Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda

Mesaj gönderen vengeance »

arkadaşlar şu an eminönü sokaklarında klan savaşlarının, çekişmelerinin en yoğun olarak yaşandığı sunucu hangisi sizce ?
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Klan Savaşı En Çok Hangi Sunucuda

Mesaj gönderen EKVADOR »

EMINÖNÜ SUNUCUSUNA BIR UĞRA ISTERSEN!
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Eminönünün çoğu lodos arz savası pek bilmem ama

Kuklacıda %60 Arz , %40 lodos ama çok çekişmeli savaşlar olur mesela , arzlar çt önü doluşur MİR'ler çemberle dağıtır, Tloo Tren yolu basını geçişe kapatır, Sonra Arzlar lodosta sancak basar em'e bile kaçamazsın, Eminönünde mısıra sokmaz arzlar. Kuklacı savaşın göbeği bence :P
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
EKVADOR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EKVADOR »

Heaven dediklerin dogruysa kuklaci daha bir zevkli geliyor.Sayi bakimindan da esitlik söz konusu olunca gel de girme öyle savasa ;)
Kullanıcı avatarı
Kolonyaceline
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kolonyaceline »

Ekvadorun da dediği gibi merak ettim orayı :)
Eminönün de savaş genelde olur, sabahın 6 sın da lodoslar kalenin önüne çadırı kurarlar :D
Lodos olursan kesecek arz bulamaz sıkılırsın, arz olursan her dakika savaşırsın.
Bölgeye girmeden önce savaşman gerekir, hole gitmeden önce savaşman gerekir, holde ayrıca bir savaşman gerekir. :D Eminönün de sistem karakteri ful le arz ol şeklindedir :D arz olup ta karakter fulle men biraz zor tabi ki sürekli bölge giren bir arkadaş çevren yok ise
Resim
Resim

Selin S.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Eminönü sunucusunda oranlar yüzde 20 arz, yüzde 75 lodos geriye kalan ise klansız görev yapanlar :) tabi oranı değiştiriyorlar görev için bile olsa çoğu oyuncu lodos klanını seçiyor. savaşırken 30lvl ile 45 lvl arası oyuncunun en bol olduğunu sunucu sanırım bizim sunucudur. büyücü ve arz isen şansa tek yakaladığın lodos savaşçıyı kesmek üzereyken gelir bir tane 35 lvl savaşçı zihnini tutar ve o an söylenmeye başlarsın :) bir daha ki sefere 35 lvl i önce kesersen bölgeden yemediğin hakaret kalmaz "vay efendim sen nasıl düşük lvli kesersin" tabi diğerleri de eşlik ederler... bir de sadece kutup açmak veya zihin atmakla görevli lodoslar var onlar sadece zihin atarlar ve 3 5 arzın arasına girip kutup açarlar :)
[GM]Erdoğan da bu mantıkla lodos tarafında savaşmıştı sorsan arkadaşları korumaya çalışıyoruz derler tabii :twisted: sakın eminönü sunucusunu seçmek gibi bir hataya düşme :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

reyız bak ben köşk kuklacı meran tılsım emınonu oynadım bunlardan en cekışmelı olanı suphesız kuklacı ve tılsımdır fakat tılsımda 3 yıldır falan oynamadım bu sureçte neler olmuştur bilemem
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön