Sancakda durum

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Sancakda durum

Mesaj gönderen acarrr »

Öncelikle Merhaba
Sancak sunucusuda Kısa bir süreliğine 5 6 arkadaş Beyazköşk adlı sunucudan gelmeyı planlıyoruz. (KAFA DİNLEMEK AMACI İLE.)
1-Buradakı maden fıatları nedir Jadeıt Xenotim Salgı Peptit Kondirit Ganoderma
2-Büyük Hol'de maden çeken ve saatde xenotim kasan çokmu
3- İddalı ws atan büyücü varmı son maddede bu :D
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs

Re: Sancakda durum

Mesaj gönderen MrMorgan »

Merhaba;
Madde 3'ün gözüme çarptı. Parasına vs atan büyücü var. Suskunlardan MrdexteR veya PINKFLOYD'a karakterlerinden birine ulaşırsan,paran bitesiye kadar vs atarız.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Para sıkıntısı olmaz 3 4 gündür IıReVeNGeıI Büyücümü sancağa aktardım iddalı büyücü ws leride attım. Ben klana yazdığımda sen sadece TURNUVA KURALLARI ile atıyorum dedin ben ise TESLASIZ MENZİLSİZ M1'SİZ oldugumu belirttim. Karakteride 3 4 gün ws attıkdan sonra Eski sunucuma geri aktardım inşallah başka zaman geldiğimde görüşmek dileği ile :) iyi oyunlar ve keyifli forumlar dilerim..
Kullanıcı avatarı
olcay2522
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Silent World

Mesaj gönderen olcay2522 »

ĞAĞAĞAĞAĞAĞA :D
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MrDexter »

"acarr" ilk önce sunucuya ilk geldiğinde ben klana MrdexteR carından parasına vs atan büyücü yazdığımda,bana zevkine atalım gel yazdın.2. olarak biz teslalı,teslasız,turnuva tarzı,düz,bazılarının tabirinde 39 level vssi her türlü vsyi atmaktayız.Sadece rakip kısımında güçlük çekiyoruz. Sen 3 el 500mden vs atıcaksan aktar carını buraya,aktarım ücretin benden.Bekleriz her zaman.
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

sorabilirmiyim ozaman sana teslalı teslasız menzilli menzilsiz turnuva kuralları her türlü atıyosunda en son konusmamızda sen TURNUVA ŞARTLARINA GÖRE atıyorum sadece dedin. Ben ise TESLASIZ M1'SİZ MENZİLSİZ atıcagımı belirttim.
2. şey ise gel tamam o kural uyar geç adaya yada eskı handana die bı cvp vermedin anlatabildim mi
3. Rakip bulmakda zorluk cekıyoruz demişsin oda güzel be kardeş 3 gün 1200 fzık ıle sancakda ws attım carda fızık yok :) adamlar kesemıyor :D :D 7rakıpden 7galibiyet. Ha sende benm ıle ws atsaydın saygı duyardım ama GEL GEÇ WS ye demediğinden ATI ALAN ÜSKÜDAR'I geçti hesabı anlatabiliyormuym :?:
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MrMorgan »

Revenge carıyla bana sadece zevkine,tılsımsız vs atalım denildi.7 rakipte 7 galibiyet yapmak,büyük bir başarı değil. Kendine çok güveniyordun,neden klana parasına vs atan büyücü yazmadın? Bu arada sür eşşeğini niğdeye değil. Ben sancakta benle parasına vs atan kalmadı diye,bütün sunucuları dolaşıp parasına vs attım. Sunucu şampiyonası geçtikten sonra tekrar sunucuları dolaşıcam parasına vs için. Görüşmek üzere :)
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

MrMorgan yazdı:Revenge carıyla bana sadece zevkine,tılsımsız vs atalım denildi.7 rakipte 7 galibiyet yapmak,büyük bir başarı değil. Kendine çok güveniyordun,neden klana parasına vs atan büyücü yazmadın? Bu arada sür eşşeğini niğdeye değil. Ben sancakta benle parasına vs atan kalmadı diye,bütün sunucuları dolaşıp parasına vs attım. Sunucu şampiyonası geçtikten sonra tekrar sunucuları dolaşıcam parasına vs için. Görüşmek üzere :)
2.3gün içerisinde sunucunuzda ws atan kalmadıgından daha doğrusu oyuncu online sayısı az oldugundan ıyı başarı diye düşünüyorum. Artı tek sunucu dolaşan sen degılsın inşallah görüşürüz MERAN BEYAZ KÖŞK KUKLACI Gibi sunucularda ws attım 1ay sonra teskılat veya tılsım a gıtmeyı planlıyorum + ben sana TESLASIZ MENZILSIZ M1SIZ PARASINA DEDİM İLK KONUSMAMDA DA PARASIZ DEDİM. 2Cİ GÜN AYNI KURALLARLA 5 EL 10M DEDİM CEVAP YAZMADIN :)
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MrDexter »

5 el 10 milyon mu ? Sen hiç aktarma çar mar boşver al 10 milyonun sende kalsın . Sancak'ta Suskunlar loncası dışında parasına ws atan büyücü yok ve oyunda olduğumuz sürece atarız. Sen zevkine ws atalım dedin bana. Çok güveniyosan kendine gel aktar çarını istediğin parasına atarız, sorun değil :)
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Senin sunucunda 500m 1t 2t parasına atan görmedim görseydım atardım rahat ol :D
2. Ben sana ws teklifi ettigimde sadece TURNUVA KURALLARINA göre atıyorum demiştin
3. Her insan kendini bilsin yeter
4. Sunucu gezdim bi ara demişsin gezdiğinde ben seni ne köşkde ne kuklacıda ne meranda nede Emin Önünde gördüm :D
5. Aktarma param sendenmiş sana ait olsun ozaman geleyim ödersin 3000 akçe
6.KENDİNİDE UNUTMASSAN SEVİNİRİM BEN SANA WS DEDİĞİMDE ZEVKİNE TESLASIZ MENZILSIZ M1SIZ DEDIM , SEN OLMAZ İDDALI M1LI TURNUVA SARTLARINA GÖRE ATIOM DEDİN :) 2.Pm atışımda gene sana ws teklifi ettim parasına TESLASIZ M1SIZ MENZİLSİZ Diye az bişede miktar bellirttim CEVAP VERMEDİN

Yok yani atılan ws nin büyüğü küçüğü olmaz paranında başarınında İYİ BİR WS Cİ PARAYA BAKMAZ ALDIĞI ZEVKE ;)
DİPNOT;Sunucu gezicekmişsin turnuva bitince MERAN KÖŞK YADA KUKLACIYA Uğrarsın ozaman :lol:

“Genel Sohbet” sayfasına dön