Şimdilik Teşekkürler :)
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Şimdilik Teşekkürler :)
Bugün oyunu ilk kez gerçek hızında oynama fırsatım oldu bu olanak ve gelişme sağlandığı için teşekkürler biz sizden yıllarca zor birşey istememiştik:) en ağır eleştiriyi yapmayıda biliriz güzel işe teşekkür etmeyide sadece şu oyuncuların gönlünü kazanmaya çalışın size yeter
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
Re: Şimdilik Teşekkürler :)
benden de bir teşekkürler.
- OooKaRaHaNooO
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Honorable old Players
daha oyuna girme şansım olmadı hala girmeye çalışıyom ama siz böyle dedikce baya merak edim oyunun hızını
OooKaRaHaNooO
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
qPARTİZANp
Yucellx
Yucelll
Gerçekten büyük bir fark var.VatanSeveriz yazdı:Bugün oyunu ilk kez gerçek hızında oynama fırsatım oldu bu olanak ve gelişme sağlandığı için teşekkürler biz sizden yıllarca zor birşey istememiştik:) en ağır eleştiriyi yapmayıda biliriz güzel işe teşekkür etmeyide sadece şu oyuncuların gönlünü kazanmaya çalışın size yeter
Karakterim hemen hemen ilk defa böyle seri tepki veriyor..
Oyundan daha çok zevk almaya başladım
Ayrıca kimse çamur atmasın vay efendim hala lag devam ediyor demesin tüm sunucularda karakterler seri seri hareket ediyor
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Gerçekten büyük bir fark var.
Ayrıca kimse çamur atmasın vay efendim hala lag devam ediyor demesin tüm sunucularda karakterler seri seri hareket ediyor [/quote]
Çok doğru attığın büyü anında gidiyor mesela ona dikkat ettim karakterin çift maratonla yakalanmamasıda çok önemliydi benim için ayrıca kutuba basar basmaz açılıyor birde yollar altınızdan su gibi kayıp gidiyor sanki çok güzel
Ayrıca kimse çamur atmasın vay efendim hala lag devam ediyor demesin tüm sunucularda karakterler seri seri hareket ediyor [/quote]
Çok doğru attığın büyü anında gidiyor mesela ona dikkat ettim karakterin çift maratonla yakalanmamasıda çok önemliydi benim için ayrıca kutuba basar basmaz açılıyor birde yollar altınızdan su gibi kayıp gidiyor sanki çok güzel
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.