İsmim Emre. Muhtemelen kimse bilmiyordur. Bilenler de çoktan oyunu bıraktı zaten
Şimdi gelelim projeye. Oyunda herkesin 29-39 dönemlerini aradığını biliyoruz. Hatta bu lvller için yeni sunucu kurulması bile talepler arasında. Ama tüm isteklere olduğu gibi bu isteğe de tüm kapılar kapatıldı. Ben de düşündüm: "Onlar bize 29 lvl heyecanını yaşatmaz sa biz kendimiz organize olur o heyecanı yaşarız arkadaş!" dedim.
Bu kapsamda da bir fikir çıktı tabi ortaya. Neden 29 lvl karakterler geliştirip beta ve oyunun ilk yılındaki gibi Eminönü'nde uçağın orada toplanıp pvp zevkini yaşamıyoruz dedim. Phill ve kuklacıya grupla girmiyoruz dedim. Ve bu düşüncemin sonucunda sadece 29 lvl e kadar kasmak üzere karakterimi açtım.(Beyazköşk sunucusunda.) Her şeyi ile 29 lvl olmam 2 haftamı alır diye tahmin ediyorum. Zaten oyunda bir haftada 49 olanlar var. Onlar da sıkıntı yaşamaz
Neyse çok gevezelik ettik. Demem odur ki neden tüm oyun olarak toplanıp Beyazköşk sunucunda 2 haftalığına 29 lvl karakter kasıp 2 hafta sonunda (5 Ocak 2014 Pazar-Saat 15.00) Eminönü'nde uçakta toplanıp pvp yapmıyoruz? Arz- Lodos fark etmez. Karşılıklı saygı olduğu sürece çok eğleneceğimize eminim.
Şimdi geçelim muhtemel programımıza:
Organizasyon yeri: Beyazköşk sunucusu Eminönü.
Konuk: Tüm oyuncular davetlidir.
Zaman:05 Ocak 2014 Saat 15.00
Etkinlik akışı:
-Pvp turnuvası -Serbest karşılıklı savaş
-Çölde klan savaşı(mekan önerilerine açığız)
-Eminönü'nde bulunan bossların kesimi (Eğer gözümüz yerse meteordan da kesmeye çalışırız)
-Her sınıf kendi arasında olmak kaydı ile yarış(meteor girişten mebrure hanımın oraya kadar)
-Önerilere açığız. Programın ucu açık. Tek amacımız eğlenmek.
Ödül: Maalesef ödül verebilecek durumda değilim. Malum 2 yıl önce bıraktım oyunu. Ama belki iddia türü bir şey yapabiliriz. Herkes turnuva katılımı için bir miktar koyar. Kazanana bu para verilir.
Şartlar-Kurallar:
-Amacı eğlenmek olmayanların gelmemesi rica olunur.
-Etkinlik çerçevesinde kişisel saygıyı elden bırakmazsak sevinirim.(karşılıklı hakaret, küfür, sataşma yaşanmasın)
-Etkinliğe her sınıftan her sunucudan oyuncu katılabilir. Tek şart 29 lvl olmak. 30 lvl ve üzeri de muhabbet, sohbet için katılabilir tabi ama yarışmalara etkinliklere katılamaz.
-Bu efsun sistemini bilmediğimden 29 lvl lerin kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Eğer kullanılabiliyorsa yasak.
Şimdi çıkıp diyebilirsiniz neden Beyazköşk diye. Ben tüm oyun hayatımda bu sunucuda oynadım. Herkese kendi sunucusu güzel. Ama zaten bu oyuna bu denli gönül veren bir avuç insan kaldı. Onları da farklı farklı serverlerde görüyoruz. Umarım tüm ikv halkı 2 haftalığına da olsa Sunucumuza katılır da eğlenceli bir 2 haftanın ardından yine eğlenceli bir pazar günü ile etkinliğimizi tamamlarız. (En nihayetinde ekonomi de belki çt itemlerinden 29 lvl itemlerine kayar da piyasa düzelme yoluna girer
"Ben de 29 lvl dönemini özledim." "29 lvl dönemini hep merak etmiştim zaten." "Bakalım nasılmış?"diyen herkesi bekleriz. Ve en önemlisi "Sorumsuz IKV yönetimine" oyuncu neler istiyormuş gösterelim.
Not: Yazı uzun oldu biliyorum ama katılacakların buraya görüş, öneri ve fikirlerini belirtmeleri hem etkinliğin başarısı hem de konunun yukarıda kalması açısından önemli.
Yeter artık bitir notu: Etkinlikte sorumlu, yönetici tarzı bir şey düşünmüyorum şu anda. Sadece programı takip edelim yeter. Zaten bundan 6 sene evvel insanların başında yönetici yoktu uçak vsleri yaşanırken.
Herkese iyi oyunlar. Beyaz köşk Sunucusundan Arpharazon (LvL:1) 5 Ocakta orada olacak. Umarım siz de olursunuz.