Değerli oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Değerli oyuncular

Mesaj gönderen SedaT03 »

Değerli oyuncular sizin secminiz tabikide bir önerim var. Oyun 4 senedir 49 seviyede itemler herkezde eşit yani herkez bi yenilik içerisinde farklılık Bekliyor. Sİz değerli oyunculardan isteğim oyun böyle devam ettiği sürece dükkandan alış veriş etmeme gibi ve fuarlara buluşmalara katılmama gibi PROTESTO ya davet ediyorum.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Re: Değerli oyuncular

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Adamlar zamnı geldiğinde yenilik yapacaklardır zaten. herşeyi hemen olsun istiyorsunuz belki gelecek bölge çok büyük bunun uğraşları çok zaman alıyor eksiksiz bir şekilde bize sunulmaya çalışıyor ... kimse sabretmeyi bilmiyorki

Büyük Holden Y2 M1 üreten tamam benim işim bitti burda yeni bölge getirin diyor , emin ol yenilik gelirse tılsımlar üzerinede olursa ah ulan deyip büyük hole girip geriye kalan tılsımları üreteceksiniz diye korkuyorum

ve böyle gaza gelecek adamlarda çok Sen önden git geliyorum ben :D
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen sshinobi »

Zamanı gelince yenilik yapılacakmış Hmm. Son gaffar atıldığında son ırk kesildiğinde son maden toplandığında gelecek yeniliğin bir anlamı kalmayacak.
Kullanıcı avatarı
ankalibela
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ankalibela »

Şu kadarını diyeyim eminimki şuanki gelecek güncelleme paketi hali hazırda duruyordur.Ama ikvnin Tılsım sistemi o kadar işine geldiki alınan çift artırıcılar çekilen kondritler ve diger bir hususda gblerdeki item düşme olasılıgının düşük olmasıda artırıcıya teşvik içindir ve bu düzen iyi oturmuş gibi bakalım nereye kadar gidecek.Bu düzen bozuldugu zaman ancak yeni günc. paketi gelir.
Ve işin ilginç kısmında eskiden( dükkan sistemi gelmeden)sadece plus parası ile yanı kısıtlı bir bütçe ile daha fazla geliştirilen oyun ,dükkan sistemi(paranın kaynağı) ile oyun hiç geliştirilmiyo.Diyecegim bu kadar
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Yazımda da belirtiğim gibi 4 senedir 49 seviyedeyiz ve sen hol ü yenilik olarak kabul ediyorsan bişey diyemem. Benim vurgulamak istediğim şu 39 seviyede herkezin itemi farklı üretimi farklı. Şu an bi savaşçı veya büyü birbiriyle vs atsa kim kazanır sence. Dur ben sana diyim lag ı olmayan kazanır. Ama eski sisteme göre adamların bi farkı vardı. Şimdi ki gibi 2 side trans 2 side kıyamet 2 side bıçak sırtı değildi. Vurguladığım bu item farklılığı gelsin oyuna herkez eşit olunca oyunun tadı gelmiyor. Ha bu arada diğer arkadaşa katılıyorum Hol bildiğiniz PARAmakinesi oldu bir yandan maden artııcı lp artırıcı bir yandan KONDRİT. Sanırım para yolunu bulmuşken bizleri 2 3 sene yolacaklar. Dediğim gibi benim gibi düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum protestoyu. Değilse bu yönetimin bi halt yapacağı yok. Para kaynağını siz kesin elbet çabası gelir. Gelmezsede kendileri bilir.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

CayKoyGeliyomm yazdı:Adamlar zamnı geldiğinde yenilik yapacaklardır zaten. herşeyi hemen olsun istiyorsunuz belki gelecek bölge çok büyük bunun uğraşları çok zaman alıyor eksiksiz bir şekilde bize sunulmaya çalışıyor ... kimse sabretmeyi bilmiyorki

Büyük Holden Y2 M1 üreten tamam benim işim bitti burda yeni bölge getirin diyor , emin ol yenilik gelirse tılsımlar üzerinede olursa ah ulan deyip büyük hole girip geriye kalan tılsımları üreteceksiniz diye korkuyorum

ve böyle gaza gelecek adamlarda çok Sen önden git geliyorum ben :D

Zaten gerekli olan tılsımı, yeni bölgenin veya seviyenin şartları neyse ona göre üretirsin :D Herhalde oyunda tılsım malzemesi ticareti yapıyorsun ki oyunculara tüm tılsımları ürettirmek istiyorsun :D
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ybrdelisix »

oyun tamamen ticarethane arkadaşlar parası olan item ve tılsımını hertürlü alıyor en iyisi oyundan uzak durmak en azından bir süre için
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön