yahu sizin bana garaziniz mi var ? yoksa siz anormalmisiniz? yoksa illa gel bana söv mü diyorsunuz anlamıyorum ki sizin derdiniz nedir . bana susturulma cezası veriyorsunuz 30 gün ne için ama q yönetimi sinirmi bozmayın 1 hafta oyuna girmekdik susturulma cezası yemisiz ve tarihlere bakınca sizin tam bir spastik olduğunuzun garantisi görüyorum ula isinizi düzgün yapamıyorsanız iftifa edin kör herifler. şimdi forum görevlisi gelir desteğe meil atın meiliniz incelenir der _I_ ilgilenilir adamı sinir etmeyin 1 2 ay bile geçse o cevap bana *** ulaşır. ceza tarihlerini yazıyım birde kendiniz bakın eğerki bu konuyuda silerseniz bu sefer küfürlü laflar ederim haberiniz olsun adamı sinir etmeyin
04.01.2014 tarihinde küfür etmisim ve bu meil bana şimdi geldi TARİHTE 03.02.2014 ve cezam 05.03.2014de biticek sizin kadar kör bir varlık görmedim düzeltin su hatayı çabuk
bu nasıl bir ceza ?
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: bu nasıl bir ceza ?
Merhaba;
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek almış olduğunuz cezaya itiraz edebilirsiniz.Ceza almış olduğunuz yazışmalar tekrar incelenir.Ceza gerektirmeyen durum söz konusuysa cezanız kaldırılır.
Ek olarak sonraki iletilerinizde uslubunuza biraz daha dikkat etmenizi öneririm.
İyi forumlar.
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" olarak seçerek almış olduğunuz cezaya itiraz edebilirsiniz.Ceza almış olduğunuz yazışmalar tekrar incelenir.Ceza gerektirmeyen durum söz konusuysa cezanız kaldırılır.
Ek olarak sonraki iletilerinizde uslubunuza biraz daha dikkat etmenizi öneririm.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
- Hackedbysfenomen
- İskele Babası

- Klan: Lodos
doğru dedin görevli biraz daha küfürlü laf etmem gerekirdi bu durum karşısında
sanki desteğe mail atınca cevap mı geliyor ? ceza itiraz ettim sanki bana cevap mı gelicek ?
1 yıl geçse bile bana o cevap geri gelmez siz işinizi düzgün yapmadığınız sürede
aradan 1 ay geçiyor ve bana küfür etmişsiniz diyorsunuz işinizi düzgün yapın yapamıyorsanız çıkın gidin
sanki desteğe mail atınca cevap mı geliyor ? ceza itiraz ettim sanki bana cevap mı gelicek ?
1 yıl geçse bile bana o cevap geri gelmez siz işinizi düzgün yapmadığınız sürede
aradan 1 ay geçiyor ve bana küfür etmişsiniz diyorsunuz işinizi düzgün yapın yapamıyorsanız çıkın gidin
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Çok edepsiz bir üslupla konuşuyorsun. Yetkililerin gayet hoş bir tavırla cevap verdiği kanaatindeyim. Sorunun ne olursa olsun bu şekilde konuşamazsın. Kimse seni çekmek zorunda değil.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Çocuk istismarı bu topu inşaata kaçmış :mrgreen: sana müstehak az bile vermişler 30 günden sonraki cezan umarım ıp bloke şeklinde olur.