SOBEE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

SOBEE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Mevlüt DİNÇ
CaptainATX
Erdogan
Nocomment
Orti
zembekoğlu

Lathander
Nerull

Esrefpasa
Risky
Fatih

Bunlar bizim için çalışan, gecesini gündüzüne katan, bizi eğlendirmek için uğraşan, boş vakitlerimizde bizi sıkıntıdan kurtaran ve en önemliside bir TÜRK oyununun gelişmesi için çabalayan kişilerdir. ;) İstanbul Kıaymet Vakti çıktığından beri boş vakitlerimde dışarıda serseri gibi gezeceğime Oyun dünyasında çok sevdiğim ve samimi arkadaşlarımla oluyorum. 8-) Gerçekten bu bana büyük bir mutluluk veriyor. Bu oyunu en çokda benim gibi üniversite okuyan arkadaşlarım beğeniyordur 24 saat sınırsız oyun =) aile baskısı yok veya başka birşey. Bu oyun için bile üniversieteye gidilir. Fazla uzatmak istemiyorum Bu imkanı verdikleri için çok teşekkürler.

Yeni çıkacak güncellemelerde ve daha sonrası için bol şanslar,iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Re: SOBEE EKİBİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Mesaj gönderen complex »

Sanırım hepsinin karakterleri de renkleriyle alakalı. Risky büyücü, zembekoğlu savaşçı ama diğerlerini bilmiyorum. :D
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bailamo »

Erdoğan da savaşçı. Arada bir takılır Köşk'e. 1-2 konumu kapattı ama belki de doğrusu buydu;)
Saygılar.

Beyaz Köşk - pokuman
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Rapkoliq »

sorcererman yazdı:Mevlüt DİNÇ
CaptainATX
Erdogan
Nocomment
Orti
zembekoğlu

Lathander
Nerull

Esrefpasa
Risky
Fatih

Bunlar bizim için çalışan, gecesini gündüzüne katan, bizi eğlendirmek için uğraşan, boş vakitlerimizde bizi sıkıntıdan kurtaran ve en önemliside bir TÜRK oyununun gelişmesi için çabalayan kişilerdir. ;) İstanbul Kıaymet Vakti çıktığından beri boş vakitlerimde dışarıda serseri gibi gezeceğime Oyun dünyasında çok sevdiğim ve samimi arkadaşlarımla oluyorum. 8-) Gerçekten bu bana büyük bir mutluluk veriyor. Bu oyunu en çokda benim gibi üniversite okuyan arkadaşlarım beğeniyordur 24 saat sınırsız oyun =) aile baskısı yok veya başka birşey. Bu oyun için bile üniversieteye gidilir. Fazla uzatmak istemiyorum Bu imkanı verdikleri için çok teşekkürler.

Yeni çıkacak güncellemelerde ve daha sonrası için bol şanslar,iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum.
Selam,

Kardeş Kindar'ı unutma lütfen :) oda Meran'dan İkv_TT ;)

iyi forumlar,
Rapkoliq
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Arasdagli »

bir yönüyle katılıyorum ama şunuda belirtmeden edemeyeceğim. bizim için gecesini gündüzüne katan, bizi eğlendirmek için uğraşan kısmına katılmıyorum. çünki unutma ki bu bir oyun ve onların ekmek teknesi. burdan geçimlerini sağlıyorlar. başta Mevlüt DİNÇ olmak üzere. yani bu bir ticaret. daha iyi ürün sunacaklar ki daha çok para kazansınlar. yoksa ürün iyi olmassa kimse kullanmaz ve zarar eder.kusura bakmayın ama kimse kimseye bedava hizmet etmez. o yüzden gece gündüz çalışmak zorundalar. Pusula programında birisi adını unuttum oyun dünyasıyla ilgili biri şöyle demişti "unutmayınki onlar için siz birer müşterisiniz"...
_____________________________________________________________________________________________________
Resim
Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

bir yönüyle katılıyorum ama şunuda belirtmeden edemeyeceğim. bizim için gecesini gündüzüne katan, bizi eğlendirmek için uğraşan kısmına katılmıyorum. çünki unutma ki bu bir oyun ve onların ekmek teknesi. burdan geçimlerini sağlıyorlar. başta Mevlüt DİNÇ olmak üzere. yani bu bir ticaret. daha iyi ürün sunacaklar ki daha çok para kazansınlar. yoksa ürün iyi olmassa kimse kullanmaz ve zarar eder.kusura bakmayın ama kimse kimseye bedava hizmet etmez. o yüzden gece gündüz çalışmak zorundalar. Pusula programında birisi adını unuttum oyun dünyasıyla ilgili biri şöyle demişti "unutmayınki onlar için siz birer müşterisiniz"...
_____________________________________________________________________________________________________

Dogrusun kardeşim ama sen zevk almaya bak =)
"Tüm Sunucularda"
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

O ekipten birisi bayandı hangisiydi acaba
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Vandervaart yazdı:O ekipten birisi bayandı hangisiydi acaba
GM ARRİNA neslihan hanımdı galiba
complex yazdı:Sanırım hepsinin karakterleri de renkleriyle alakalı. Risky büyücü, zembekoğlu savaşçı ama diğerlerini bilmiyorum. :D
kardeş senin bildiğin gibi değil o... GM ler in ismini kırmızı gösterir DEV lerin ismini yeşil TT veya forum

yöneticilerini de mavi olarak gösteriyor
Hear Me Roar

House LANNİSTER
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SOBEE TEAM =)
YAPIMCI
Mevlüt DİNÇ

Game Master
CaptainATX
Leggenda
Erdogan
Nocomment
Orti
zembekoğlu

Developer
Lathander
Nerull
Zwartan

Forum Yetkilisi
Esrefpasa
Fatih
Kindar
Risky

NOT: Liste yeniden yazılmıştır.
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

sorcererman yazdı:
SOBEE TEAM =)
YAPIMCI
Mevlüt DİNÇ

Game Master
CaptainATX
Leggenda
Erdogan
Nocomment
Orti
zembekoğlu

Developer
Lathander
Nerull
Zwartan

Forum Yetkilisi
Esrefpasa
Fatih
Kindar
Risky

NOT: Liste yeniden yazılmıştır.
Burda yazıları nasıl büyük yazdın acaba :?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön