Büyü Hasarı Fiziksel Nedir?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Büyü Hasarı Fiziksel Nedir?
Arkadaşlar büyü hasarı fiziksel ne demektir?Ne işe yarar?Bana detaylı bir biçimde anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Büyü Hasarı Fiziksel Nedir?
Giydiğin büyü hasarı fiziksel efsunlu eşyaların toplamını gösterir. Meteroit ve fiziksel bilgi yeteneklerinin verdiği hasarı arttırır.
- Executionerr
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The Old
azrabuket35 yazdı:Arkadaşlar büyü hasarı fiziksel ne demektir?Ne işe yarar?Bana detaylı bir biçimde anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Büyü hasarı fiziksel büyücülerin genelde cemberlitaş icin kullandıgı yetenek .. neden dersen cemberlitaşta gbmx veya
makina keserken elek ve buz bir işe yaramıyor.Ayrıcada kritik zırhını artırıyor . Onun icin fiziksel hasar arıyorlar bu
yetenek sadece cemberlitaş icinmi gecerlidir bana göre evet cünkü migrat a sıgınaga fizikle girmek sacma belki ws de
kullanılabilir met 1 ' le
büyü hasarı fiziksel ne demek diye bi soru sormussunda acıklaması nasıl olabilirki ?
büyü hasarı fiziksel senin giydigin efsunlu veya normal fiziksel item herangi bi büyü hasarı fiziksel esya giydiginde
karakter penceresinde gösterdiği hasardır.
umarım anlatabilmisimdir
WİNGSwOFwEAGLES
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
RESİDENTXEVIL
NAM-I DİĞER KAÇAKÇI
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Executionerr yazdı:azrabuket35 yazdı:Arkadaşlar büyü hasarı fiziksel ne demektir?Ne işe yarar?Bana detaylı bir biçimde anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Büyü hasarı fiziksel büyücülerin genelde cemberlitaş icin kullandıgı yetenek .. neden dersen cemberlitaşta gbmx veya
makina keserken elek ve buz bir işe yaramıyor.Ayrıcada kritik zırhını artırıyor . Onun icin fiziksel hasar arıyorlar bu
yetenek sadece cemberlitaş icinmi gecerlidir bana göre evet cünkü migrat a sıgınaga fizikle girmek sacma belki ws de
kullanılabilir met 1 ' le
büyü hasarı fiziksel ne demek diye bi soru sormussunda acıklaması nasıl olabilirki ?
büyü hasarı fiziksel senin giydigin efsunlu veya normal fiziksel item herangi bi büyü hasarı fiziksel esya giydiginde
karakter penceresinde gösterdiği hasardır.
umarım anlatabilmisimdir
Duzeltme yapayim, cemberlitasta Gbm ler ve semiha haric element yetenekleri daha cok vurmakta. Ancak meteorit yetenegindeki zirhi azaltma ozelligi hasari biriktirerek daha fazla vurmaniza yariyor.
Eskiden 2 savasci 3 buyucu 1 sifaci kesimler yapilmaktaydi, buyuculer de elektrik buz olurdu. Daha sonra ofansif savascinin pek de gerekli olmadigi anlasilinca fiziksele donuldu.
Kenan ve junonda yaratiklarin daha gucsuz olmasi ve daha fazla olmasindan kaynakli elektrik buz kesimler yapiliyor.
Hi, Avail BB BB II III talisman did not come my brother got a little bit of research.
- IINeFReTII
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kader Mühürleri
Büyü hasarı fiziksel item giydiğin zaman meteorit skilinle yüksek hasar verirsin bir nevi savaçının verdiği hasar gibidir