Gerekenin yapılmaması durumunda...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Gerekenin yapılmaması durumunda...

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

Bin bir güçlüklerde düşürdüğümüz itemler ve değerli madenlerin sadece bir güncelleme ile yok olması ve bu durum karşısında yönetimin gerekli hassasiyeti göstermeyip gerekeni yapmaması takdirde hakkımı helal etmeyip, emek harcayıp düşürmüş olduğum örümcek salgısının boğazınıza dizilmesini diliyorum yönetim.
En son ElySeeS tarafından 10 Şub 2014 13:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygun olmayana kelimeler kaldırılmıştır.
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk intikam tugayı

Re: Gerekenin yapılmaması durumunda...

Mesaj gönderen Evvel »

sakin ol şampiyon ..=))
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Bakıldığı zaman Örümcek Salgısı Aslında pek önemli bir şey değil gibi gelir herkese , en fazla 3m para..Ama verilen emek karşılığında itemin yok olması ve kim bilir belki yukardaki arkadaş ne zorluklarla düşürmüştür ? kaç saat uğraşmıştır ? Evet bu itemin yok olması bir hata ve söylendiği gibi bu hatanın kaldırılması gerekiyor veya bir şekilde geri iade edilmesi materyalin..

Peki çt den sadece herhangi bir asası eksik olan adama düşen asanın yok olması nasıl olurdu ? kim bilir kaç hafta kaç aydır uğraşıyordur ? Eğer gerçekten bu şekildeki hatalarda iade sağlanmıyorsa bu çok üzücü .Şahsi olarak hiç yaşamadım umarım kimse karşılaşmaz bu tür durumlarla .Keyifli forumlar.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Orumcek salgısıyla kapamışsın yine iyisin.
Bundan 2 3 yıl once ejderi partlatmıştım kenan ve migrat atıyordum hep zırh dusmuyor dıye mıgrat arttırıcı aldım yıne junona gıttım bi gir çık yaptım junonda ve ejderim kayıp oldu bu sure zarfında çemberli vb geldi ve ben ejdersiz migrat grubu bulamadım zırh dusuremedim haliyle çemberli grubu bulamadım ve arttırıcım gitti.Yoneticilere hep mesaj attım 2 3 ay sonra ozur dılerız diye mesaj geldi ve ejderimi geri verdiler ama iş işten geçti sonra 2 3 ay daha migrat sığnak attım insanlar o arada çemberlide akıp gitti...
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön