Yardımınız Gerek.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Remadiyye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Yardımınız Gerek.

Mesaj gönderen Remadiyye »

Selamun Aleykum. Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler ve iyi oyunlar dilerim.Oyunda yeni olduğum için bazı bilmedğim şeyler var.Onları şöyle sıraladım ;

*İlk olarak benim büyücü çarım var.Elinde şuan asa var (9 levelim ). asada SVH=5.52, HASAR=12-14, HIZ=2.50 falan yazıyor. Yani benim sormak istediğim bunların işleri nedir ? Büyücüde silah alırken hangisine (yani hasaramı, SVH mi ) bakılır?Öncelikle bunu öğrenmek isterim.

*İkinci olarak ise ben 10 level olucağım. Yani toplamda yetenek puanlarım 20 olucak, ve bende buz yeteneğide açılacak.Ben meteorite kaç buza kaç versem daha iyi olur?Bunuda çok merak ediyorum.

*Üçüncü olarak ise Karakter penceresi var.Burada sürekli puanlarım artıyor.DİRENÇLER ve ÜRETİM var.Bunların içinde; ateş buz asit zehir.... silahtar zırhçı ... falan var.Bunlar ne işe yarar ve nasıl vermeliyim.

İşte şu anlık bunları merak ediyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.İyi oyunlar. Vesselam.
Her şey incelikten, insanlar kalınlıktan kırılır.

-------Hazreti Mevlana Celaleddin Rumi--------
alibeyaz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Şehr İ İstanbul

Re: Yardımınız Gerek.

Mesaj gönderen alibeyaz »

As.
İlk sorunun cevabi: Buyucu icin bunlar cok onemli degildir. Buyucude onemli olan büyü hasari efsunudur. Bunlar savaşçılar icin ve hasarci şifalar icin onemlidir.
İkinci sorunun cevabi : Ben büyücümü kasarken şuna dikkat ettim. Bende en cok büyü hasari itemi olarak ne var. Büyük ihtimalle Meteoroit olacak ben ona vermiştim. Ama sen kendi itemlerine gore yapabilirsin. Üçüncü sorunun cevabi : Dirençlere simdilik
dokunma oyunu anladikca verirsin. Ama cogu buyucu buza verir. Çünkü Büyuculer ya elektirik-buz kullanir yada meteoroit- buz kullanir. Ama farkli grup bolgeri icin farkli direnc kombinasyonlari var.
Üçüncü sorunun cevabi :Uretime gelince ben sarraf- lokman kullaniyorum. Çünkü sarraf ve lokman itemlerinin 1. Sinif madenleri kolay satiliyor. Hemde saf madenleri yüksek ücretlere satabiliyorsun. Umarim yardimci olmusumdur. Başka sorun olursa özelden msj atabilirsin.
ııKovaLaxdeLLYıı [Kıyamet Asa^] [Sıfır Kelvin Asa^] [Cehennem Asa^]
BLANK [Transformatör Asa^] [ Kıyamet Asa^] [Sifir Kelvin Asa] [ Cehennem Asa]

“Büyücü” sayfasına dön