Sizde de durum böyle mi yoksa bilgisayarı değiştirmenin vakti mi geldi
Lag Hakkında
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Lag Hakkında
Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
)
Re: Lag Hakkında
MerhabaEscapisT yazdı:Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
Sizde de durum böyle mi yoksa bilgisayarı değiştirmenin vakti mi geldi)
Sunucun tılsım olduğu için gönül rahatlığı ile lag olmadığın söyleyebilirim
Oyun içindeyken F10 tuşuna basarak FPSni görebilirsin düşüyor ise pc ile alakalı bir sorundur
İyi eğlenceler dilerim
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
Kafama takilan eskiden olmamasina ragmen simdi olmasi
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bende hayvanlar depar atıyor valla baya hızlanmışlar
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Şu oyunun eksiklerini artık övmekten vazgeç yaratıklara m.a göz ve maraton ayak takılı değilken dalarsan donmanın ne kadar şiddetli olduğunu anlarsın bir sığınağa girip yada en basit gözlem migrata girip slotu peşine taktığında evonun seni 0.00000001 durmanla seni sersemlettiğini göreceksin şu sıra sanki düz yolda hiçbir engel yokken duvar örülmüş gibi y2 takılı iken vurmuyor 2 kez üst üste -1 vuruş atıyorsun bununda donmayla alakası yok değil mi bilmem anlama algın açık mı ?EYUNAL yazdı:MerhabaEscapisT yazdı:Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
Oyun içindeyken F10 tuşuna basarak FPSni görebilirsin düşüyor ise pc ile alakalı bir sorundur
İyi eğlenceler dilerim
En son ElySeeS tarafından 20 Oca 2014 01:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışmaya çekmeye yönelik cümle kaldırılmıştır.
Sebep: Tartışmaya çekmeye yönelik cümle kaldırılmıştır.
Sırf bu yorumlardan dolayı 2 gündür büyük holde dolaşıyorum maratonsuz bile akreplerden kaçabiliyorum. Klan delilerinden bile kaçabiliyorum neyin derdindesin ?VoYaGE yazdı:Şu oyunun eksiklerini artık övmekten vazgeç yaratıklara m.a göz ve maraton ayak takılı değilken dalarsan donmanın ne kadar şiddetli olduğunu anlarsın bir sığınağa girip yada en basit gözlem migrata girip slotu peşine taktığında evonun seni 0.00000001 durmanla seni sersemlettiğini göreceksin şu sıra sanki düz yolda hiçbir engel yokken duvar örülmüş gibi y2 takılı iken vurmuyor 2 kez üst üste -1 vuruş atıyorsun bununda donmayla alakası yok değil mi bilmem anlama algın açık mı ?EYUNAL yazdı:MerhabaEscapisT yazdı:Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
İyi eğlenceler dilerim
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Gel eminönü ne, ma sız klan delilerinden kaç karekteri sana vereyim.EYUNAL yazdı:Sırf bu yorumlardan dolayı 2 gündür büyük holde dolaşıyorum maratonsuz bile akreplerden kaçabiliyorum. Klan delilerinden bile kaçabiliyorum neyin derdindesin ?VoYaGE yazdı:Şu oyunun eksiklerini artık övmekten vazgeç yaratıklara m.a göz ve maraton ayak takılı değilken dalarsan donmanın ne kadar şiddetli olduğunu anlarsın bir sığınağa girip yada en basit gözlem migrata girip slotu peşine taktığında evonun seni 0.00000001 durmanla seni sersemlettiğini göreceksin şu sıra sanki düz yolda hiçbir engel yokken duvar örülmüş gibi y2 takılı iken vurmuyor 2 kez üst üste -1 vuruş atıyorsun bununda donmayla alakası yok değil mi bilmem anlama algın açık mı ?EYUNAL yazdı:MerhabaEscapisT yazdı:Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
İyi eğlenceler dilerim
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Karakterim olsa orda gelir gösterirdimmarasaldadas yazdı:Gel eminönü ne, ma sız klan delilerinden kaç karekteri sana vereyim.EYUNAL yazdı:Sırf bu yorumlardan dolayı 2 gündür büyük holde dolaşıyorum maratonsuz bile akreplerden kaçabiliyorum. Klan delilerinden bile kaçabiliyorum neyin derdindesin ?VoYaGE yazdı:Şu oyunun eksiklerini artık övmekten vazgeç yaratıklara m.a göz ve maraton ayak takılı değilken dalarsan donmanın ne kadar şiddetli olduğunu anlarsın bir sığınağa girip yada en basit gözlem migrata girip slotu peşine taktığında evonun seni 0.00000001 durmanla seni sersemlettiğini göreceksin şu sıra sanki düz yolda hiçbir engel yokken duvar örülmüş gibi y2 takılı iken vurmuyor 2 kez üst üste -1 vuruş atıyorsun bununda donmayla alakası yok değil mi bilmem anlama algın açık mı ?EYUNAL yazdı:MerhabaEscapisT yazdı:Oyun çok seri olmuş hareketleri saniyede uyguluyor artık. Ancak donma ve kasmalar bende eskisinden daha fazla durumda. Taşıma işleminden önce donma kasma pek yaşamıyordum, ancak şu anda her ne kadar seri olsa da çok kasma var.
İyi eğlenceler dilerim
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
Tartismaya donecek gibi konu kilit
)
Bu arada ilk giriste oyle bir lag oldu su anda sorunsuz
) tesekkurler
Bu arada ilk giriste oyle bir lag oldu su anda sorunsuz