Oyuna girerken şifre hatırlatma
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Oyuna girerken şifre hatırlatma
oyuna girişte özellikle karizma satarken şifreyi girmek zaman alıyo bazen ...özelikle ttnet ve sobee kullanıcılarında. kolay bi yolu varmıdır ? yardımcı olursanız sevinirim....
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Re: Oyuna girerken şifre hatırlatma
mlsf kısayolu yokmaxxperfect yazdı:oyuna girişte özellikle karizma satarken şifreyi girmek zaman alıyo bazen ...özelikle ttnet ve sobee kullanıcılarında. kolay bi yolu varmıdır ? yardımcı olursanız sevinirim....
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Delikanlixsifaci
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Sizin güvenliğiniz için şifre hatırlatma kutucuğu koymamıslar.Exploid Truva atı gibi trojen virüsler genelde pc de kayıtlı şifrelerı ele gecırırler.Şifre hatırlatma kutucuğunu tıklayıp devam edersenız bu bılgılerınız pc nızde kayıt altında olduğundan 3.cü şahısların eline gecıyor bu sebeple şifre hatırlatma kutucuğu koymamaları daha olumlu.
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
//Delikanlixsifaci yazdı:Sizin güvenliğiniz için şifre hatırlatma kutucuğu koymamıslar.Exploid Truva atı gibi trojen virüsler genelde pc de kayıtlı şifrelerı ele gecırırler.Şifre hatırlatma kutucuğunu tıklayıp devam edersenız bu bılgılerınız pc nızde kayıt altında olduğundan 3.cü şahısların eline gecıyor bu sebeple şifre hatırlatma kutucuğu koymamaları daha olumlu.

aldınmı cevabını karadumanımdan :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
la bu Speedy demi senindi Allah belanı vermesin xD arkandan saydırıyodum ben ahahhahaha xDSpeedy yazdı:aldınmı cevabını karadumanımdan :mrgreen:

nerde lan pembesis :mrgreen:MORDuMan yazdı:la bu Speedy demi senindi Allah belanı vermesin xD arkandan saydırıyodum ben ahahhahaha xDSpeedy yazdı:aldınmı cevabını karadumanımdan :mrgreen:
biri karasis der diğeri pembesis nedir bu çekdiğim veletlerdenSpeedy yazdı:nerde lan pembesis :mrgreen:MORDuMan yazdı:la bu Speedy demi senindi Allah belanı vermesin xD arkandan saydırıyodum ben ahahhahaha xDSpeedy yazdı:aldınmı cevabını karadumanımdan :mrgreen:

kes lan sesini karaduman :mrgreen:MORDuMan yazdı:biri karasis der diğeri pembesis nedir bu çekdiğim veletlerdenSpeedy yazdı:nerde lan pembesis :mrgreen:MORDuMan yazdı:la bu Speedy demi senindi Allah belanı vermesin xD arkandan saydırıyodum ben ahahhahaha xDSpeedy yazdı:aldınmı cevabını karadumanımdan :mrgreen:
mert çok acayip lakablar takıcam sana bidaha böyle bişi dersen xD