Yeniden Başlangıç

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Yeniden Başlangıç

Mesaj gönderen EscapisT »

Tılsım sunucusunda oynamaktayım savaşçı büyücü ve şifacı sınıflarından birer hesabım var. Eminönü sunucusundaki doluluktan ve tılsımın bomboş olmasından dolayı karakter taşımayı düşünüyordum. Ancak savaşçı ve şifacı karakterlerinin kolay kasılıp dizilmesinden dolayı kafam karışık. Büyücü dahil 3 karakter açıp kassam, çemberlitaş kıvamına gelene kadar kenanda junonda kolay grup bulur muyum sorusu beni düşündürüyor. M1 ve Y2 nin olmaması da cabası.

9000 akçe verip (isim değiştirme olduğundan) 3 hesabı taşımak istemiyorum, ne yapsam bilemedim.

sıfırdan hesap kasmak eminönü sunucusunda kolay olur mu? En azından kenana junona grup bulabilir miyim? Teşekkürler :))
Kullanıcı avatarı
agelifeselen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yok

Re: Yeniden Başlangıç

Mesaj gönderen agelifeselen »

EscapisT yazdı:Tılsım sunucusunda oynamaktayım savaşçı büyücü ve şifacı sınıflarından birer hesabım var. Eminönü sunucusundaki doluluktan ve tılsımın bomboş olmasından dolayı karakter taşımayı düşünüyordum. Ancak savaşçı ve şifacı karakterlerinin kolay kasılıp dizilmesinden dolayı kafam karışık. Büyücü dahil 3 karakter açıp kassam, çemberlitaş kıvamına gelene kadar kenanda junonda kolay grup bulur muyum sorusu beni düşündürüyor. M1 ve Y2 nin olmaması da cabası.

9000 akçe verip (isim değiştirme olduğundan) 3 hesabı taşımak istemiyorum, ne yapsam bilemedim.

sıfırdan hesap kasmak eminönü sunucusunda kolay olur mu? En azından kenana junona grup bulabilir miyim? Teşekkürler :))
Şahsen 45 level iken kenana cok rahat girdim günde 3 4 kere alıyolar ama büyücü kasman gerekir savaşçı alacaklarını pek düşünmüyorum oyun içi bana ulaşabilirsin : :arrow: Agelife
Her görevinde olmasada bazı görevlerinde yardım edebilrm
Agelife (∞)

“Genel Sohbet” sayfasına dön