Numara değişliği sonucu eski üyeliğimi eksiksiz yeni numarama taşımak istiyorum anca desteğe atılan maillere ne yanıt var nede ilğilenen var ben bu oyuna maddi manevi emek harcadım eğer bukadar ufak şeyleri bile yapamayakcak kadar bilğiniz yoksa bizim paramızı yemeyi bırakın yeter arkadaş yeter ben eğlenmek zaman geçirmek için size para ödüyorum sizse ben gibi binlerce oyuncuyu madur etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu denli basit bir işlemi bile yapamıyan bi ekip ne işe yarar defalarca mağdur edilen bizlere neden sahip çıkmıyorsunuz ?
Bu konu için destek bekliyorum ben gibi binlerce mağdur oyunculara yardım etmeyen yöneticiler(sözde gönüllü aldıkları paralar belli) sizlere sesleniyorum bize mağduriyetten başka ne verdiniz senelerce süren güncellemeler bitmeyen lağlar defalarca atılan maillere dönülmeyen cevaplar dükkandaki en kötü satılan şeyler 10 tl den başlıyor hesabımı inceleyin yada diğer oyuncuların hesaplarını inceleyin milyarları verdik size siz bize ne verdiniz yazıklar olsun tek kelime ile gevşek yönetim.
Sunucu :Anka plus
Karakter: PİDECİ
Numara değişikliği ve destek takımının umursamaması!!!
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Numara değişikliği ve destek takımının umursamaması!!!
pidecii yazdı:Numara değişliği sonucu eski üyeliğimi eksiksiz yeni numarama taşımak istiyorum anca desteğe atılan maillere ne yanıt var nede ilğilenen var ben bu oyuna maddi manevi emek harcadım eğer bukadar ufak şeyleri bile yapamayakcak kadar bilğiniz yoksa bizim paramızı yemeyi bırakın yeter arkadaş yeter ben eğlenmek zaman geçirmek için size para ödüyorum sizse ben gibi binlerce oyuncuyu madur etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu denli basit bir işlemi bile yapamıyan bi ekip ne işe yarar defalarca mağdur edilen bizlere neden sahip çıkmıyorsunuz ?
Bu konu için destek bekliyorum ben gibi binlerce mağdur oyunculara yardım etmeyen yöneticiler(sözde gönüllü aldıkları paralar belli) sizlere sesleniyorum bize mağduriyetten başka ne verdiniz senelerce süren güncellemeler bitmeyen lağlar defalarca atılan maillere dönülmeyen cevaplar dükkandaki en kötü satılan şeyler 10 tl den başlıyor hesabımı inceleyin yada diğer oyuncuların hesaplarını inceleyin milyarları verdik size siz bize ne verdiniz yazıklar olsun tek kelime ile gevşek yönetim.
O maduriyet bendede var çar şu an ölü bir şekilde hol girişinde içinde sadece örs parası olacak şekilde duruyor herşeyini söylediğim halde bana 1 sene önceki e-pini soruyorlar ip den baksalar sadecec bnm evimin ipsinden girildiğinide anlarlar ama yinede ilgilenmiyorlar 1 senedir yatıyor o hesapta ha artık istemiyorum yenisini dizdim ama yinede benim hakkım olan bir karakter ama işte yönetici ilgilenmek istemiyor.

Selin S.
Sanki İP sabit (:Kolonyaceline yazdı:pidecii yazdı:Numara değişliği sonucu eski üyeliğimi eksiksiz yeni numarama taşımak istiyorum anca desteğe atılan maillere ne yanıt var nede ilğilenen var ben bu oyuna maddi manevi emek harcadım eğer bukadar ufak şeyleri bile yapamayakcak kadar bilğiniz yoksa bizim paramızı yemeyi bırakın yeter arkadaş yeter ben eğlenmek zaman geçirmek için size para ödüyorum sizse ben gibi binlerce oyuncuyu madur etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu denli basit bir işlemi bile yapamıyan bi ekip ne işe yarar defalarca mağdur edilen bizlere neden sahip çıkmıyorsunuz ?
O maduriyet bendede var çar şu an ölü bir şekilde hol girişinde içinde sadece örs parası olacak şekilde duruyor herşeyini söylediğim halde bana 1 sene önceki e-pini soruyorlar ip den baksalar sadecec bnm evimin ipsinden girildiğinide anlarlar ama yinede ilgilenmiyorlar 1 senedir yatıyor o hesapta ha artık istemiyorum yenisini dizdim ama yinede benim hakkım olan bir karakter ama işte yönetici ilgilenmek istemiyor.
Bazı şeyler prosedür ister arkadaşlar herkese numarasını değiştirmiş bunun karakterini aktarmakta yardımcı olalım deseler bu suistimal edilecektir.Aralarında karakter çalmak üzere teşebbüs edenlerde olacaktır.Gerekli bilgileri verdikten sonra zaten karakterinizi aktarıyorlar ancak gerekli bilgileri verebilmek çok önemlidir :idea:
Benden gelip 1 sene önceki epini isteyecek kadar yüzsüz olacaklarını sanmıyorum.
Bunlar güvenlik prosedürüdür yüzsüzlük değildir kelimelerinize dikkat etmeniz gerekir.pidecii yazdı:Benden gelip 1 sene önceki epini isteyecek kadar yüzsüz olacaklarını sanmıyorum.
Hemen hemen 2 yıl önce aynı şey benim de başıma geldi 1 değil 2 karakterim benden habersizce aktarıldı geri almam 23 gün sürdü.Karakterimi açtığımda ilk ismini nasıl hatırlarım diye düşündüm ama eski fotoğrafları sakladığım için buldum.
Birde e pinler şans eseri onları da buldum. Sonuçta her şeyi atmak yerine elinde tutmak gerekir.
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Merhaba,
Size yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak gönderiniz.
Sunucu:
Hesap Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
--
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız
Kaynak üyeliğe yüklenmiş E-pin kodu:
(Doğrulama için E-Pin kodu aktarım tarihinden önce hesaba yüklenmiş olmalıdır. Eğer elinizde E-Pin kodu bulunmuyorsa Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar için başvuru tarihi ve GSM numarasını yazmanız yeterlidir)
Kaynak üyeliğin şu andaki şifresinin 1.3. ve 5. karakterleri:
Formda istenen bilgileri eksik veya hatalı göndermeniz durumunda destek talebiniz reddedilecektir.
Bilginize.
Bende destek istemiştim şunu yolladılar belki işinize yarayabilir.
Size yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak gönderiniz.
Sunucu:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
--
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(Doğrulama için E-Pin kodu aktarım tarihinden önce hesaba yüklenmiş olmalıdır. Eğer elinizde E-Pin kodu bulunmuyorsa Mobil Ödeme ile aldığınız kodlar için başvuru tarihi ve GSM numarasını yazmanız yeterlidir)
Formda istenen bilgileri eksik veya hatalı göndermeniz durumunda destek talebiniz reddedilecektir.
Bilginize.
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı
EYUNAL yazdı:Sanki İP sabit (:Kolonyaceline yazdı:pidecii yazdı:Numara değişliği sonucu eski üyeliğimi eksiksiz yeni numarama taşımak istiyorum anca desteğe atılan maillere ne yanıt var nede ilğilenen var ben bu oyuna maddi manevi emek harcadım eğer bukadar ufak şeyleri bile yapamayakcak kadar bilğiniz yoksa bizim paramızı yemeyi bırakın yeter arkadaş yeter ben eğlenmek zaman geçirmek için size para ödüyorum sizse ben gibi binlerce oyuncuyu madur etmekten başka bir işe yaramıyorsunuz bu denli basit bir işlemi bile yapamıyan bi ekip ne işe yarar defalarca mağdur edilen bizlere neden sahip çıkmıyorsunuz ?
Bazı şeyler prosedür ister arkadaşlar herkese numarasını değiştirmiş bunun karakterini aktarmakta yardımcı olalım deseler bu suistimal edilecektir.Aralarında karakter çalmak üzere teşebbüs edenlerde olacaktır.Gerekli bilgileri verdikten sonra zaten karakterinizi aktarıyorlar ancak gerekli bilgileri verebilmek çok önemlidir :idea:
İp kontrolünden ban verme yetkileri var ise sabit ip li olmayanı bile bularak ceza uygulayabiliyorlar sonuçta bizden ttnet merkezine giden ip asla değişmez sadece bizim gördüğümüz kısmı değişir farklı ipler atanarak bağlanmamız sağlanır ve bende yaklaşık 2 senedir ttnet e 3 tl gibi fark ödeyerek sabit ip kullanmamda cabası

Selin S.
Teşekkürler dostum hemen birde bu şekilde bir form doldurayımSikayetVar yazdı:Merhaba,
Sunucu:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
--
Bilginize.
Ben hesabıma girebiliyorum ancak ilerde bişi olur karakterim çalınır geri alamam diye korkuyorum.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
O Karakter Şifreni Vermediğin Sürece Çalınamaz Rahat Olpidecii yazdı:Ben hesabıma girebiliyorum ancak ilerde bişi olur karakterim çalınır geri alamam diye korkuyorum.