Bono hakkında
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The Old
Bono hakkında
1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı

Re: Bono hakkında
Xainnn yazdı:oyle bır çekılış mı vardı ?
dün güncelleme basladıktan sora vardı etkinlik gün boyu
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
[İçerik düzenlendi.]
En son KRABBY tarafından 18 Oca 2014 18:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür içerikli cümle silindi.
Sebep: Küfür içerikli cümle silindi.
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?

- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Hicret
Konu ilk açıldığında Zifan 1 Milyar liralık çekiliş yazmıştı, sonradan 1 milyonluk bono olarak değiştirildiTertip yazdı:Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?Satmayı düşünüyorsan şu kadarını söyleyeyim 1 adet menekşe elmas bile alamazsın.
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı

Tertip yazdı:Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?Satmayı düşünüyorsan şu kadarını söyleyeyim 1 adet menekşe elmas bile alamazsın.
ben bonoyu satmalımıyım iyimi olur kötümü olur diye sormadım agopa alısveriste sattıgımızda para aynen geliyomu diye sordum ?
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- Tertip
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Tek Yumruk
Bu tarz cevap geleceğini tahmin ettim. Bonoyu sattığında hiçbir kesinti olmadan anında çantana nakit olarak (1m) aktarılır. Anlatış şeklimden olacak ki söylediklerimi farklı algılamışsınız. Her neyse derdim yardımcı olmaktı kabalık etmek istemedim.Executionerr yazdı:Tertip yazdı:Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?Satmayı düşünüyorsan şu kadarını söyleyeyim 1 adet menekşe elmas bile alamazsın.
ben bonoyu satmalımıyım iyimi olur kötümü olur diye sormadım agopa alısveriste sattıgımızda para aynen geliyomu diye sordum ?

- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı

Tertip yazdı:Bu tarz cevap geleceğini tahmin ettim. Bonoyu sattığında hiçbir kesinti olmadan anında çantana nakit olarak (1m) aktarılır. Anlatış şeklimden olacak ki söylediklerimi farklı algılamışsınız. Her neyse derdim yardımcı olmaktı kabalık etmek istemedim.Executionerr yazdı:Tertip yazdı:Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?Satmayı düşünüyorsan şu kadarını söyleyeyim 1 adet menekşe elmas bile alamazsın.
Bilgin icin saol . Sadece sorunun cevabını merak ettigim icin oyle yazdım ayrıca verilen bononun 1 m diil 1.000.000 kardesim
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: HICRET
:mrgreen: 1m = 1.000.000 farknedir?Executionerr yazdı:Tertip yazdı:Bu tarz cevap geleceğini tahmin ettim. Bonoyu sattığında hiçbir kesinti olmadan anında çantana nakit olarak (1m) aktarılır. Anlatış şeklimden olacak ki söylediklerimi farklı algılamışsınız. Her neyse derdim yardımcı olmaktı kabalık etmek istemedim.Executionerr yazdı:Tertip yazdı:Katılımdaki amaç hatıra olmalıydı 1m için bonoyu satmaya değmez. Oyunda en fazla 1 milyar paramız olabiliyorken 1 Trilyon hikayesini kim çıkarmışExecutionerr yazdı:1milyon liralık bono cekilisinde kazandım bonoyu agopa sattıgımda 1 t gelicekmi ?Satmayı düşünüyorsan şu kadarını söyleyeyim 1 adet menekşe elmas bile alamazsın.
Bilgin icin saol . Sadece sorunun cevabını merak ettigim icin oyle yazdım ayrıca verilen bononun 1 m diil 1.000.000 kardesim