Lag ın destek takımıyla alakası varmı ?
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Benim bildiğim destek takımı sadece forumu kontrol eder ve emailleri gerekli yerlere iletirler lagın düzeltilmesiyle onların ilgisi varmı?

- CaCaRiaN
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta NaT
Re: Lag ın destek takımıyla alakası varmı ?
Hayır onların hiç bir alakası yok DEV lerin yazılımcıların düzeltemediğini Eski oyunculardan seçmiş oldukalrı destek takımı mı düzelte bilecek 
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Benim bildiğim destek takımı sadece forumu kontrol eder ve emailleri gerekli yerlere iletirler lagın düzeltilmesiyle onların ilgisi varmı?

- CaCaRiaN
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Sal Ta NaT
Yazdıgım yorumu ısrarla siliyorlar Küfr içerik yok hakaret içeriği yok siliyorsunuz. Yine yazıyorum. LAg'ın düzeltilmesinde Destek takımının hiç bir alakası yok DEV ler ve yazılımcılar bu Sorunu gideremezsken hiç bir bilgisi olmayan sıradan Eski oyunculardan seçilmiş DESTEK takımı hiç birşey yapamazlar.
Doğan her güneş gençIiğimin kaybıysa, batan her güneş şafağımın kaybıdır. O Şimdi Asker Şafak ? Http://www.feryat.net Kişisel Web Sitemde.
+1Barbarosxhizir yazdı:Benim bildiğim destek takımı sadece forumu kontrol eder ve emailleri gerekli yerlere iletirler lagın düzeltilmesiyle onların ilgisi varmı?
Son 2 gündür TTnet ile ilgili sıkıntılar var internet kesintisinden dolayı aramıştım genel bir problem olduğunu söylediler
Başka işe yaradıkları yok zati emekleri hiçe sayıp silmek tek yaptıkları iş bu... Destek takımı gereksiz bence... Oyuncular yardım isterken destek takımı envanterlerindeki kopyayı pasteleyi veriyorlar o kadar. Ne varsa forumdaki diğer oyuncularda var...CaCaRiaN yazdı:Yazdıgım yorumu ısrarla siliyorlar Küfr içerik yok hakaret içeriği yok siliyorsunuz. Yine yazıyorum. LAg'ın düzeltilmesinde Destek takımının hiç bir alakası yok DEV ler ve yazılımcılar bu Sorunu gideremezsken hiç bir bilgisi olmayan sıradan Eski oyunculardan seçilmiş DESTEK takımı hiç birşey yapamazlar.
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi

Merhaba,CaCaRiaN yazdı:Yazdıgım yorumu ısrarla siliyorlar Küfr içerik yok hakaret içeriği yok siliyorsunuz. Yine yazıyorum. LAg'ın düzeltilmesinde Destek takımının hiç bir alakası yok DEV ler ve yazılımcılar bu Sorunu gideremezsken hiç bir bilgisi olmayan sıradan Eski oyunculardan seçilmiş DESTEK takımı hiç birşey yapamazlar.
İletilerininiz asla silinmemiştir aynı konunun 2 ve 3 defa kopyası meydana gelmiş ve sizde o kopyalardan bir tanesine yorum yaptığınızdan dolayı iletinizi tekrar görememiş bulunuyorsunuz, iletinizi bu konuya tekrardan taşıdım.
Bilginize.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ