Giriş Ekranı
-
FoReVeRReLaX
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Giriş Ekranı
Giriş Ekranında Kullanıcı adı ve şifreyi yazarken her tuş 3 sn sonra basılıyo bunun çözümü nedir acaba ?
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Giriş Ekranı
Bu sorun hakkında bende konu açmıştım.Adobe Flash Player'ın son güncellemesinden kaynaklanıyor.Üye adı/Şifre yazma yerine geldiğinde altta google,skype vs. açarsan sorun çıkmaz.Normal hızda yazmaya devam eder. 

- 3viLD3aD
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: The Riseof Silence
Bende bunu sık sık yaşıyorum Keylogger yedim sandım bi ara

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Devleti
aynı şikayet bendede var arkadaşım dediği gibi tamamen adobe yle alakalı
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Gecici çözüm choreme taracıyı açık halde dursun bir kenarda video seyretmeyecem zat zutla işim yok dersneniz adobe bilmem zat zutları kaldırın,
Genel hata adobede degil zannedersem chorome_yandex_mozilla varsa Explorerle çatısyor o benim diyor yok o benim diyor ondan anlaşmazlık sonucu kargadan geçikme yasanıyor.
Kesin bu sorunları olanaların birden fazla taracı kullandıklarındandır yok benimki sadece chorme derseniz çık çık yanılırısnız temel tarayıcı her zaman explorerdir.
Genel hata adobede degil zannedersem chorome_yandex_mozilla varsa Explorerle çatısyor o benim diyor yok o benim diyor ondan anlaşmazlık sonucu kargadan geçikme yasanıyor.
Kesin bu sorunları olanaların birden fazla taracı kullandıklarındandır yok benimki sadece chorme derseniz çık çık yanılırısnız temel tarayıcı her zaman explorerdir.
A R Z L O D O S