Para hiç sorun değil üretim yaparak itemlerini karşılarsın mesela sana Ganodermamı lazım ama senın lokmanın 0 Git madencin varsa Şelit çek Ganoderması olanla takas edebilirsin.
Tüm madenler genellikle boş olur veya başkası varsa madende ona rıca edersen o kişi madeni sana bırakır.
Dostluk ortamı çok eğer sevilen oyuncu olursan abiyi kardeşi bilirsen saten item kasmana gerek kalmaz çogu kişi sana yardım edebilir.
Kasmakta hiç sorun değil baktın kasamıyorsun kibar bir dille yardım istiyebilirsin.
Bölgeden yazdıgında kimse cevap vermıyebilir o yüzden lodos veya arz ol klan bölgesinden yardım vs iste.
KISACASI DOSTLUGUN,YARDIMLAŞMANIN SUNUCUSU..
Gamex / Koray..
Benim Dostum Ölüme Gidiyoruz Dediğimde Niye Diyen Deyil Ne Zaman Diyendir.
Para hiç sorun değil üretim yaparak itemlerini karşılarsın mesela sana Ganodermamı lazım ama senın lokmanın 0 Git madencin varsa Şelit çek Ganoderması olanla takas edebilirsin.
Tüm madenler genellikle boş olur veya başkası varsa madende ona rıca edersen o kişi madeni sana bırakır.
Dostluk ortamı çok eğer sevilen oyuncu olursan abiyi kardeşi bilirsen saten item kasmana gerek kalmaz çogu kişi sana yardım edebilir.
Kasmakta hiç sorun değil baktın kasamıyorsun kibar bir dille yardım istiyebilirsin.
Bölgeden yazdıgında kimse cevap vermıyebilir o yüzden lodos veya arz ol klan bölgesinden yardım vs iste.
KISACASI DOSTLUGUN,YARDIMLAŞMANIN SUNUCUSU..
Gamex / Koray..
Ah be kardeşim param olsa bide benim pc bozuldu onu yaptirsam aninda ankadayim ama bu sorunlari çözsem bile her ay 12 ytl ödeyemeye bilirim ben hırsızın küfürbazin biri değilim koray beni bilir de mi koray ?
Joker kardeş.
Anka yı güzel özetlemişsin.Çok saol.
Fakat bunlar bilinen , bizlerin hep söylediği şeyler.
Tekrardan konu açmana gerek yoktu.
Neyse tekraradan ellerine sağlık.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Walla sancak sunucusunda oynuorm fakat bu sunucuya ımrenıorum..Çünkü Pluslular Girebilior..Plusu alabilecek kişilerinde kapasiteli oldukları için sunucu temiz..Walla cok qüsel 1sunucuda oynuorsunuz kıymetini bilesiniz..
style yazdı:Walla sancak sunucusunda oynuorm fakat bu sunucuya ımrenıorum..Çünkü Pluslular Girebilior..Plusu alabilecek kişilerinde kapasiteli oldukları için sunucu temiz..Walla cok qüsel 1sunucuda oynuorsunuz kıymetini bilesiniz..
Biliyoruz. Sen kasma Kendini.. Ne En eski Sunucularmış.. Ne En yeni sunucuymuş Fark Etmiyor.
" Anka Sunucusu Tek .. " Nasıl diyeceksiniz. Farkımız Plus'ımız.. Farkımız Dostlugumuz "
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Belki oyuncu sayımız az.
Belki sunucumuzdan kopmalar olmuştur.
Belki bazı görevleri diğer sunuculardan sonra ifa ediyoruz.
Ama şu şöyle bilinsin ki ;
Anka gibi birsunucu bize göre yok.
Anka da ki oyuncu kalitesi,
Neyin ne zaman nerde yapılacağının herkes tarafından çok iyi bilinmesi,
bizim farkımızı ortaya koyuyor.
Kimse kimseye sen şunu yap sen bunu yap demez.
Çünki herkes nerde ne yapılıcak bilir.
Disiplinli ve kaliteli bir sunucumuz var.
Umarım miğrat ve sığınaklar geldiğinde sunucuda ki oyuncu sayımız artar.
Gidenler geri döner.Zaten eğer bu olursa asıl siz anka yı o zaman görün.
Başta dediğim gibi ANKA var fark var.
Alp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Anka sunucusu çok kaliteli bir sunucudur ama tek sorunu kişi azlığı.
Bu yüzden Kadim hidra kesilmiyor Plus gibi bir ayrıcalığı olduğu halde kesilmiyor.
Yönetimin bu konuya el atmasını isterm gerçekten çok üzücü bir konu milletin her şeyi hazır ama kadim kesilmiyor...