Butun emeklerim bosa gitti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hayatzorbe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Son Osmanlı

Butun emeklerim bosa gitti

Mesaj gönderen hayatzorbe »

Selamun Aleykum,

Kac gundur bi sorunla ugrasiyorum ve hala yardim eden cikmadi.
Ben bir kac gun once girdigim charin sifresini degistim ve dalginligima geldi sifreyi unuttum.
Ama bu ne bicim sanstir ki charimin kayitli oldugu e-mail adresin de sifresini bilmiyorum.
E-mail adresi sifirlamaya calstim ama olmadi 5 sene once yapilmis bir email. Destege yazdim bir kac sefer, her seferinde email adresinizi sifirlayin yaziyor. sifirlayabilsem zaten sorun kalmiyacak ama olmuyor malesef.

Girdigim charin icindeki madenleri, eski sifresini, en son yaptigim alisverisi hepsini biliyorum.
O chara hangi charla maden aktarildigina bakarsaniz zaten sahibi belli olur.
Bunun bir cozumu olmali, yoksa yaptigim butun emekler bosa gidecek.

Yardiminizi bekliyorum,

saygilarimla

SoNxSaHiT
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Butun emeklerim bosa gitti

Mesaj gönderen ARZLODOS »

hayatzorbe yazdı:Selamun Aleykum,

Kac gundur bi sorunla ugrasiyorum ve hala yardim eden cikmadi.
Ben bir kac gun once girdigim charin sifresini degistim ve dalginligima geldi sifreyi unuttum.
Ama bu ne bicim sanstir ki charimin kayitli oldugu e-mail adresin de sifresini bilmiyorum.
E-mail adresi sifirlamaya calstim ama olmadi 5 sene once yapilmis bir email. Destege yazdim bir kac sefer, her seferinde email adresinizi sifirlayin yaziyor. sifirlayabilsem zaten sorun kalmiyacak ama olmuyor malesef.

Girdigim charin icindeki madenleri, eski sifresini, en son yaptigim alisverisi hepsini biliyorum.
O chara hangi charla maden aktarildigina bakarsaniz zaten sahibi belli olur.
Bunun bir cozumu olmali, yoksa yaptigim butun emekler bosa gidecek.

Yardiminizi bekliyorum,

saygilarimla

SoNxSaHiT
hotmail. hesabımı mynet hesabımı hotmail ise en son ne zaman girdiğini bilmen gerekir tahmini biliyorsan belki yardımcı olurum
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön