Susturma Cezası ve Sebebi...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Susturma Cezası ve Sebebi...

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Biliyorsunuz...

Hepimiz sürekli Çemberlitaş Kutu almak durumundayız ve 3 aylık plusu kullanıp kenara atıyoruz.

Bu zamana kadar belkide 15-20 tane kutu almışımdır.

KP karakterlerimde bile +5 yetenek puanı ve kasa erişimi vardır.

Az önce bu çıkan +5 yetenek puanı ve kasa erişimini sattığıma dair klandan yazı yazdım.

İşgüzar çocuğun biri şikayet et butonuna basıyor ve 2 dakika sonra susturma alıyorum.

Sunucunun yarısına akçe satıyorum, işimi düzgün ve güvenli bir şekilde yaptıktan sonra sizce bu bana reva mıdır ?

Destek ile görüşmek ve kendimi aklamak istemiyorum zira alacağım Kopyala-Yapıştır cevabı biliyorum.

Yapılan incelemeler doğrultusunda oyun içi satış gerçekleştirdiğiniz tespit edilmiştir.

Oyun içi karakter ve ürün satışı yapılması yasaktır, bilginize...
Emek hırsızlığı yapanları oyundan uzaklaştırırken eliniz titriyor.

Fakat size para kazandıranların ne olduğunu, ne olacağını önemsemiyorsunuz.

Bu konuyu okumayacak cevap vermeyeceksiniz ama cidden oyuncuları soğutuyorsunuz.
Resim
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Susturma Cezası ve Sebebi...

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba;

Muhtemelen telif ihlali sebebi ile ceza aldınız. Akçe,+5,kasa anahtarı gibi ürünlerin oyun içerisinden satışının yasak olduğunuz bildiğiniz halde satış yapmaya çalışmanız ve ceza almanız zaten aşikar. Ceza alacağınızı bile bile yasak olan şeyleri yapıp isyan etmenize anlam veremiyorum.

Size verilen cezanın yersiz olduğu düşüncesindeyseniz Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek almış olduğunuz cezaya itiraz edebilirsiniz.

İyi forumlar.
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

ForumPOLO yazdı:Biliyorsunuz...

Hepimiz sürekli Çemberlitaş Kutu almak durumundayız ve 3 aylık plusu kullanıp kenara atıyoruz.

Bu zamana kadar belkide 15-20 tane kutu almışımdır.

KP karakterlerimde bile +5 yetenek puanı ve kasa erişimi vardır.

Az önce bu çıkan +5 yetenek puanı ve kasa erişimini sattığıma dair klandan yazı yazdım.

İşgüzar çocuğun biri şikayet et butonuna basıyor ve 2 dakika sonra susturma alıyorum.

Sunucunun yarısına akçe satıyorum, işimi düzgün ve güvenli bir şekilde yaptıktan sonra sizce bu bana reva mıdır ?

Destek ile görüşmek ve kendimi aklamak istemiyorum zira alacağım Kopyala-Yapıştır cevabı biliyorum.

Yapılan incelemeler doğrultusunda oyun içi satış gerçekleştirdiğiniz tespit edilmiştir.

Oyun içi karakter ve ürün satışı yapılması yasaktır, bilginize...
Emek hırsızlığı yapanları oyundan uzaklaştırırken eliniz titriyor.

Fakat size para kazandıranların ne olduğunu, ne olacağını önemsemiyorsunuz.

Bu konuyu okumayacak cevap vermeyeceksiniz ama cidden oyuncuları soğutuyorsunuz.

her karaktersizliği yapacak yol veriyorlar bize sen yanlıs yoldan gitmissin :D

para yatırıp oyun parası kazanmak istiyorsan kondrit iksir cekip satacan o zaman cezası yok kısacası paranla bişi yapacaksan yine bizim istediğimiz yolla yapcaksın diyor
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası

Multihunter yazdı:Merhaba;

Muhtemelen telif ihlali sebebi ile ceza aldınız. Akçe,+5,kasa anahtarı gibi ürünlerin oyun içerisinden satışının yasak olduğunuz bildiğiniz halde satış yapmaya çalışmanız ve ceza almanız zaten aşikar. Ceza alacağınızı bile bile yasak olan şeyleri yapıp isyan etmenize anlam veremiyorum.

Size verilen cezanın yersiz olduğu düşüncesindeyseniz Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek almış olduğunuz cezaya itiraz edebilirsiniz.

İyi forumlar.
Bana elimde kalan +5 yetenek puanlarını ve kasa erişimlerini nerede değerlendirmem gerektiğini söyle bakalım.

Söyleyemezsin çünkü benim gibi uzun süredir oynayanların hiçbir işine yaramıyor.

Bu isyan değil mantıksızca yapılan bir işleme karşı bulunulmuş haklı serzeniştir.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Multihunter yazdı:Merhaba;

İyi forumlar.

İkv hayatımda aldığım ilk ceza +5 yetenek ve kasa satmaya teşebbüs ettiğimden dolayı gelmişti. Yeni başlayan oyuncuların %100'ü bunun yasak olduğunu bilmiyor.

+5 ve kasayı satmam yönetimi neden ilgilendiriyor onu anlamış değilim. Sonuçta +5 yetenek ve kasayı sizin dükkanınızdan alıyorum...

Belki de ihtiyacı olana hediye edeceğim karşılığında bahşiş alacağım size ne! Mal benim malım ister atarım ister satarım. Alan memnun satan memnun vergimi zaten veriyorum kutuyu alırken...
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

" Haber Verip Çok Güzel Hırsızlık Yapıyorum Kimse Bir Şey Demiyor" Gibi Bir Cümleye Denk Geliyor Söylediklerin ..Ve Emin Ol O İşgüzarlardan biri de Benim Küfür Flood Peynir Alınır gibi Her Türlü Yazıyı Şikayet Ediyorum Hatta Şikayet Hakkım Bitince Diğer Karakterlerime Geçip Şikayet Ediyorum :) Sizin Gibiler Belki Akıllanır Diye
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası

DuMaNisTT yazdı:" Haber Verip Çok Güzel Hırsızlık Yapıyorum Kimse Bir Şey Demiyor" Gibi Bir Cümleye Denk Geliyor Söylediklerin ..Ve Emin Ol O İşgüzarlardan biri de Benim Küfür Flood Peynir Alınır gibi Her Türlü Yazıyı Şikayet Ediyorum Hatta Şikayet Hakkım Bitince Diğer Karakterlerime Geçip Şikayet Ediyorum :) Sizin Gibiler Belki Akıllanır Diye
Sizin gibiler diye kategorize ettiğin adam özel üniversitede okuyan abin yaşında birisi ve eğer birilerini kategorize edeceksek şöyle devam edelim;

Senin gibi hem oyunda hem gerçek hayatta fakir olanlar...

Ben sunucumda istediğim adama akçe satıyorum güvenen alıyor güvenmeyen almıyor.

Belli ki haram lokma yemek sana gayet normal geliyor.

Nasıl bir aile tarafından yetiştirildiğin meçhul fakat şu ana kadar bir kişinin parasını çalmak şöyle dursun, gözüm bile kalmamıştır. Buna hem gözün hem karnın tok olması deniliyor.

Asıl sıkıntı sen ve senin gibilerin Cem Yılmaz'ın gösterisinde bahsettiği Albay Amca kafasında bütün gün asosyalliğin dibine vurarak önünüze geleni şikayet etmenizdir, herşeyden önce mantık ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

ForumPOLO yazdı:
DuMaNisTT yazdı:" Haber Verip Çok Güzel Hırsızlık Yapıyorum Kimse Bir Şey Demiyor" Gibi Bir Cümleye Denk Geliyor Söylediklerin ..Ve Emin Ol O İşgüzarlardan biri de Benim Küfür Flood Peynir Alınır gibi Her Türlü Yazıyı Şikayet Ediyorum Hatta Şikayet Hakkım Bitince Diğer Karakterlerime Geçip Şikayet Ediyorum :) Sizin Gibiler Belki Akıllanır Diye
Sizin gibiler diye kategorize ettiğin adam özel üniversitede okuyan abin yaşında birisi ve eğer birilerini kategorize edeceksek şöyle devam edelim;

Nasıl bir aile tarafından yetiştirildiğin meçhul fakat şu ana kadar bir kişinin parasını çalmak şöyle dursun, gözüm bile kalmamıştır. Buna hem gözün hem karnın tok olması deniliyor.

Asıl sıkıntı sen ve senin gibilerin Cem Yılmaz'ın gösterisinde bahsettiği Albay Amca kafasında bütün gün asosyalliğin dibine vurarak önünüze geleni şikayet etmenizdir, herşeyden önce mantık ;)

Bende Üniversite Okuyorum Şuan Ve Ben Belki de Senden Büyüğüm :)
Ayrıca Akıl Yaşla da Ölçülmez :)
Fakir Bir İnsan Bir Oyuna Para Yatıracak Kadar Ahmak Olmamalı . BizdeFakir Demeyelim de Orta Halliyiz Çok Şükür
Haram Lokma Çok Şükür Bugüne Kadar Boğazımdan Geçmedi
Sunucuda İstediğine Satıyorsun Fakat Legal Bir Davranış Değil
Legal Olmayan Her Şey Hırsızlığa Girer
Mesela Senin Yaptığını Ben Şuna Benzettim

Bir Adam Bir Filmi Biletini Alır Sinemada İzler Çok Beğendiği İçin Video ya Çeker Ve O Videoyu CD'ye Basıp Satar Kısaca Korsan Yani İllegal Bu Hırsızlık Değil ki Diyebilirsin...Bu da Bir Hırsızlık Emek Hırsızlığı... Hırsızlık Sadece Para Çalmak Değildir Zaman Çalmakta Hırsızlıktır İllegal İşler Yapmak da Hırsızlıktır.

Asosyallik ile ilgisi yok Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok :)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

ForumPOLO yazdı:

Bende Üniversite Okuyorum Şuan Ve Ben Belki de Senden Büyüğüm :)
Fakir Bir İnsan Bir Oyuna Para Yatıracak Kadar Ahmak Olmamalı . BizdeFakir Demeyelim de Orta Halliyiz Çok Şükür

Bir Adam Bir Filmi Biletini Alır Sinemada İzler Çok Beğendiği İçin Video ya Çeker Ve O Videoyu CD'ye Basıp Satar Kısaca Korsan Yani İllegal Bu Hırsızlık Değil ki Diyebilirsin...Bu da Bir Hırsızlık Emek Hırsızlığı... Hırsızlık Sadece Para Çalmak Değildir Zaman Çalmakta Hırsızlıktır İllegal İşler Yapmak da Hırsızlıktır.

Asosyallik ile ilgisi yok Sen Bir suçu Bir suçluyu Görünce Yetkililere Haber Vermez Misin ?
Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok :)
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

DuMaNisTT yazdı: Bende Üniversite Okuyorum Şuan Ve Ben Belki de Senden Büyüğüm :)

Asosyallik ile ilgisi yok Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok :)
Okuyom ben yaa. s.s. Hacım ortada büyük bir istatistik var. Genellikle isimleri AaAaAaAa şeklinde yazanların yaşı küçüktür. Yaşı büyük olanlar ise böyle tarz yazılımlara karşı çıkarlar. Foruma geçen sene üye olmuşsun ve karakter ismin AaAaAaA şeklinde. Buradan yaşının büyük olmadığını Büyük bir ihtimalle basit bir şekilde tespit edebiliyoruz ve düşüncelerin bunu tamamlıyor.

Senin verdiğin örneğe de hayran kaldım :) Arkadaşlarla biz bir depo tuttuk baskı makinesi aldık ve dükkandan alıp kullandığımız +5 / kasa kodlarını seri şekilde çoğaltıp piyasaya süreceğiz :)

Haram Lokma Çok Şükür Bugüne Kadar Boğazımdan Geçmedi. Şöyle bir paradoks vardır; "hayatımda hiç yalan söylemedim" diyen adam yalancıdır. Haram lokmanın boğazından geçmediğini nereden bileceksin? Belki arkadaşın marketten çaldı da veya evden çaldığı parayla sana çikolata yedirdi bilemezsin :) ( Şimdi benim hiç hırsız arkadaşım yok dersin :D )

Sunucuda İstediğine Satıyorsun Fakat Legal Bir Davranış Değil. Legal veya illegal davranış duruma göre değişir. Hindistanda inek kesersin ceza alırsın, Türkiye'de inek kesersin sevaba girersin. Sana göre kötü olan başkasına göre iyi olabilir veya tam tersi.

Legal Olmayan Her Şey Hırsızlığa Girer Evet doğrudur. Hırsızlığın anayasamızda da derin ölçüde cezası vardır. Şayet benim hırsızlık yaptığıma inanıyorsan elinde kanıtların varsa ara polisi adresimi de vereyim ihbar et beni...

Asosyallik ile ilgisi yok Üzerine Alınma Ama Oyunu Oyun Olarak Oynamaktansa Ticaret Yapmayı Tercih Edenlerde Mantık Yok :) Senin tezine göre oyuna tüccar koyan ve alışveriş yap sistemiyle ticaretin yapılmasına olanak sağlayan oyun sağlayıcılarında hiç mantık yok :) Barut icat edilmeseydi tüfek de olmazdı.

Biraz insan ol ve şikayet edeceğin kişiyi öncelikle uyarmayı dene.

Zeytin yağı gibi üste çıkmaya da çalışma. Bundan sonraki yazacaklarına cevap verip seninle tartışma havasına girmeyeceğim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön