Arkadaşlar Çok Kısa ve Öz Konuşmak İstiyorum.
Ergenekonx Adlı Şahıs bir zamanlar oyuna girmediği için oyun çok sakindi buna herkes şahit olmuştur.Ergenekonx gelmesiyle herkes işbirliği içinde zayıf olan kişileri kesmeye başlamıştır.Bunlardan biride Mrsxdangerous adlı arkadaşımdır çok kesilmiyor ama Ergenekonx adlı şahıs iftira atıp herkesi lekeliyor.Bu Ergenekonx adlı şahısa inanarak Mrsxdangerousa hırsız diyicek kişi Delili, Kanıtı, Fotosu ile oyunda benim karşıma çıkmalarını bizzat rica edip Mrsxdangerousun kefiliyim.Herhangi Bir Sorun Yaşarsanız Delil Kanıt İle Karşıma Çıkıp Sorunlarınızı Paylaşabilirsiniz Temiz bir İKV İçin El Ele ......
Comandero
Mrsxdangerous Hakkında Yöneliceğiniz Kişi....
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Mrsxdangerous Hakkında Yöneliceğiniz Kişi....
lan cakal sen yokken oyunda Godfatherr vardı ozamanlarda ezıyorduk ne ayaksın buraya cıkıpta qwını yıyım ayakları yapma bana cakal 1 kasınanı her turlu kasırız 2 kendısının dılı yokmu sen cıkıyonda kosnuyon 30framlıga hızmet etme delıkanlı ol 3 yan carını suraya yaz cakal sen bızı ne sanıyon dun baslayan bırımı sandın ben olusumu toplarım her yere uzanır kolumuz sızın gıbı laleler bızım gıbı reislerın her gun konusunu acar EVLAT fazla bıdı bıdı yapma aksam aksam hadı yol alın ezerız her turlu ezıklerı ezmıyoruz kralıda gelse kasınırsa ezıp yolluyoruz baba yorgun uza sımdı
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
IKV Destek Takımı[/color]