Gerekenin yapılmaması durumunda...
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Gerekenin yapılmaması durumunda...
Bin bir güçlüklerde düşürdüğümüz itemler ve değerli madenlerin sadece bir güncelleme ile yok olması ve bu durum karşısında yönetimin gerekli hassasiyeti göstermeyip gerekeni yapmaması takdirde hakkımı helal etmeyip, emek harcayıp düşürmüş olduğum örümcek salgısının boğazınıza dizilmesini diliyorum yönetim.
En son ElySeeS tarafından 10 Şub 2014 13:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygun olmayana kelimeler kaldırılmıştır.
Sebep: Uygun olmayana kelimeler kaldırılmıştır.
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Re: Gerekenin yapılmaması durumunda...
sakin ol şampiyon ..
)
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Bakıldığı zaman Örümcek Salgısı Aslında pek önemli bir şey değil gibi gelir herkese , en fazla 3m para..Ama verilen emek karşılığında itemin yok olması ve kim bilir belki yukardaki arkadaş ne zorluklarla düşürmüştür ? kaç saat uğraşmıştır ? Evet bu itemin yok olması bir hata ve söylendiği gibi bu hatanın kaldırılması gerekiyor veya bir şekilde geri iade edilmesi materyalin..
Peki çt den sadece herhangi bir asası eksik olan adama düşen asanın yok olması nasıl olurdu ? kim bilir kaç hafta kaç aydır uğraşıyordur ? Eğer gerçekten bu şekildeki hatalarda iade sağlanmıyorsa bu çok üzücü .Şahsi olarak hiç yaşamadım umarım kimse karşılaşmaz bu tür durumlarla .Keyifli forumlar.
Peki çt den sadece herhangi bir asası eksik olan adama düşen asanın yok olması nasıl olurdu ? kim bilir kaç hafta kaç aydır uğraşıyordur ? Eğer gerçekten bu şekildeki hatalarda iade sağlanmıyorsa bu çok üzücü .Şahsi olarak hiç yaşamadım umarım kimse karşılaşmaz bu tür durumlarla .Keyifli forumlar.
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Orumcek salgısıyla kapamışsın yine iyisin.
Bundan 2 3 yıl once ejderi partlatmıştım kenan ve migrat atıyordum hep zırh dusmuyor dıye mıgrat arttırıcı aldım yıne junona gıttım bi gir çık yaptım junonda ve ejderim kayıp oldu bu sure zarfında çemberli vb geldi ve ben ejdersiz migrat grubu bulamadım zırh dusuremedim haliyle çemberli grubu bulamadım ve arttırıcım gitti.Yoneticilere hep mesaj attım 2 3 ay sonra ozur dılerız diye mesaj geldi ve ejderimi geri verdiler ama iş işten geçti sonra 2 3 ay daha migrat sığnak attım insanlar o arada çemberlide akıp gitti...
Bundan 2 3 yıl once ejderi partlatmıştım kenan ve migrat atıyordum hep zırh dusmuyor dıye mıgrat arttırıcı aldım yıne junona gıttım bi gir çık yaptım junonda ve ejderim kayıp oldu bu sure zarfında çemberli vb geldi ve ben ejdersiz migrat grubu bulamadım zırh dusuremedim haliyle çemberli grubu bulamadım ve arttırıcım gitti.Yoneticilere hep mesaj attım 2 3 ay sonra ozur dılerız diye mesaj geldi ve ejderimi geri verdiler ama iş işten geçti sonra 2 3 ay daha migrat sığnak attım insanlar o arada çemberlide akıp gitti...
BEYAZKOŞK SİNCE 2007