Karakter Hırsızlarına 7 yıl ceza !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çaykur

Karakter Hırsızlarına 7 yıl ceza !

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Bu konuyu mağdur olan arkadaşlar için açtım.

[youtube]http://youtu.be/kGPKpbvP1q4[/youtube]
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Karakter Hırsızlarına 7 yıl ceza !

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Bu Karakter Hırsızlığını Bu Oyunda Yapanların Çoğu 12- 18 Yaşları Arasında Kısaca %90 ı Reşit Değil Ve Hapis Cezası Verilemez..
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

DuMaNisTT yazdı:Bu Karakter Hırsızlığını Bu Oyunda Yapanların Çoğu 12- 18 Yaşları Arasında Kısaca %90 ı Reşit Değil Ve Hapis Cezası Verilemez..
:arrow: Aynen arkadaşın dediği gibi :twisted:
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

3viLD3aD yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Bu Karakter Hırsızlığını Bu Oyunda Yapanların Çoğu 12- 18 Yaşları Arasında Kısaca %90 ı Reşit Değil Ve Hapis Cezası Verilemez..
:arrow: Aynen arkadaşın dediği gibi :twisted:

Ve can alıcı nokta karakter şifresini kendisi verip şifre değişimden hırsızlığa uğruyor çoğunda sonuca varmak isteyende en fazla para cezası alıp kurtuluyor burdaki karakter hırsızlığı hackerlar için değinilmiş gibi sen şifre paylaşımı yapmadan şifre kırma vb gibi olaylar için neyse hayırlısı ...
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Devletten önce bence yönetimin destek vermesi gerekiyor eğer bir oyun kendisi görmezden gelebiliyorsa yapılıcak birsey kalmamıştır bence.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

Öhüm öhüm :geek: ..

Arkadaşlar merhaba..

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki önemli olan bilgisayarın kapatılıp kapatılmaması değil. Zaten virüs yedikten sonra bilgisayarı kapatmak yada kapatmamak sizin elinizde olan bir şey değildir.

Yeni sistem virüs kodlamalarında uzaktan kontrol mevcuttur ve sizin bütün cookies, management ve geriya kalan her türlü dosyanıza emir ve komut gönderebilirler.

İsterseniz bilgisayarın butonunu sökün, jeneratör bağlayın ama virüsü yediğiniz takdirde zaten bilgisayarınız hacker yada düzgün tabirler korsan tarafından otomatik kapatılır.

Resim

Önemli olan, güvenliği iyi sağlamaktır.
Güvenlik olduğu sürece asla açık olmaz ;) .
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

HollyShit yazdı:Öhüm öhüm :geek: ..

Arkadaşlar merhaba..

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki önemli olan bilgisayarın kapatılıp kapatılmaması değil. Zaten virüs yedikten sonra bilgisayarı kapatmak yada kapatmamak sizin elinizde olan bir şey değildir.

Yeni sistem virüs kodlamalarında uzaktan kontrol mevcuttur ve sizin bütün cookies, management ve geriya kalan her türlü dosyanıza emir ve komut gönderebilirler.

İsterseniz bilgisayarın butonunu sökün, jeneratör bağlayın ama virüsü yediğiniz takdirde zaten bilgisayarınız hacker yada düzgün tabirler korsan tarafından otomatik kapatılır.

Resim

Önemli olan, güvenliği iyi sağlamaktır.
Güvenlik olduğu sürece asla açık olmaz ;) .
Öncelikle selamlar..

Güzel açıklamanızdan dolayı teşekkürler. Bariz bu konuda üst seviye biri olduğunuz fotoğraftan da belli ancak unutulmamalıdır ki hiç bir sistem güvenliği aşılamaz değildir. :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

hackerin isi gucu bitti bi burasi kaldi :)
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

ozaman kimse ağlamasın burdan karakterim çalındı m1 çalındı diye :)
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Devlet tarafından atılan adım her ne olursa olsun iyidir. İKV de hesap paylaşımı yapmamanız gerektiği üstünde net bir adım atarak desteğini kesmiştir. Çünkü bu bilinci insanlara bir şekilde, zarar görerekte olsa aşılamaktır.Gereklidir yani sonu gelmez bunun. İnsan nefsine hakim olamaz sahip olmak ister, yüzünü görmediği ama muhabbeti olduğu bir insanı yer bitirir yani. Yapılan hırsızlık durumları çoğunluk güven kazanılarak oluyor az kısmı da phishing yani sahte hesaplar açıp dolandırmak. oyuncuların yapması gerektiği tek şey isterse karşısındaki babası olsun şifre paylaşmamaları. Herhangi bir bilgisayara atak yapmak saldırmak şifre çalmak hesap patlatmak bu yönteme dokunmadan zor. İsterse en kral hekçi ekip gelsin ben kendime güveniyorsam attığım adımlarda açık yoksa beni kimse ele geçiremez. Örnek olarak ikv ile ilgili tüm facebook sayfalarını alalım ele, resmi ve tüm fan sayfalar dahil. Herhangi bir gönderide yer alan ilgi çeken, nefse düşen bir link bir bilgi sizi sonucunda üzecek zararlar getirebilir. Şuan kimse benim hesaplarımı şifrelerimi bilmez. 7 8 senelik online oyun hayatımda bir kere mağlup olmadım, soyulmadım.

İKVnin sisteminde bi açık yok. Açık bulan affetmez kayar yani. Sizde açık etmeyin kendinizi. Önemli olan can yandıktan sonra değil, önlemi başa gelmeden almak lazım.

Beyin bedava
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq

“Genel Etkileşim” sayfasına dön