DuMaNisTT yazdı:" Haber Verip Çok Güzel Hırsızlık Yapıyorum Kimse Bir Şey Demiyor" Gibi Bir Cümleye Denk Geliyor Söylediklerin ..Ve Emin Ol O İşgüzarlardan biri de Benim Küfür Flood Peynir Alınır gibi Her Türlü Yazıyı Şikayet Ediyorum Hatta Şikayet Hakkım Bitince Diğer Karakterlerime Geçip Şikayet Ediyorum
Sizin Gibiler Belki Akıllanır Diye
DuMaNisTT yazdı:
Bende Üniversite Okuyorum Şuan Ve Ben Belki de Senden Büyüğüm 
Ayrıca Akıl Yaşla da Ölçülmez 
Fakir Bir İnsan Bir Oyuna Para Yatıracak Kadar Ahmak Olmamalı . BizdeFakir Demeyelim de Orta Halliyiz Çok Şükür
Haram Lokma Çok Şükür Bugüne Kadar Boğazımdan Geçmedi
Sunucuda İstediğine Satıyorsun Fakat Legal Bir Davranış Değil
Legal Olmayan Her Şey Hırsızlığa Girer
Mesela Senin Yaptığını Ben Şuna Benzettim
Bir Adam Bir Filmi Biletini Alır Sinemada İzler Çok Beğendiği İçin Video ya Çeker Ve O Videoyu CD'ye Basıp Satar Kısaca Korsan Yani İllegal Bu Hırsızlık Değil ki Diyebilirsin...Bu da Bir Hırsızlık Emek Hırsızlığı... Hırsızlık Sadece Para Çalmak Değildir Zaman Çalmakta Hırsızlıktır İllegal İşler Yapmak da Hırsızlıktır.
Asosyallik ile ilgisi yok Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok
Okuyom ben yaa. s.s. Hacım ortada büyük bir istatistik var. Genellikle isimleri AaAaAaAa şeklinde yazanların yaşı küçüktür. Yaşı büyük olanlar ise böyle tarz yazılımlara karşı çıkarlar. Foruma geçen sene üye olmuşsun ve karakter ismin AaAaAaA şeklinde. Buradan yaşının büyük olmadığını Büyük bir ihtimalle basit bir şekilde tespit edebiliyoruz ve düşüncelerin bunu tamamlıyor.
Senin verdiğin örneğe de hayran kaldım

Arkadaşlarla biz bir depo tuttuk baskı makinesi aldık ve dükkandan alıp kullandığımız +5 / kasa kodlarını seri şekilde çoğaltıp piyasaya süreceğiz
Haram Lokma Çok Şükür Bugüne Kadar Boğazımdan Geçmedi. Şöyle bir paradoks vardır; "hayatımda hiç yalan söylemedim" diyen adam yalancıdır. Haram lokmanın boğazından geçmediğini nereden bileceksin? Belki arkadaşın marketten çaldı da veya evden çaldığı parayla sana çikolata yedirdi bilemezsin

( Şimdi benim hiç hırsız arkadaşım yok dersin

)
Sunucuda İstediğine Satıyorsun Fakat Legal Bir Davranış Değil. Legal veya illegal davranış duruma göre değişir. Hindistanda inek kesersin ceza alırsın, Türkiye'de inek kesersin sevaba girersin. Sana göre kötü olan başkasına göre iyi olabilir veya tam tersi.
Legal Olmayan Her Şey Hırsızlığa Girer Evet doğrudur. Hırsızlığın anayasamızda da derin ölçüde cezası vardır. Şayet benim hırsızlık yaptığıma inanıyorsan elinde kanıtların varsa ara polisi adresimi de vereyim ihbar et beni...
Asosyallik ile ilgisi yok Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok
Senin tezine göre oyuna tüccar koyan ve
alışveriş yap sistemiyle ticaretin yapılmasına olanak sağlayan oyun sağlayıcılarında hiç mantık yok

Barut icat edilmeseydi tüfek de olmazdı.
Biraz insan ol ve şikayet edeceğin kişiyi öncelikle uyarmayı dene.
Zeytin yağı gibi üste çıkmaya da çalışma. Bundan sonraki yazacaklarına cevap verip seninle tartışma havasına girmeyeceğim.