Yönetime
- Kuralak
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mareşal
Yönetime
Özellikle sancak sunucusu çok fazla sakin. bir bölge daha gelirse yani oyun genişlerse ki bu durumda dha sakin görünecek gibi bölgeler. bu nedenle az oyuncu olan sunucuların birleşmesini talep ediyorum???

Re: Yönetime
Meran sunucusu da aynı şekilde online oyuncu sayısı çok az.
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
ulan var ya şu süpercana harcayacağınız parayı, emeği ikv ye gösterseydiniz oyun daha iyi bir yerdeydi şu an. ama yönetimciğimin hiçmi hiç umrunda değil. onların umrunda olan tek şey hiç birşey yapmadan oturup kazandıkları para.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Hem LAG Oluyor Diyorsunuz Hem Sunucu Birleştirilsin Sunucular Birleştirilirse O Lagın 2 Katı Olacaktır.. Ben Meran Sunucusunun Bir Oyuncusu Olarak Başka Sunucuyla Birleştirilmesini İstemiyorum .. Çok İstiyorsanuz Sancak - Tılsım - Kuklacı - Köşk Birleşsin Hatta Adları Değişsin Adı da GRUP İNDİRİMİ Olsun . :mrgreen:
- 123berkay123
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Meran İle Sancak Birleşse Bile Bir Beyazköşk ün Veya Eminönü ' nün Yarısı bile oyuncu etmez kiDuMaNisTT yazdı:Hem LAG Oluyor Diyorsunuz Hem Sunucu Birleştirilsin Sunucular Birleştirilirse O Lagın 2 Katı Olacaktır.. Ben Meran Sunucusunun Bir Oyuncusu Olarak Başka Sunucuyla Birleştirilmesini İstemiyorum .. Çok İstiyorsanuz Sancak - Tılsım - Kuklacı - Köşk Birleşsin Hatta Adları Değişsin Adı da GRUP İNDİRİMİ Olsun . :mrgreen:
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
123berkay123 yazdı:Meran İle Sancak Birleşse Bile Bir Beyazköşk ün Veya Eminönü ' nün Yarısı bile oyuncu etmez kiDuMaNisTT yazdı:Hem LAG Oluyor Diyorsunuz Hem Sunucu Birleştirilsin Sunucular Birleştirilirse O Lagın 2 Katı Olacaktır.. Ben Meran Sunucusunun Bir Oyuncusu Olarak Başka Sunucuyla Birleştirilmesini İstemiyorum .. Çok İstiyorsanuz Sancak - Tılsım - Kuklacı - Köşk Birleşsin Hatta Adları Değişsin Adı da GRUP İNDİRİMİ Olsun . :mrgreen:O Yüzden Lag olmaz.
![]()
Meran Meteora Hiç İnmedin mi Kaan Kardeş :mrgreen: Millet Lag Var Diye İsyan Ediyor Zaten Eminönünü Karşılaştırmadım Fark Ettiysen
- mrkhrbr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kabadayılar
Lag'dan şikayet etmek istemiyorsanız.;
1 ay boyu eminönü sunucusuna gelin. Müthiş lagı iliklerinizde hissedin.
Sonra kendi sunucunuza geçtiğinizde Lag yok gibi algılayacaksınız.
deneyin
1 ay boyu eminönü sunucusuna gelin. Müthiş lagı iliklerinizde hissedin.
Sonra kendi sunucunuza geçtiğinizde Lag yok gibi algılayacaksınız.
deneyin
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
Shit 
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Sancak ve Meran sunucuları birleştirilmesi gibi bir durum bence şuan için gayet güzel bir seçim olabilir Oyun canlansın azcık Savaş yok sunucularda resmen
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- Alfayildirim
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ezikler
Aynı fikri ben de düşündüm ya gerekiyo birlestirmeKuralak yazdı:Özellikle sancak sunucusu çok fazla sakin. bir bölge daha gelirse yani oyun genişlerse ki bu durumda dha sakin görünecek gibi bölgeler. bu nedenle az oyuncu olan sunucuların birleşmesini talep ediyorum???