!
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Wara Wara
Re: !
Başlığa ünlem işareti koyup yazıya takıo serhat oyundamı yazarak milleti güldürmeyemi çalıştın ne yapmaya çalıştın bilmiyom ama hiç komik değildi kardeş..İnan tebessüm bile etmedim.
HızLıSıBeNDe
yunus yazdı:Başlığa ünlem işareti koyup yazıya takıo serhat oyundamı yazarak milleti güldürmeyemi çalıştın ne yapmaya çalıştın bilmiyom ama hiç komik değildi kardeş..İnan tebessüm bile etmedim.
Tebessüm etmediğine göre dağılabiliriz arkadaşlar :idea: :arrow:
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Ün Yapmak İsdiyosan Yanlış Adresyunus yazdı:Başlığa ünlem işareti koyup yazıya takıo serhat oyundamı yazarak milleti güldürmeyemi çalıştın ne yapmaya çalıştın bilmiyom ama hiç komik değildi kardeş..İnan tebessüm bile etmedim.
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yunus ve Rivalxmelodi isimli varlıklar gereksiz yorumlarınızla her konuya musallat olarak ileti kasmaya çabalıyorsunuz ya hayranım şu özverinize ve çocukluğunuza.... Rahatsız olduysan okudun geç... Yorum yapıp kendinizi rezil edin diye yalvarmıyorlar size
Biraz büyüyün artık vara varanın artıkları
...
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Wara Wara
Ya okan sonra diyonki beni nie adam yerine koymuyonuz..Gidiyon hicrete yalaklık yapıyon facede profil fotona çardaki fotonu koyuyon gelmiş yetişkinlikten olgunluktan bahsediyon.Hayat sadece oyundan ibaret değil dışarı çık az

HızLıSıBeNDe
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
Ahaha hicret loncasında yetkiliyken o loncadan ayrılmış bir adamdan bahsediyorsun... Girmek istesem zaten tekrar alınacağımdan şüphem yok... Bunu Ahmet Abi... Dilek Abla ve Hicrette beni tanıyan herkeste doğrular
Sanırım hicretin şampiyonluğu biraz daha yakmış canınızı
ve o şampiyonluktan sonra fazla konuşur oldunuz forumda 
Ayrıca gerçek face adresimi yalnızca adamlar bilir, senin gibi çocuklarsa oyuncuların bulunduğu oyun facesini görebilir
anladın mı abisi
çoluk çocugu gercek profilime dolduracak kadar ahmak değilim
Buralarda çok gürültü yapıyorsunuz, geldiğiniz parka dönün çocuklar
Ayrıca gerçek face adresimi yalnızca adamlar bilir, senin gibi çocuklarsa oyuncuların bulunduğu oyun facesini görebilir
Buralarda çok gürültü yapıyorsunuz, geldiğiniz parka dönün çocuklar
- Sonsamuray
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları