteyi Çekmiş olan birine ürettir
Oda olmassa gel ankaya reçeteler bende var .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön