Nerull' un Masaüstü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Nerull' un Masaüstü

Mesaj gönderen Rotary »

Merhabalar.

Bugün yeni yarışma konusunda geziniyordum. Nerull' un masaüstü gözüme tabi çarptı doğal olarak. Sizde farkına vardınız mı bilmiyorum. Soldaki monitörde hiç görmediğim bir konsept çizim mevcut. Neredeyse bütün konsept çizimleri, resimleri incelemişimdir. İlk başta başka bir oyundan olabileceğini düşündüm (Malum uzun süredir yenilik görmeyince :lol: ) Biraz inceledim düşündüm. En solda ayakta duran kadının saç stili gözüme çarptı. Ali Tunç' un kullandığı bir tasvir gibi duruyor. Kısa ve mavi saçları ana sitedeki resimlerde ve Ali Tunç' un sitesinde de ( http://www.alitunc.com/ ) görebilirsiniz.

Kenarda bir köpek var. Oyunumuzdaki kangal ile bağdaştırmamak elde değil doğrusu. Elde bayraklar; Arz ve Lodos Bayrakları, Arkadaki silüet ve boynuzları; Saklı Irkların boynuzları (Belki biraz daha gelişmişi)...

Sağdaki monitörde soldaki büyücünün elindeymiş gibi duran (Belkide şifacının karşısındaki karakterin elindedir) silah/asa bana biraz farklıymış hissi verdi. Asanın altında Ejder Asa' ya benzer bir çıkıntı var fakat sarı renkte. Soldaki büyücünün sırtında biraz farklılık var gibi. Umarım bu resim yarışmaya katılmanızın dışında bize yapılmış bir jesttir Nerull. :D

Okuma zahmeti gösterenlerin gözlerine sağlık, teşekkür ederim.

NOT: Bir ayrıntı daha var. En kritiği bence. Sol monitörün altında bir bebek resmi var. Yüzü biraz fazla tatlı gibi duruyor. Giydiği kıyafette garip geldi. ''Nerull' un Gazabı Nazar Boncuklu Zıbın'' olabilir mi? Allah Bağışlasın, analı babalı büyütsün MAŞALLAH :)

Resim
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Nerull' un Masaüstü

Mesaj gönderen EYUNAL »

İnsan inkar edemiyor cidden büyük benzerlik var hele köpek gibi duran hayvan oyunda ki kangala da benziyor ayrıntıyı iyi görmüşsün
Ayrıca Resim
Bunu oyunda hiç görmedim ya da benzetemedim.
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

EYUNAL yazdı:İnsan inkar edemiyor cidden büyük benzerlik var hele köpek gibi duran hayvan oyunda ki kangala da benziyor ayrıntıyı iyi görmüşsün
Ayrıca Resim

Öncelikle Merhaba

Resmin üstündeki yazıyı okursanız resimdeki karakter Jandarma Ali görürsünüz. :D

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

ForGaDDaRLorD yazdı:
EYUNAL yazdı:İnsan inkar edemiyor cidden büyük benzerlik var hele köpek gibi duran hayvan oyunda ki kangala da benziyor ayrıntıyı iyi görmüşsün
Ayrıca Resim

Öncelikle Merhaba

Resmin üstündeki yazıyı okursanız resimdeki karakter Jandarma Ali görürsünüz. :D

İyi Forumlar.
adam ağır fail
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

ForGaDDaRLorD yazdı:
Ayrıca Resim

Öncelikle Merhaba

İyi Forumlar.
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş :lol:
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

ForGaDDaRLorD yazdı:
Ayrıca Resim

Öncelikle Merhaba

İyi Forumlar.
Selam olsun failcigime
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

EYUNAL yazdı:
ForGaDDaRLorD yazdı:
Ayrıca Resim

Öncelikle Merhaba

İyi Forumlar.
Selam olsun failcigime
Resim
:P :lol: :D

Jandarma İstihbarat Subayı - ALİ TUNÇ 2010 yazıyor ;)
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Cidden oyunda benzerini gören oldu mu ben benzetemedim açıkçası :)
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

Arkadaşlar tartışmaya dönmese keşke şu mesajlar da konum kapanmasa... Birde fikrimi yorumlasanız nekadanda güzel olacak... :cry:
Resim

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rotary yazdı:Arkadaşlar tartışmaya dönmese keşke şu mesajlar da konum kapanmasa... Birde fikrimi yorumlasanız nekadanda güzel olacak... :cry:
Aslında yorumlamıştım (:
İnsan inkar edemiyor cidden büyük benzerlik var hele köpek gibi duran hayvan oyunda ki kangala da benziyor ayrıntıyı iyi görmüşsün

“Genel Etkileşim” sayfasına dön