9000 akçe verip (isim değiştirme olduğundan) 3 hesabı taşımak istemiyorum, ne yapsam bilemedim.
sıfırdan hesap kasmak eminönü sunucusunda kolay olur mu? En azından kenana junona grup bulabilir miyim? Teşekkürler
Şahsen 45 level iken kenana cok rahat girdim günde 3 4 kere alıyolar ama büyücü kasman gerekir savaşçı alacaklarını pek düşünmüyorum oyun içi bana ulaşabilirsin : :arrow: AgelifeEscapisT yazdı:Tılsım sunucusunda oynamaktayım savaşçı büyücü ve şifacı sınıflarından birer hesabım var. Eminönü sunucusundaki doluluktan ve tılsımın bomboş olmasından dolayı karakter taşımayı düşünüyordum. Ancak savaşçı ve şifacı karakterlerinin kolay kasılıp dizilmesinden dolayı kafam karışık. Büyücü dahil 3 karakter açıp kassam, çemberlitaş kıvamına gelene kadar kenanda junonda kolay grup bulur muyum sorusu beni düşündürüyor. M1 ve Y2 nin olmaması da cabası.
9000 akçe verip (isim değiştirme olduğundan) 3 hesabı taşımak istemiyorum, ne yapsam bilemedim.
sıfırdan hesap kasmak eminönü sunucusunda kolay olur mu? En azından kenana junona grup bulabilir miyim? Teşekkürler)