NEDİR BU LAG GM

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mikailcan2008
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

NEDİR BU LAG GM

Mesaj gönderen mikailcan2008 »

Yaklaşık olarak 1aydır saat 18:00-00:30 arası oyuna inanılmaz bir lag giriyor. Sabah hiç bir sıkıntı olmuyor ama akşam üzeri inanılmaz lag giriyor. İnternet hızımı kontrol ettim, ttnet müşteri hizmetlerinden teknik destek aldım ama netimde bir problem yok. 8 Mbs Net limitsiz kullanıyorum.oyundan herkes "oynayamıyorum", "bu ne biçim lag" gibi yazılar yazılıyor.. Genel olarak forumlarda açılan topic'lere yetkililer cevap vermiyor ama bu konu ile ilgili yetkili bir arkadaşımız yardımda bulunursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.Bilgi verecek kısıler GM olsun coluk cocuk yonetıyor sayfayı Nerull Yada Ahmet Avcı oldusun

IIxELYSIONxII IIxŞAŞKINxII
emrecaptan89
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: NEDİR BU LAG GM

Mesaj gönderen emrecaptan89 »

:x biran önce bu lagı çözün artık bu lag yüzünden bi ton arkdaşımız oyunu bıraktı artık bizde bırakma seviyesine geldik doğru düzgün oynuyamıyoruz birleşme olunca lag olmuycak dendi daha beter lag oldu buna çözüm bulun sağda solda etkinlik yapacağınıza otun şu lagı nası çözeceğinizi bulun yeter artık :x :x :x :x :x :x
Kullanıcı avatarı
kelemen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: NEDİR BU LAG GM

Mesaj gönderen kelemen »

Sabah öğrenciler okulda çalışanlar işinde olduğundan sıkıntı olmaz ama akşam 17:00 - 02:00 acayip derecede lag oluyor :)
Beni Sadece Allah Yargılar.

ISPARTA - Merkez

ANTALYA - KEMER

KUKLACI - Bobhasan

Hasan Dinçer

“Genel Sohbet” sayfasına dön