Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda
Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda
arkadaşlar şu an eminönü sokaklarında klan savaşlarının, çekişmelerinin en yoğun olarak yaşandığı sunucu hangisi sizce ?
Re: Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda
EMINÖNÜ SUNUCUSUNA BIR UĞRA ISTERSEN!
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Eminönünün çoğu lodos arz savası pek bilmem ama
Kuklacıda %60 Arz , %40 lodos ama çok çekişmeli savaşlar olur mesela , arzlar çt önü doluşur MİR'ler çemberle dağıtır, Tloo Tren yolu basını geçişe kapatır, Sonra Arzlar lodosta sancak basar em'e bile kaçamazsın, Eminönünde mısıra sokmaz arzlar. Kuklacı savaşın göbeği bence
Kuklacıda %60 Arz , %40 lodos ama çok çekişmeli savaşlar olur mesela , arzlar çt önü doluşur MİR'ler çemberle dağıtır, Tloo Tren yolu basını geçişe kapatır, Sonra Arzlar lodosta sancak basar em'e bile kaçamazsın, Eminönünde mısıra sokmaz arzlar. Kuklacı savaşın göbeği bence
Heaven dediklerin dogruysa kuklaci daha bir zevkli geliyor.Sayi bakimindan da esitlik söz konusu olunca gel de girme öyle savasa 
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Ekvadorun da dediği gibi merak ettim orayı
Eminönün de savaş genelde olur, sabahın 6 sın da lodoslar kalenin önüne çadırı kurarlar
Lodos olursan kesecek arz bulamaz sıkılırsın, arz olursan her dakika savaşırsın.
Bölgeye girmeden önce savaşman gerekir, hole gitmeden önce savaşman gerekir, holde ayrıca bir savaşman gerekir.
Eminönün de sistem karakteri ful le arz ol şeklindedir
arz olup ta karakter fulle men biraz zor tabi ki sürekli bölge giren bir arkadaş çevren yok ise
Eminönün de savaş genelde olur, sabahın 6 sın da lodoslar kalenin önüne çadırı kurarlar
Lodos olursan kesecek arz bulamaz sıkılırsın, arz olursan her dakika savaşırsın.
Bölgeye girmeden önce savaşman gerekir, hole gitmeden önce savaşman gerekir, holde ayrıca bir savaşman gerekir.

Selin S.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Eminönü sunucusunda oranlar yüzde 20 arz, yüzde 75 lodos geriye kalan ise klansız görev yapanlar
tabi oranı değiştiriyorlar görev için bile olsa çoğu oyuncu lodos klanını seçiyor. savaşırken 30lvl ile 45 lvl arası oyuncunun en bol olduğunu sunucu sanırım bizim sunucudur. büyücü ve arz isen şansa tek yakaladığın lodos savaşçıyı kesmek üzereyken gelir bir tane 35 lvl savaşçı zihnini tutar ve o an söylenmeye başlarsın
bir daha ki sefere 35 lvl i önce kesersen bölgeden yemediğin hakaret kalmaz "vay efendim sen nasıl düşük lvli kesersin" tabi diğerleri de eşlik ederler... bir de sadece kutup açmak veya zihin atmakla görevli lodoslar var onlar sadece zihin atarlar ve 3 5 arzın arasına girip kutup açarlar 
[GM]Erdoğan da bu mantıkla lodos tarafında savaşmıştı sorsan arkadaşları korumaya çalışıyoruz derler tabii :twisted: sakın eminönü sunucusunu seçmek gibi bir hataya düşme :ugeek:
[GM]Erdoğan da bu mantıkla lodos tarafında savaşmıştı sorsan arkadaşları korumaya çalışıyoruz derler tabii :twisted: sakın eminönü sunucusunu seçmek gibi bir hataya düşme :ugeek:
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
reyız bak ben köşk kuklacı meran tılsım emınonu oynadım bunlardan en cekışmelı olanı suphesız kuklacı ve tılsımdır fakat tılsımda 3 yıldır falan oynamadım bu sureçte neler olmuştur bilemem
BEYAZKOŞK SİNCE 2007