Sunucu Seçtiğim zaman Oyun Alta iniyor[Açılmıyor Oyun]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Sunucu Seçtiğim zaman Oyun Alta iniyor[Açılmıyor Oyun]

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

Öncelikle merhaba
Destekten dönüş yapılmadığı için ve sorunumun devam ettiği sorunu buraya konu açarak bildirmeye karar verdim belki daha önce yaşayan kullanıcılar vardır konumun kaldırılmaması dileğiyle.

Sorun:

Launcher den oyunu başlatıp herhangi bir sunucu seçip "Oyna" ya tıkladığımda giriş ekranının gelmemesi ve oyunun simge durumunda küçültülmesi alta indiği zaman oyuna tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor giriş ekranı Fotoğraflarda daha net anlayacaksınız
Bunun çözümü nedir hatayı daha önce yaşayan varmı diğer bilgisayarımda böyle bir hata ile karşılaştım
İşletim sistemi windows 7 ultimate 64 bit
Ram 16 Gb

Resim
Resim

-Denediğim Yöntemler:

*Silip tekrar kurmak.
*Java uygulamasını yükleyip kurdum.
*Directx 9.0 Kurdum.
*Ekran ayarlarını oyuna göre ayarladım.(1280x720)

Yetkili kişilerden cevap bekliyorum Destekden alamadığım geri dönüşü inşallah burdan alabilirim.*
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu Seçtiğim zaman Oyun Alta iniyor[Açılmıyor Oyun]

Mesaj gönderen Respected »

Respected yazdı:Merhaba,

Giriş sayfası açık konumda iken Ctrl + Alt + Delete komutuna basarak, Görev Yöneticisi'ni açmalısınız. Daha sonra Görev Yöneticisi'nde bulunan Uygulamalar bölümünde İstanbul - Giriş Sayfası ismindeki uygulamaya sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğine basın ve tekrar deneyin.

İyi forumlar...
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Respected yazdı:
Respected yazdı:Merhaba,

Giriş sayfası açık konumda iken Ctrl + Alt + Delete komutuna basarak, Görev Yöneticisi'ni açmalısınız. Daha sonra Görev Yöneticisi'nde bulunan Uygulamalar bölümünde İstanbul - Giriş Sayfası ismindeki uygulamaya sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğine basın ve tekrar deneyin.

İyi forumlar...

Malesef sonuç olumsuz sorun devam ediyor yokmu bir çaresi downloaderden tekrar indirdim yine aynı
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Güncel. .
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Altunbas yazdı:Merhaba,

Bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü ile Sunucu seçmeden önce "Ayarlar" kısmından oyun ekran çözünürlüğünüzü aynı yapınız, bu işlemi yaptıktan sonra büyük bir ihtimal sorun çözülecektir.

Eğer çözülmez ise; sunucu seçtikten sonra görev çubuğunda simge belirdikten sonra, ctrl alt delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açın, Uygulamalar bölümü altında çalışan İstanbul - Giriş Sayfası'na sağ tıklayarak Ekranı Kapla seçeneğini seçin. Geçici çözüm olarak kullanabileceğiniz bir diğer yöntemdir.

Keyifli forumlar.
Respected de aynısını anlatmış bu windows 7 nin bir gıcıklığı. Ekran çözünürlüğünü yapabildiğin kadar büyük yapıp tekrar dene, eğer sayfa ekrana sığmıyorsa bu gerçekleşiyor olabilir. Mesela laptoplarda 1366 768 de bir problem yaşanmıyor. Bende de oluyordu nasıl geçti bilmiyorum ama bir ara ekranı kapla diyerek yada öne getir diyerek çalıştırıyordum.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Sofii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Sofii »

Explorer la ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Ya guncelle ya da kaledir yeniden kur

“Genel Etkileşim” sayfasına dön