(SUNUCUDA TÜM KESTİĞİM BÜYÜCÜLERİN FOTOSUNU BEYAZKÖŞK SAYFASINA ATIYORUM YA KALDIRILIYOR.Görenlerde kesılenler oldugu yüzden MONTAJ demekle yetıniyor :lol: :lol: )
Böyle olaylarda böyle hatayı sunucuda aramamak lazım ;)
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Böyle olaylarda böyle hatayı sunucuda aramamak lazım ;)
Nasıl bir sunucu ise artık, İddalı büyücü ws sinde kesilirler 400m ödemezler,f4 çekerler,Ws de element ıtem taktık dıe wsden kaçarlar IDDALI BÜYÜCÜ WS SINDE ELEMENT BUZ ELEK ITEM TAKMAK YASAKMIŞ OLAYI KES
. Zaten dengelı bi sunucuyu oluşturan oyuncularıdır ne yazikki Hala böyleleri yaşıyor. Ökse hırsızlıgı yaparlar tanınmamış yan karakterden + Ben çalmadım derler
+ Kım caldıysa parasını gelsın bana söylesin ben verım gıbısıne bölge REKLAM ları yaparlar halbuki çalan kendisi neyin davasını yaşıyor ise artık
. Savaşcıya karşı Büyücü geliriz vs ye kesilir klandan 22 ofansif toplar gelir bir de utanmadan yazma yüzü bulurlar yenildikleri halde
. (BEYAZKÖŞK) Kadar aciz bi sunucu görmedim Açıkcası bu 1 . Yeni sunucuya gelenleri hemen ÇEKEMEDIGINIZ için hırsız yaparsınız HIRSIZ olan kendı sunucunuzun oyuncuları
klandan o bu su hırsızdır dıe sürekli yazıgeçıyorsunuz naber
. Bız madem yeni geldik buyrun atın BEYAZKÖŞK oyuncuları hırsızlıgımız gibi bir şey olduysa.
(SUNUCUDA TÜM KESTİĞİM BÜYÜCÜLERİN FOTOSUNU BEYAZKÖŞK SAYFASINA ATIYORUM YA KALDIRILIYOR.Görenlerde kesılenler oldugu yüzden MONTAJ demekle yetıniyor :lol: :lol: )