Merhabalar.
Turnuvada 2 karekterim Var Aynı Sınıftan Birisi Birinle Birisi Birinle Alt Alta ve ben İtem,Tılsım,İksir vs. Aktaramıyorum Hemen Çekiyorsunuz Sonradan Diyorsunuz Ki Kaç Günlerdir Belirli Hazır Olmanız Lazımdı Bunu Dikkat'e Alınız Lütfen !
Etkinlik Bakarmısın !
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
Re: Etkinlik Bakarmısın !
Kardeşim SOnuna kadar haklısın buna bi düzen koyulması şart çünkü aynı sınıf 2 karakter için tılsım ve item aktarım müsadesi verilmesi şart !!!!!
Selam Cezzar,Cezzar yazdı:Merhabalar.
Turnuvada 2 karekterim Var Aynı Sınıftan Birisi Birinle Birisi Birinle Alt Alta ve ben İtem,Tılsım,İksir vs. Aktaramıyorum Hemen Çekiyorsunuz Sonradan Diyorsunuz Ki Kaç Günlerdir Belirli Hazır Olmanız Lazımdı Bunu Dikkat'e Alınız Lütfen !
Karşılaşmalar esnasında bu durum görevlilere belirtildiği takdirde , kullanıcılara uzun bir zaman dilimi olmamak kaydı ile belirli bir süre tanınmaktadır. Bu durum sadece ard arda karşılaşması olan karakterler için geçerlidir.
İyi eğlenceler !
İçeri Çektiğinde Tılsımı Alamadım Hemen Çektiniz Demiştim,
Ve Şu Tepki Geldi
Kaç Günlerdir Belirliydi Hazırlanmanız Gerekti.
Bakalım Göreceğiz Bu Sefer Çekmeden Konuşmayı Deniycem Etkinlik İle Bu Sefer Aktarabilecekmiyim !
İyi Forumlar.
Ve Şu Tepki Geldi
Kaç Günlerdir Belirliydi Hazırlanmanız Gerekti.
Bakalım Göreceğiz Bu Sefer Çekmeden Konuşmayı Deniycem Etkinlik İle Bu Sefer Aktarabilecekmiyim !
İyi Forumlar.
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
Aynı Şey Benimde Başıma geldi Sayın Mihri;
Etkinlik Görevlisi Black ve Fuerte ye durumu izah ettim ve gelen cevap ise Hazır olarak beklemeniz gerekiyordu.Böyle olmaması gerekiyor aktarım için sadece 2 dakika yeter.Yeterki o zaman ı verin 2 sınıftada çarım çeyrek finalde ve aynı sorun yine var bu sefer aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum.Keyifli Forumlar..
Etkinlik Görevlisi Black ve Fuerte ye durumu izah ettim ve gelen cevap ise Hazır olarak beklemeniz gerekiyordu.Böyle olmaması gerekiyor aktarım için sadece 2 dakika yeter.Yeterki o zaman ı verin 2 sınıftada çarım çeyrek finalde ve aynı sorun yine var bu sefer aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum.Keyifli Forumlar..