Herkesin bildiği gibi önümüzdeki manzara ortada ve bunun için ne yapılabilir herkes fikirlerini paylaşıyor bu benim çok hoşuma gitti en azından daha önceki senelerdeki gibi oyuncular arası tartışma çok fazla olmuyor (en azından forumdaki bu tip konularda) şu ana kadar açılan oyunun gidişatı ile ilgili bütün konuları okudum yorumlara dikkatlice baktım ve bazı kişilerdeki kavram karışıklığına şahit oldum ilk önce bunu bir açıklama getirmek istiyorum GM (game master) dediğimiz kişiler oyun içinde gönüllü olarak çalışan ve çoğunlukla oyun içindeki etkinliklerle ilgilenen kişilerdir. Oyunu geliştiren kişi ise isminin başında DEV (developer) eki bulana kişidir ve bu kişiler maaş alır.(Tabi başka maaş alan kişilerde var ama şu anlık onlara çok dokunmayacağım) Gelelim ana konumuza yaklaşık 1 - 1.5 yıldır oyuna herhangi bir yenilik gelmiyor açılan konular baktığım tahminimce bu konuları açan ve destekleyen kişiler ya tamamen üstünü tamamlamış kişiler yada oyunda cidden bozuk olan denge vb. unsurlardan dolayı gelişemeyen oyunculardan oluşuyor en azından ben gelişemeyen taraftayım
Gm Erdoğan
İstanbul Kıyamet Vakti oyununun geliştirilmesini istiyorsanız bunu elbette dile getirebilirsiniz. Onlarcanız, yüzlerceniz, binlerceniz bir araya gelip sesinizi duyurabilirsiniz elbette. Bunu gerek forumlarımızdan, gerek fan sayfalarından, gerekse TTNET'e kadar çıkarak duyurabilirsiniz ki bunun çok farklı şekilleri söz konusu. Yetkililer ile oyun geliştirilme durumunu bağdaştırmanın yanlış olduğu konusunda uzun uzun açıklama yapmayacağım.
Bu cevabı HuNKaR arkadaşımızın açtığı konuya yazmıştı son satıra kadar çok mantıklı yalnız son satırdaki cümle ''Yetkililer ile oyun geliştirilme durumunu bağdaştırmanın yanlış olduğu konusunda uzun uzun açıklama yapmayacağım. ''
Burada kastedilen yetkililer kendileri mi yoksa geliştirme ekibimi geliştirme ekibi kastedilerek yazılan bir cevapsa o zaman bu oyunu kim geliştiriyor ?
Arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın belki lafı çok dolandırdım belki yanlış şeyler yazdım hakaret içeren yorum atmak isteyen özelden atabilir hiçbir şekilde şikayet etmeyeceğim yapıcı yorumlarınızı bekliyorum.
Not: Sayın Gm erdoğan istemeden kalbinizi kıracak bir şey yazdıysam kusura bakmayın sizinde bu oyun için gönüllü olarak çalıştığınızı bildiğim için elimden geldiğince sizin tarafınıza çok yazmamaya çalıştım.