Adam eminönüden bir kaç kişi kesip video'ya alıp gidip kuklacı sunucusunun forumunda yayınlamış amacı ne bilmiyorum ama gerekli cevap verildi aklı sıra bizim sunucumuzdaki insanları küçük düşürmek istiyor heralde kendisi çok zeki bi arkadas maşallahı var.
DarkSectoRR yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm.
Kürşat arkadaşımızı eminönü sunucumuzda ağırladık misafir ettik bir kaç kişiyle ws atmış videolarını çekmiş bizlede attı biz onun yaptığını yapıp fotoğraf video ws gibi şeyler çekip forumda yayınlamadık. bunu yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorsun bilmiyorum ama bizle ws atarken zaten senin gibilere güvenmediğimden ws fotoğraflarını ben almıştım burayada atmamı istemediklerine rağmen nasıl biri olduğunu görsünler diye atacağım. fark ettim ki sadece yendiğin bi kaç kişinin videosunu çekmişsin yenildiğin bölümleri kesip videodan cıkarmıssın belki burada inkarda edeceksin bilmiyorum ama. eminönü sunucusunda ws atıp video alıp burada yayınlamak ile neyi kanıtlamanın peşindesin bilmiyorum egonumu tadmin ediyor galiba. burada seninle tartısmaya girmeyeceğim attığın kişilerdede wsci adam yok hepsi eğlencesine ws atan adamlar yaptığın ayıp birşey kınıyorum.. belli ki taktir edilmeyi seven birisin fakat birilerini küçük düşürerek yapma bunu reklam yapacaksan kendi sunucundaki adamları kesip yap oke bi kaç resim attım ws sırasından kareler.
Kuklacı sunucusunda'da böyle ahkam kesiyor kendisi ama işini bitiriyorlar benimde bu salatalık ile takışmışlığım var abilerinden tılsım alıp geliyor Ali kıran baş kesen kesildi başımıza bu arkadaş
Selamun ALeyküm Ben Kürşat Karagöz , Kuklacıdan KüRŞaTKaRaGöZ sizin deyiminizle UniFoRSaLaTaLıK Konunuyu yeni gördüm yorumda bulunmak istedim.
Öncelikle ben sizin serverınıza gelip kimseye ahkam kesmedim ve yahut kendi bulunduğum serverda da aynı şekilde kimseye ahkam kesmedim. Serverınızda sizin kurallarınızla sizin isteğiniz ,yeri geldi benim isteğim doğrultusunda ws attık.
İkincisi ben kimseyi kendimden veya birini diğerinden küçük görmedim.küçük tutmaya kalksam bile şahet küçük tutmak oyunda 2 adam kesip sen eziksin demekle yapmam başka şekilde yaparım senin küçük düşürmek küçük düşünmek dediğin bu ise sen aynı şekil düşünmeye devam et.
Video yaparım veya yapmam orası beni ilgilendirir herhangi bir hakaretli içerikli söz mü paylaştım ? ,hayır Konunun sizinle ilgili bir kısmı yoktur.
Eğer diyorsanki haala . "yok serverımıza geldi 2 3 adamla ws attı ahkam kesiyor." o servera gelir sadece seni sonra o kelemeni keserim bunlardan sonra tüm serverdan özürdiler ve giderim.
İkincisi ben kimseyi kendimden veya birini diğerinden küçük görmedim.küçük tutmaya kalksam bile şahet küçük tutmak oyunda 2 adam kesip sen eziksin demekle yapmam başka şekilde yaparım senin küçük düşürmek küçük düşünmek dediğin bu ise sen aynı şekil düşünmeye devam et.
kursatkaragoz29 yazdı:Selamun ALeyküm Ben Kürşat Karagöz , Kuklacıdan KüRŞaTKaRaGöZ sizin deyiminizle UniFoRSaLaTaLıK Konunuyu yeni gördüm yorumda bulunmak istedim.
Öncelikle ben sizin serverınıza gelip kimseye ahkam kesmedim ve yahut kendi bulunduğum serverda da aynı şekilde kimseye ahkam kesmedim. Serverınızda sizin kurallarınızla sizin isteğiniz ,yeri geldi benim isteğim doğrultusunda ws attık.
Video yaparım veya yapmam orası beni ilgilendirir herhangi bir hakaretli içerikli söz mü paylaştım ? ,hayır Konunun sizinle ilgili bir kısmı yoktur.
Eğer diyorsanki haala . "yok serverımıza geldi 2 3 adamla ws attı ahkam kesiyor." o servera gelir sadece seni sonra o kelemeni keserim bunlardan sonra tüm serverdan özürdiler ve giderim.
Bu sözlerin banaysa eğer, buyur gel bekliyorum. Kes eyvallah diyip sunucuyu terkedicem Ayrıca konunun açılma tarihinede dikkat et derim.
DipNot:Büyük lokma ye, büyük KONUŞMA! Demiş atalarımız.
kursatkaragoz29 yazdı:Selamun ALeyküm Ben Kürşat Karagöz , Kuklacıdan KüRŞaTKaRaGöZ sizin deyiminizle UniFoRSaLaTaLıK Konunuyu yeni gördüm yorumda bulunmak istedim.
Bu sözlerin banaysa eğer, buyur gel bekliyorum. Kes eyvallah diyip sunucuyu terkedicem Ayrıca konunun açılma tarihinede dikkat et derim.
DipNot:Büyük lokma ye, büyük KONUŞMA! Demiş atalarımız.
Ayrıca sana özenip sizin sunucudan gelen bir arkadaş daha var ismi unrelentinqROYAL kuklacıdan geldiğini söyleyip ws teklif etti kabul ettim 5*1 kesildim 10m'ini verdim ben kendisine 50mlik bir ws teklifinde bulundum 5*3 kestim şifama geçip veriyorum diyip alt f4 çekti. Kendisiyle yine karsılastık o ws ben atmadım ws ws bişeyler saçmaladı tekrar buyur gel dedim kaybedersem ödeşiriz kazanırsam 100m alırım tekrar 50m'ine attık ws'nin ortsında yine kactı ne demedi hepiniz KRALSINIZ! neyse hayırlı forumlar.
Ne diyor la bu Tatar Ramazan UniForSalatalık mıdır UniForDomates midir UniForMenemen midir senin gibisi çok geldi ve gitti bu sunucudan ya da şöyle söyleyeyim gelmeleri ile gitmeleri bir oldu çünkü oyunu sadece oyun olduğu için oynamıyorsunuz,oyun hayatınıza işlemiş...Merak ediyorum şu ws ile yanıp tutuşanları yok ben yenerim ben ederim yok ben kralım acaba reel hayatta da elinizde asa var mı?
Sinyor seninle konuştuk meselemizi hallettik haala ne diye uzatıyorsun ben anlamıyorum merak etme bu sözlerim sana değil. sadece açılmış bir konu dikkati mi çekti tarihi farketmez yorumda bulunmak istedim okadar bana kimse bulaşmadığı sürece ben kimseye bulaşmam bunuda bil anlamadığım kısımsa madem ws atmaktan zevk alıyorsun gel normal arkadaş gibi ws i atalım zevkini al, kalmak istersen kal, istemessen tekrar sunucuna dönersin. Hep misafir olacak değilim birazda siz olun yani