YARDIMMMM
Re: YARDIMMMM
Merhaba;
Kaos görevini alabilmeniz için mühürlü kapıyı açarak meran görevlerini yapmalısınız.Meran görevlerinde kaos görevi için en son yapılacak görev anıt görevidir.Sonrasında miğrat görevlerini yapmış olmanız gerekiyor. Miğrattaki beyaz şapkalı adam sizi kaos görevi için yönlendirecektir.Görev sırasına dikkat ediniz.Öncelikle meran görevlerini sonrasında miğrat görevlerini yapınız.
Görevler hakkında daha detaylı bilgi için açıklamalı görev listesini inceleyebilirsiniz.
Açıklamalı görev listesi için tıklayınız.
Dipnot:Sorun yaşarsanız açıklamalı görev listesinde bulunan görevlerin tamamını yaparak sorunsuz bir şekilde kaos görevini alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Kaos görevini alabilmeniz için mühürlü kapıyı açarak meran görevlerini yapmalısınız.Meran görevlerinde kaos görevi için en son yapılacak görev anıt görevidir.Sonrasında miğrat görevlerini yapmış olmanız gerekiyor. Miğrattaki beyaz şapkalı adam sizi kaos görevi için yönlendirecektir.Görev sırasına dikkat ediniz.Öncelikle meran görevlerini sonrasında miğrat görevlerini yapınız.
Görevler hakkında daha detaylı bilgi için açıklamalı görev listesini inceleyebilirsiniz.
Açıklamalı görev listesi için tıklayınız.
Dipnot:Sorun yaşarsanız açıklamalı görev listesinde bulunan görevlerin tamamını yaparak sorunsuz bir şekilde kaos görevini alabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
Hangi görevde kaldığımı bilmiyorumki kardeşim
bayadır girmiyodum ve görevler yok napcam bende şaşırdım 
Karakterinizde tamamlamadığınız görevleri öğrenebilmek için destek formu ile bildirim tipini Soru-Cevap olarak seçip, "Lahkesis'in dikkatine" ibaresi ekleyerek başvuru göndermenizi rica edeceğim. İnceleme yapılıp size detaylı bilgi verilecektir.Kridyus yazdı:Hangi görevde kaldığımı bilmiyorumki kardeşimbayadır girmiyodum ve görevler yok napcam bende şaşırdım
Cevabı, size ait olan bir mail adresine göndereceğiz ve bu yüzden formdaki E-Mail kısmına erişebildiğiniz bir mail adresi yazmanız yeterlidir. Oyun hesabı yazmanız şart değildir.
İyi eğlenceler.
Teşekkürler.