SOBEE ÜYELİĞİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mardinli122
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

SOBEE ÜYELİĞİ

Mesaj gönderen mardinli122 »

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN NASIL SOBEE ÜYELİĞİ AÇARAIM..
Resim
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: SOBEE ÜYELİĞİ

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba

Sunucunuz secıp ordan sobe uyelığı secınız sonra sobye uyelığe kayıt ol deyınız sonrası gelen formu doldurp cep nonuza gelen kodu giriniz kaydınız tamamlanır

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

SaDRaZaM yazdı:Merhaba

Sunucunuz secıp ordan sobe uyelığı secınız sonra sobye uyelığe kayıt ol deyınız sonrası gelen formu doldurp cep nonuza gelen kodu giriniz kaydınız tamamlanır

iyi forumlar

Bizim köyde bölelerine yalaka derler=)
Kullanıcı avatarı
Risky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Risky »

Merhaba;

İstanbul Oyun giriş penceresini açınız.Alt kısımda sunucu seçiniz yazar oradan Sobee'yi işaretleyiniz ve açınız.
Ardından 'Üye Olmak İstiyorum' seçeneğine tıklayınız.Karşınıza çıkan formu doldurunuz ve kayıt olunuz.Ardından cep telefonuna aktivasyon mesajı gelecek onuda onayladıktan sonra Sobee'ye katılmış olursunuz.

Ya da bu adresten http://www.istanbuloyun.com/sobeelogin/ ... spx?f=game direk forma girebilirsiniz..

Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

iyi forumlar
Selam,

Kardeşim bak senin gibilerinden GICIK alırım.Lem siz GM misiniz :S bu ne be adamlar YÖNETİCİ gibi haraket edip milleti yönetiyor !

Lütfen size düşmeyen şeylere karışmayın.

Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Rapkoliq yazdı:

iyi forumlar
Selam,

Kardeşim bak senin gibilerinden GICIK alırım.Lem siz GM misiniz :S bu ne be adamlar YÖNETİCİ gibi haraket edip milleti yönetiyor !

Rapkoliq.
Madem gıcık oluyorsunuz forumda olupta cevap verseydınız sizin gibilerle polemiğe girmiyorum
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

SaDRaZaM yazdı:
Rapkoliq yazdı:

iyi forumlar
Selam,

Rapkoliq.
Madem gıcık oluyorsunuz forumda olupta cevap verseydınız sizin gibilerle polemiğe girmiyorum
Selam,

Kardeşim bak kalp kırmak istemem ama "Ya göründüğün gibi ol,yada olduğun gibi ol" sen en iyisi normal hayatındaki mesaj karakteriyle yaz.Kişiliğini koru ;)

İyi forumlar,
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön