ÖNCELIKLE MERHABA ARKADAŞLAR ÇOK SEVDİĞİM VE IKV DOSTLARIM BEN IKV OYNADIĞIMDAN BERI HEMEN HEMEN TUM SERVERLERI GEZMIS BIR INSANIM VE TEŞKİLAT SUNUCUSUNA GELDIĞIM GÜNDEN BERI ÇOK İYİ ÇOK TEMIZ KALPLİ İNSANLAR TANIDIM VE AYNI ZMNDA ÇOK HAVALI KENDINI BEĞENMİŞ UKALA İNSANDA TANIDIM ILK TEŞKİLAT SUNUCUSUNA GELDIĞIM GÜN BANA HIRSIZ BİLE DIYORLARDI VE BEN TAKMIYORDUM BEN BU OYUNU HAKIKATEN ÇOK SEVIYORUM OYUNA SOHBET VE STRES ATMAK İÇİN GELIYORDUM ÇOK SINIRLI Bİ İNSANIM BİRİ BİŞE DEDIĞINDE DAYANAMIYORDUM ŞUNU TEK SÖYLEMELIYIM KI +18 YAŞ SINIRI ŞART OLDU BU OYUNA NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYALIM ZMN GELDİ ARTIK BENDENDE BU KADAR ALLAHA EMANETSINIZ ARKADAŞLAR K.İ.B SIK SIK HEM FORUMDAN TAKIP EDECEĞİM KALIN SAĞLICAKLA
IIIxmaraşalxIII/Expreksxargon/Esrarlıxbüyü
MARAŞAL 'DAN VEDA
- IIIxMaRaSaLxIII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Re: MARAŞAL 'DAN VEDA
Selametle Kardeşim.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- XlllxKaNaKaNxlll
- İskele Babası
Selametle kankam ne diyeyim bir çapulcu için deymez ama eger bi çapulcu için tüm doslarını bırakakıyorsan Selametle :evil:
ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan
IIIHazarBeyIII(Eski*Xlllxkanakanxlll*) - Dadaşxkanakan
- IIIxMaRaSaLxIII
- Salgın Koruyucusu
KANKA NEREDEYSE 3 SENE OLDU OYNUYORUZ HEP BOŞ YERE ZMN KAYBI GÜN VARDI İŞE BİLE GEÇ KALIYORDUK DEĞMEZDİ AMA BU OYUNA +18 YAŞ SINIRI ŞART OLDU BILIYORSUN ARTIK OYNAMA HEVESIM KALMAMISTI KANKA ÇARLARIMI BAZEN BİZİM CAFEDEN KADİRE VERDIM ÇARLARA O GEÇİYOR HABERİN OLSUN NEYSE KALIN SAĞLICAKLA