Merhaba,
Oyun yakın zamanda düzenlemeyle ilgili iki farklı güncelleme yaşadı. Şimdi gelecek bölgelerin düzgün olduğuna garanti verebilir miyiz?
Ya Bir hata varsa, mesela bir görevde verilen silahın aşırı güçlü olması veya diğer karakterlere de -şifacı ve büyücü- zorluk çıkarabileceği için o görev bir kaç kişi yaptıktan sonra kapatılabilir. O görevi kapatılmadan önce yapanlar kârda olaracak.Bir yaratık kesilemez halde gelmiştir, onun için kendisini zorlayarak kesenleri gözardı ederek o yaratığın "zırhı düşer, saldırısı azalır..." gibi şeyler olabilir mi? Her şeyin düzgün olduğuna eminler mi?
"*"Yeni Bölgeler İçin Garanti Verebilir Miyiz!?!
"*"Yeni Bölgeler İçin Garanti Verebilir Miyiz!?!
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: "*"Yeni Bölgeler İçin Garanti Verebilir Miyiz!?!
o bölge ne kadar düzgün olursa olsun kimse sevmeyecek emin olabilirsin
İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
-
- Kadim Hidra Avcısı
Gelmesi gecikicek şimdiden heyecana kapılmayın benden sölemesi 
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
aslında bunun sebebi ego.complex yazdı:İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
İnsanda hep "Yeni bölgelerde ben herkesten geri kalırsam ezik kalırsam..." diye bir his oluyor. Onu kastediyorum. Zor olmasını o yüzden istemiyorlar.Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi ego.complex yazdı:İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
aynı şeyi diyoruz XDcomplex yazdı:İnsanda hep "Yeni bölgelerde ben herkesten geri kalırsam ezik kalırsam..." diye bir his oluyor. Onu kastediyorum. Zor olmasını o yüzden istemiyorlar.Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi ego.complex yazdı:İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
Farkındaydım. Zaten daha açık konuşup aynı şeyi söylediğimizi vurgulamak için yazdım.Petcarar yazdı:aynı şeyi diyoruz XDcomplex yazdı:İnsanda hep "Yeni bölgelerde ben herkesten geri kalırsam ezik kalırsam..." diye bir his oluyor. Onu kastediyorum. Zor olmasını o yüzden istemiyorlar.Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi ego.complex yazdı:İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
ezme beni ya yerin dibindeyim şuan zatencomplex yazdı:Farkındaydım. Zaten daha açık konuşup aynı şeyi söylediğimizi vurgulamak için yazdım.Petcarar yazdı:aynı şeyi diyoruz XDcomplex yazdı:İnsanda hep "Yeni bölgelerde ben herkesten geri kalırsam ezik kalırsam..." diye bir his oluyor. Onu kastediyorum. Zor olmasını o yüzden istemiyorlar.Petcarar yazdı:aslında bunun sebebi ego.complex yazdı:İkv oyuncusu oyunun zor olmasını sevmiyor pek. Ondandır kimsenin sevmemesi. Herkesin istediği görevleri kolayca bitirip oyunda arkadaşlarıyla veya klan savaşlarında takılmak veya EM'de.
bu güncellemenin her tarafı heyecanlandırıyor beni ya neresini okusam
Evet. Facebook'ta gururlanarak paylaştım videoyu. Video grafikleri güzel de, efektler... :?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ