Keyifli etkinliğimizin sonuna geldiğimiz bu anda güzel paylaşımlarınızı değerlendirmek kolay olmadı.Hayatınızdan küçük kesitleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.Yapılan tüm paylaşımlar ile "Sizden Gelenler" başlığı adı altında İKV Facebook sayfamızda albüm oluşturularak takipçilerle paylaşılacaktır.
İşte dereceye giren paylaşımlar !
Keşke bende mat defterini yollasaydm volkan ne adamsin ya pek amacına ulasmamis bi etkinlik bence umarım tekrar yapildiginda daha iyi sonuçlar alınacaktır.
BeLCiKLixJoKeR yazdı:pek amacına ulasmamis bi etkinlik bence umarım tekrar yapildiginda daha iyi sonuçlar alınacaktır.
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Dereceye girmek beni gerçekten mutlu etti
Onun haricinde "amacına ulaşmamış bir etkinlik" olduğuna inanmıyorum çünkü tüm resimlerde İKV'nin hayatımızda nasıl bir yer kapladığını görmek mümkün
Kazanan arkadaşlara başarılar, daha yaratıcı resimlerle bir başka etkinlikte görüşmek dileği ile. Ayakkabı kutusundan çıkan IKV Kutu ve xxCEZAxx 'in milyarlarının resminin sıralamada olmaması da farklı bir seçim olmuş
Sırf onların siyasi görüşüyle aynı olmadığım için sürekli karahterlerime susturma ya da banlama cezası veren yönetim şimdide fazla beğeni aldığım halde az beğeni almışım gibi sıralamaya almıyor ... Bunu yanınıza bırakmayacağım o sayfanızda benden özür dileyeceksiniz bunu size yaptırcam merak etmeyin .
DoNotDisturb yazdı:Kazanan arkadaşlara başarılar, daha yaratıcı resimlerle bir başka etkinlikte görüşmek dileği ile. Ayakkabı kutusundan çıkan IKV Kutu ve xxCEZAxx 'in milyarlarının resminin sıralamada olmaması da farklı bir seçim olmuş
Hata yaptık Tuna masanın önüne bi kola şişesi felan yada saçma bi şey koysaydım kazanırdım Yada 2 Poster koyup düz bi foto çekseydim yada bi kağıda sadece yazı yazsaydın 1000 Akçe için katılmadım değişiklik renk olsun diye.Yoksa o paradan bi 1000 Akçe almak galiba koymaz
Yanlış anlaşılmasın herkesin emeği resmi çok güzel ama sadece oylama biraz daha dikkatli yapılabilirdi..
İlk defa katıldığım bir etkinlikte sıralamaya girmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim.
Önemli olan akçe kazanmak veya kazanmamak değil
Ben sadece İstanbul Kıyamet Vakti Oyununa gönül verenlerden olduğumu göstermek için etkinliğe katıldım.
Sonuçta sıralamaya layık görmüşler.
Sıralamaya layık gören tüm İKV gönüllülerine tekrar teşekkür ederim.
Yanlız Kaldım Diye Üzülme Sakın Öyle Bir Dostun Varki Şah Damarından Bile Yakın SherqanSherqannMeCZuP