BANA Bİ SUNUCU ÖNERİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

BANA Bİ SUNUCU ÖNERİN

Mesaj gönderen Axiomplace »

Bana bir sunucu önerin arkadaşlar. Karşı klanı kestiğimizde ana bacı katmayan madenleri çok pahalı olan arkadaşlıkları satılmayan kimsenin kimse ile kavga etmediği hakaret edilmediği iftiraya uğranmadığı bi sunucu istiyorum. Çarıma giren arkadaşlarımı bilmem ama ben mustafa. beni bilen bilir tanıyan tanır tanımamış olan da çok büyük kayba uğramış olur bu oyunda. Kimseye sövmedim, haklı haksız. kimseyle kötü geçinmedim. Kimsenin ahını almadım. Yardım isteyene yardıma gittim 5 senedir her istenileni yaptım. karşılığında maalesef satılan atılan biri oldum. Nedenini bilmiyorum çekemeyenler fitne çıkarmak için mi uğraşır napar artık ama lütfen güzel bi sunucu istiyorum . Böyle bi sunucu varsa geleyim aranıza. TILSIM bitmiş.
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: BANA Bİ SUNUCU ÖNERİN

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,

Senin aradığın yer Ütopya ahbabım, ötekilerin de berikinden farkı yok buna emin olabilirsin. :)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

benim önerim oyna bir süre ara vermen olur her yer aynı buna emin ol (KUKLACI ve BEYAZKÖŞK) belki yeni bölge gelince eski oyuncular geri döner.
Axiomplace yazdı:Bana bir sunucu önerin arkadaşlar. Karşı klanı kestiğimizde ana bacı katmayan madenleri çok pahalı olan arkadaşlıkları satılmayan kimsenin kimse ile kavga etmediği hakaret edilmediği iftiraya uğranmadığı bi sunucu istiyorum. Çarıma giren arkadaşlarımı bilmem ama ben mustafa. beni bilen bilir tanıyan tanır tanımamış olan da çok büyük kayba uğramış olur bu oyunda. Kimseye sövmedim, haklı haksız. kimseyle kötü geçinmedim. Kimsenin ahını almadım. Yardım isteyene yardıma gittim 5 senedir her istenileni yaptım. karşılığında maalesef satılan atılan biri oldum. Nedenini bilmiyorum çekemeyenler fitne çıkarmak için mi uğraşır napar artık ama lütfen güzel bi sunucu istiyorum . Böyle bi sunucu varsa geleyim aranıza. TILSIM bitmiş.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aynen öyle de kardeşim hiç mi huzur bulamıyacaz biz
SeyhulMuverrih yazdı:Selamun aleyküm,

Senin aradığın yer Ütopya ahbabım, ötekilerin de berikinden farkı yok buna emin olabilirsin. :)
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Emin ol bu IKV adlı oyunda Klan savaşlarında kesince/kesilince küfür katan çok. Nedenini bilmiyorum ama bi bitmediler :lol: . Birde hırsız derler kanıtsız ıspatsız onlar da çekememezlikden sanırsam. Böyle oyunculara bu tür haksızlık edenler varsa bi zahmet ANTEN TAKIP TÜRKSAT UYDUSUNDAN YAYINA GEÇSİNLER. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

:D en çok da bu durumla karşılaşıyorum biliyon mu :D tılsımda biri var kesince de sövüyor kesilince de :D :D alın bunu içeri arkadaş alın
acarrr yazdı:Emin ol bu IKV adlı oyunda Klan savaşlarında kesince/kesilince küfür katan çok. Nedenini bilmiyorum ama bi bitmediler :lol: . Birde hırsız derler kanıtsız ıspatsız onlar da çekememezlikden sanırsam. Böyle oyunculara bu tür haksızlık edenler varsa bi zahmet ANTEN TAKIP TÜRKSAT UYDUSUNDAN YAYINA GEÇSİNLER. :lol: :lol:
En son HorrorStory tarafından 23 Ara 2013 17:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isimleri kaldırıldı.
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

İşte kesıncede kesilincede küfür edenleri realde görsek inan yaşları çeyreğimiz etmez :D. Nerede psikolojik sıkıntılı insan varsa bu oyunda toplanmış genelleme konuşmuyorum ama gördüğümüz %70 gibi bir rakam oyun genelinde oyuncular dengesiz :lol:
Kullanıcı avatarı
ThexNeYo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ThexNeYo »

eminonu veya teşkilatta aç digerlerinde oyuncu yok gorevin olsa yapılırda bolgelere günde en fazla 1 kere gidersin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön