ARTIK BİR ÇÖZÜM GETİRİN ŞU BÜYÜCÜLERE

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ARTIK BİR ÇÖZÜM GETİRİN ŞU BÜYÜCÜLERE

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Yeni yaptığınız güncellemeden sonra Büyücülere 2 3 özellikli Tılsım verdiniz ve bir kenara attınız.

Şifacılara asit tılsımını verdiniz Büyücülere 1 vuruşta minimum 45 maximum 70 can indirebilir durumda, savaşçıların ise ofansif olanlarını rahatça kesebilecek durumda yaptınız.

Savaşçılara ofansif 2.3 tılsımını verdiniz büyücülerin yanına gelip 1 skil 1 vuruş yaptığında(maximum 1sn) içerisinde 100 de 100 can götürme veya 100 de 80.90 can götüren tılsım verdiniz.
Onuda geçtim Defansif 2.3 tılsımı verdiniz söylememe gerek yok heralde ama gende söyleyeyim büyücülere kritik attıgında 100de 100 can götürme normal vurdugun 100 de 90 can götürme , çifte ile kritik attıgında 100 de 65 can götürme düz vurdugunda 100 de 35 can götürme özelliği verdiniz

Üstelik En az canı olan karakterde büyücü bunun yanı sıra oyundaki sacmalıklardan bahsetmedim bile bir savaşçı depar attıgında nasıl Oluyorda benim büyü menzilimde bile değilken bana 2 skil atıp kesebiliyor bunu açıklayın oyunda lag yok birşey yok depar atıldığında lag varmış gibi skil engelleniyor resmen adam 100 metre ileride görünürken dibimde canımı 0 a indirirken buluyorum.

Meteorit 1 Meteorit 2.2 Meteorit 2 Fiziksel Bilgi III Büyü Bozma II

Ben bukadar değerli tılsımlara sahipken 1 tane asit tılsımına sahip şifacı veya 1tane defansif tılsımına sahip savaşçı kesemiyorsam bu benim sorunum değil sizin saçma ve mantıksız düşünmelerinizden kaynaklanıyordur.
Aksini iddaa ediyorsanız sen oynamayı bilmiyorsun diyorsanız Gm,kurucu vesaire Dinç' e kadar gelsin öğretebiliyorsan öğretsin büyücü oynamayı...
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Berkaykbrs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HİCRET

Re: ARTIK BİR ÇÖZÜM GETİRİN ŞU BÜYÜCÜLERE

Mesaj gönderen Berkaykbrs »

benimle aynı düşüncelere sahip olan biri cıktığı için gerçekten sevindim..sonuna kadar haklısın kardeşim.. :!: :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

kardeşim ona bunu verdiniz bana bunu şuna şunu verdiniz bana bunu ile olmaz bu işler sen ilk önce pvp ye karşı kendi akiğini itemini geliştir ondan sonra bu kanılara var farzımisal elek vuruyosun karşındaki adam elek direncini binlerse ypabileceğin bi şeyin kalmaz aynısı asit yada zehir için sanada geçerli yada hasar + solucan itemlerinle sana karşı gelen defansifçi için geçerli yani sen bir iki tılsım bastım diye sanmaki önüne geleni biçip geçecen yada sanmaki seni kesen her önüne geleni kesiyo sen ilk önce gerekli tedbirini al kısacası senden yana bi durum yok sıkıntı oyunun pvp dönük olmamasındandır bir karakterine aynı anda bütün antihasar itemleri takıp gezememendendir birine karşı zehiri binlerken bi ötekine karşı asiti binlemen gerektiğindendir sıkıntı :D o yüzden takma kafanı devam
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Veismann güzel bir yorum yapmışsın fakat bu yorumu benim gibi birine yapman çok çok büyük bir hata :D
1. Olarak şöyle düşün neden diğerleri diren.solucan vb 2.tür olan özelliklere bürünmeden bizi rahatça kesiyorda bizim bürünmek zorunda kalıyoruz neyse onuda geçtim
2. olarak şifacıya karşı asit olarak ne önlem alabilir takabileceğin maximum direnç sayısı (ayak,yüzük,kolye,pant,gözlük,eldiven) + olarak 240 asit herneyse maximum asitici 650 700 yaparsın cketi saymadım cünki ceketide direnç yaparsan işe yaramz bi çöp olursun bu şekilde bi zaten hasar oldukça düşüyor en önemlisi kritik çok çok fazla düşüyor dezavantaj olarakda ruh çalan yeteneğine sahip bir şfacıya kritik atma olasalıgın oldukça düşüyor.
3.sü savaşçılara karşı alınabilecek önlem dersen hasar+solucan fakat büyücülerin zaten zırhı düşük full solucan olsa bile maximum 3 4 vuruşda yatarsın.
Hani çok bilmişsin ya bana alınabilecek (MANTIKLI) bir önlem söyle eyw diyip oyunu bırakayım daha iyi düşünebiliyorsan söyle ?
+ olarak bukadar tılsım bastım diye herkesi kesebileceğime inanmıyorum
en azından senden geniş düşündüğüm için ve el pratikliğine sahip olduğum için herkesi kesebileceğime inanıyorum okey ?
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

kursatkaragoz yazdı:Veismann güzel bir yorum yapmışsın fakat bu yorumu benim gibi birine yapman çok çok büyük bir hata :D
1. Olarak şöyle düşün neden diğerleri diren.solucan vb 2.tür olan özelliklere bürünmeden bizi rahatça kesiyorda bizim bürünmek zorunda kalıyoruz neyse onuda geçtim
2. olarak şifacıya karşı asit olarak ne önlem alabilir takabileceğin maximum direnç sayısı (ayak,yüzük,kolye,pant,gözlük,eldiven) + olarak 240 asit herneyse maximum asitici 650 700 yaparsın cketi saymadım cünki ceketide direnç yaparsan işe yaramz bi çöp olursun bu şekilde bi zaten hasar oldukça düşüyor en önemlisi kritik çok çok fazla düşüyor dezavantaj olarakda ruh çalan yeteneğine sahip bir şfacıya kritik atma olasalıgın oldukça düşüyor.
3.sü savaşçılara karşı alınabilecek önlem dersen hasar+solucan fakat büyücülerin zaten zırhı düşük full solucan olsa bile maximum 3 4 vuruşda yatarsın.
Hani çok bilmişsin ya bana alınabilecek (MANTIKLI) bir önlem söyle eyw diyip oyunu bırakayım daha iyi düşünebiliyorsan söyle ?
+ olarak bukadar tılsım bastım diye herkesi kesebileceğime inanmıyorum
en azından senden geniş düşündüğüm için ve el pratikliğine sahip olduğum için herkesi kesebileceğime inanıyorum okey ?

Tılsım sistemi tek kişilik değil ama oyun öyle bir hal aldı ki haklısın insan tek başına birşeyler yapmak istiyor ama tılsım sisteminden sonra bu artık rafa kalktı misal m1 meteorit 2 II takıyorum demişsin,bence bu yanlış bunun yerine bb II meteorit II takıp yanına 1 adam alıp onuda m1 fizik bilgi III farz edersek senin vuracağın 1 kritik vuruşa karşındaki rakibin erimesine sebep olacaktır.En baştada dediğim gibi artık tek başına dolaşmak sana yarar değil zarar çünkü birbirini destekleyen birileri lazım artık oyunun gidişatı bu yönde biliyorum bu yazdığım saçma gelecek ama yapacak birşey yok.Oyunu grup bölgesine gömenler utansın...
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Merhaba;
Büyücü karakteri en sağlam karakterdir sadece biraz mantık ve beceri gerektirir. Büyücü hakkında bir çok yazılması gereken çok şey var ama yaz samda size mantıksız gelecek. Büyücünün zekası itemi değildir kullanan kişidir. Öle büyücüler tanıyorum ki savaşcıyı ve şifacıyı alt üst ediyorlar. Emin olun büyücü kullanmak beceri ister. Klan savaşlarında kesilirsin çünkü ona karışı bir savunman yoktur.
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

ben yazmışım anya sen yazmışın ne işin var uzayda o yazdıklarımdan bunları çıkardıysan sana daha bişi demem
ben derimki sıkıntı oyunda şu sebepten yada bu sebebten dolayıdır karakterler arası dengesizlik senden kaynaklanan bi sıkıntı yok sen yine sıralamışsın şu şöle bu böyle
Kullanıcı avatarı
mhasan32
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen mhasan32 »

Merhaba,

Savasçı durdurma attığında zihin tutulması gelirse şansın yok bunu da göz önünde bulundur ki zaten savaşçının üstü sadece full yücelen olsun oynamayı birazcık biliyor ise full + full büyücüyü yatırabilir sadece önemli olan şey deparı dikkat dağıtmayı ve durdurmayı nerede ne şekilde kullanmasıdır, bu 3 yeteneği ( depar, Dikkat dağıtma, durdurma ) bunların zamanlamasını düzgün yapan bir savaşçıya karsı hiç bir büyünün şansı yok tabi kutup ve zihin 15 değilse zihin ve kutup 15 ise üstünde bir kaç parça item varsa savaşçının pek şansı yok :)

Keyifli Forumlar .
Tekrar Tılsım - JLuee

Лучший мир возможен

Resim

€vv€L Zaman içind€ Kalbur zaman içind€, İyi Günd€ Kötü günd€ Hep: F€N€RBAHÇ€

Only Allah is Judging Me

2 Ocak 2007 - 2014
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Buz Oku 1 (III)
Buz Oku 2 (III)
Buz Oku 3 (III)

Bu tılsımların kıymetini er geç anlayacaksınız o zamana kadar ağlamaya devam ediniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
eraxkaya
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen eraxkaya »

Baltalilah yazdı:Buz Oku 1 (III)
Buz Oku 2 (III)
Buz Oku 3 (III)

Bu tılsımların kıymetini er geç anlayacaksınız o zamana kadar ağlamaya devam ediniz.

En guzel acıklamayı bu arkadasım yapmıs helal olsun valla

Tılsım sıstemı bence oyuna tek kısılık kasabılecegın bı sıstem getırdı tılsımdan once ıtem dızmek ıcın 6 kısıye ıhtıyac duyuyordun ama tılsımda oyle degıl bır kac tılsımı urettın mı ıstedıgın yerde ıstedıgını kesersın
suanda oyun sıze sadece yaratıcı olmanı ıstıyor hangı tılsımı nerde kullanacagını bılmen lazım ve yenı kombınasyonlar olusturman lazım

suanda oyunun en zevklı halı tabı su oyuna gıren cocuklar olmasa ozellıkle kufure ıhtıyac duyanlar :mrgreen: :mrgreen:
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart

Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası

Since 1071
The Lodos Of Ottoman

“Genel Sohbet” sayfasına dön