Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.

Mesaj gönderen LaStLoVee »

Merhaba Sevgili Arkadaslar Bugün Genel Olarak Bir Çok Oyuncunun Muzdarip Oldugu Bir Konu Acma Gereksınımı Duydum Muhmetemeln Cok Değerli İkv YÖnetimimiz Bu Konuyu Hemen Kilitliycek Yada Silicektir Öncelike Sacmalıklardan 1 . si Olan Telif Hakları İhlaliyle İlgili Her Önerime Yanıt Verilmemiştir Bir Baska Oyun Daha Yokturki Oyun İci PArayla Alınan Degerli Tas Vb Bizde Akce Olan URunlerı Oyundakı Parayla Satmasın Bazı İnsanlar Cok Calısırlar PAraları Vardır Bazıları Oyun Oynarlar Oyun PAralarıvardır Yada Oyuna PAra Yatırmak İstemezler Bizler Oyun İçerisinde Sattıgımız Akcelerı Başka Bir MMORG Oyunundan Satın Almıyoruz Yine Sobee nın Anlasmalı Oldugu Bayılıklerden Satın Alıyoruz MAdem Bu Telif Hakları İhlalı Ozaman Cok Degerlı Calıskan Kıymetlı Sobee Ekıbı Oturmaktan Baska Birseyler Yapacak Oyun Icı PAratı Dukkanda Akceyle Satacak Yapamıyormu Telif Hakları Diye Bir Ceza Uygulaması Olmayacak Daha Alısverıslerde 200 m Nın Ustu Koyulamazken Degerı 600m Olan Tılsımlar Yapıp Sonra Zarara Ugrayan Kullanıcalra Güvenmediğiniz Kişilerle Alısverıs Yapmayınız Demek Nekadar Etiktir?? Ceza Konusunda Cok Titiz Calısan Arkadaslarımızdan Birtanesı Bunu Akıl Edemıyormu ?? 5.500 Ökse Otu Satılra 3 Gün Susturma Veren Degerlı Arkadas Belkı Ben 5.500 Ökseyı Gercekten Satıyorum KAsamdakı MAdenın Hesabınımı Verecem Sana Belkı Bırıkltırdım :)) Telif Haklarından Biriken 3 3 3 Gün Susturma Cezalarım Sonunda Dengesız Bir Kişiliğin Saatlerce Anneme Kız Kardesıme Kız Arkadasıma Ettıgı Kufurler Sonucu Tamanen Masumhane Olan Kufur Icermeyen Fakat Kısmı Hakaret Olan Bır KElıme Yuzunden 5 Gün Sus Yedi Yapılan İtirazın Sonunda Gelen Cevap Size Kufur Edenlerı Yasaklayıp Sıkayet Etmenız Daha Akılıca Olacaktır :)) Birde Aklımı Sorguluyor O Denetmen Arkadas Bak Hele Bak 3 Sayfa Kufuru Okumak Zor Gelıyor Arkadasa Bana Akıl vermye Kalkıyor MAdem Cok Akıllısın 80 Akçeye Günlük Bölge Klan PAketını Kapat Kufur Edenlerın Önunu Acıyorsun Bu Sahıs Gunde 1.500 Akceye 3 Hesaba Plus Yuklemıs Gıbı Bölgeden Söve Bılıyor Sonra Artık Bıkınca Bı Laf Söyleyınce suclu Oluyorz Bu Oyunda Kufur Etmenın Bedelı Günlük 80 Akçemdıır ? Bunun Bir Acıklaması Yapılmalıdır Arkasından Denıyor kı Yasaklayın Sikayet edın Siz Degerlı denetmen Arkadaslarımız Ticed Okuyacak ta Sus Verecekte O Adam Oyundan Cıkacakta Ölme Eşşeğim Yaz Geliyor Denetmen Yada Gm Arkadaslar Her Oyuncuyu Kendılerı Gibi Sanıyorlar Sanıırm Kendılerı LAN Kelımesıne Bıle KEndılerıne Denıldıgınde Sus Verıp Cok Kızdılarsa Ban Atabıldıklerı İçin Oyuncularında Bunu Yapabıldıklerını Sanıyorlar Herhalde Saçma Sapan Ceza Sistemının Sacma Sapan Uygulayıcılarının Ve Kufur Etmenın Bedelının 80 Akçe Oldugu Bir Oyunda Adalet Varmıdır??
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.

Mesaj gönderen mobilsorun »

LaStLoVee yazdı:Merhaba Sevgili Arkadaslar Bugün Genel Olarak Bir Çok Oyuncunun Muzdarip Oldugu Bir Konu Acma Gereksınımı Duydum Muhmetemeln Cok Değerli İkv YÖnetimimiz Bu Konuyu Hemen Kilitliycek Yada Silicektir Öncelike Sacmalıklardan 1 . si Olan Telif Hakları İhlaliyle İlgili Her Önerime Yanıt Verilmemiştir Bir Baska Oyun Daha Yokturki Oyun İci PArayla Alınan Degerli Tas Vb Bizde Akce Olan URunlerı Oyundakı Parayla Satmasın Bazı İnsanlar Cok Calısırlar PAraları Vardır Bazıları Oyun Oynarlar Oyun PAralarıvardır Yada Oyuna PAra Yatırmak İstemezler Bizler Oyun İçerisinde Sattıgımız Akcelerı Başka Bir MMORG Oyunundan Satın Almıyoruz Yine Sobee nın Anlasmalı Oldugu Bayılıklerden Satın Alıyoruz MAdem Bu Telif Hakları İhlalı Ozaman Cok Degerlı Calıskan Kıymetlı Sobee Ekıbı Oturmaktan Baska Birseyler Yapacak Oyun Icı PAratı Dukkanda Akceyle Satacak Yapamıyormu Telif Hakları Diye Bir Ceza Uygulaması Olmayacak Daha Alısverıslerde 200 m Nın Ustu Koyulamazken Degerı 600m Olan Tılsımlar Yapıp Sonra Zarara Ugrayan Kullanıcalra Güvenmediğiniz Kişilerle Alısverıs Yapmayınız Demek Nekadar Etiktir?? Ceza Konusunda Cok Titiz Calısan Arkadaslarımızdan Birtanesı Bunu Akıl Edemıyormu ?? 5.500 Ökse Otu Satılra 3 Gün Susturma Veren Degerlı Arkadas Belkı Ben 5.500 Ökseyı Gercekten Satıyorum KAsamdakı MAdenın Hesabınımı Verecem Sana Belkı Bırıkltırdım :)) Telif Haklarından Biriken 3 3 3 Gün Susturma Cezalarım Sonunda Dengesız Bir Kişiliğin Saatlerce Anneme Kız Kardesıme Kız Arkadasıma Ettıgı Kufurler Sonucu Tamanen Masumhane Olan Kufur Icermeyen Fakat Kısmı Hakaret Olan Bır KElıme Yuzunden 5 Gün Sus Yedi Yapılan İtirazın Sonunda Gelen Cevap Size Kufur Edenlerı Yasaklayıp Sıkayet Etmenız Daha Akılıca Olacaktır :)) Birde Aklımı Sorguluyor O Denetmen Arkadas Bak Hele Bak 3 Sayfa Kufuru Okumak Zor Gelıyor Arkadasa Bana Akıl vermye Kalkıyor MAdem Cok Akıllısın 80 Akçeye Günlük Bölge Klan PAketını Kapat Kufur Edenlerın Önunu Acıyorsun Bu Sahıs Gunde 1.500 Akceye 3 Hesaba Plus Yuklemıs Gıbı Bölgeden Söve Bılıyor Sonra Artık Bıkınca Bı Laf Söyleyınce suclu Oluyorz Bu Oyunda Kufur Etmenın Bedelı Günlük 80 Akçemdıır ? Bunun Bir Acıklaması Yapılmalıdır Arkasından Denıyor kı Yasaklayın Sikayet edın Siz Degerlı denetmen Arkadaslarımız Ticed Okuyacak ta Sus Verecekte O Adam Oyundan Cıkacakta Ölme Eşşeğim Yaz Geliyor Denetmen Yada Gm Arkadaslar Her Oyuncuyu Kendılerı Gibi Sanıyorlar Sanıırm Kendılerı LAN Kelımesıne Bıle KEndılerıne Denıldıgınde Sus Verıp Cok Kızdılarsa Ban Atabıldıklerı İçin Oyuncularında Bunu Yapabıldıklerını Sanıyorlar Herhalde Saçma Sapan Ceza Sistemının Sacma Sapan Uygulayıcılarının Ve Kufur Etmenın Bedelının 80 Akçe Oldugu Bir Oyunda Adalet Varmıdır??
Oyunda bulunan tılsım fiyatlarını oyuncular belirler hiçbir yönetici 600m gibi bir şart koymamıştır.

Oyun içinde materyallerinin incelemesini yapabilir yöneticiler 5.500 ökse otun yoksa çok doğaldır ceza yemen.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Shizune
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Kardes

Mesaj gönderen Shizune »

LaStLoVee yazdı:Merhaba Sevgili Arkadaslar Bugün Genel Olarak Bir Çok Oyuncunun Muzdarip Oldugu Bir Konu Acma Gereksınımı Duydum Muhmetemeln Cok Değerli İkv YÖnetimimiz Bu Konuyu Hemen Kilitliycek Yada Silicektir Öncelike Sacmalıklardan 1 . si Olan Telif Hakları İhlaliyle İlgili Her Önerime Yanıt Verilmemiştir Bir Baska Oyun Daha Yokturki Oyun İci PArayla Alınan Degerli Tas Vb Bizde Akce Olan URunlerı Oyundakı Parayla Satmasın Bazı İnsanlar Cok Calısırlar PAraları Vardır Bazıları Oyun Oynarlar Oyun PAralarıvardır Yada Oyuna PAra Yatırmak İstemezler Bizler Oyun İçerisinde Sattıgımız Akcelerı Başka Bir MMORG Oyunundan Satın Almıyoruz Yine Sobee nın Anlasmalı Oldugu Bayılıklerden Satın Alıyoruz MAdem Bu Telif Hakları İhlalı Ozaman Cok Degerlı Calıskan Kıymetlı Sobee Ekıbı Oturmaktan Baska Birseyler Yapacak Oyun Icı PAratı Dukkanda Akceyle Satacak Yapamıyormu Telif Hakları Diye Bir Ceza Uygulaması Olmayacak Daha Alısverıslerde 200 m Nın Ustu Koyulamazken Degerı 600m Olan Tılsımlar Yapıp Sonra Zarara Ugrayan Kullanıcalra Güvenmediğiniz Kişilerle Alısverıs Yapmayınız Demek Nekadar Etiktir?? Ceza Konusunda Cok Titiz Calısan Arkadaslarımızdan Birtanesı Bunu Akıl Edemıyormu ?? 5.500 Ökse Otu Satılra 3 Gün Susturma Veren Degerlı Arkadas Belkı Ben 5.500 Ökseyı Gercekten Satıyorum KAsamdakı MAdenın Hesabınımı Verecem Sana Belkı Bırıkltırdım :)) Telif Haklarından Biriken 3 3 3 Gün Susturma Cezalarım Sonunda Dengesız Bir Kişiliğin Saatlerce Anneme Kız Kardesıme Kız Arkadasıma Ettıgı Kufurler Sonucu Tamanen Masumhane Olan Kufur Icermeyen Fakat Kısmı Hakaret Olan Bır KElıme Yuzunden 5 Gün Sus Yedi Yapılan İtirazın Sonunda Gelen Cevap Size Kufur Edenlerı Yasaklayıp Sıkayet Etmenız Daha Akılıca Olacaktır :)) Birde Aklımı Sorguluyor O Denetmen Arkadas Bak Hele Bak 3 Sayfa Kufuru Okumak Zor Gelıyor Arkadasa Bana Akıl vermye Kalkıyor MAdem Cok Akıllısın 80 Akçeye Günlük Bölge Klan PAketını Kapat Kufur Edenlerın Önunu Acıyorsun Bu Sahıs Gunde 1.500 Akceye 3 Hesaba Plus Yuklemıs Gıbı Bölgeden Söve Bılıyor Sonra Artık Bıkınca Bı Laf Söyleyınce suclu Oluyorz Bu Oyunda Kufur Etmenın Bedelı Günlük 80 Akçemdıır ? Bunun Bir Acıklaması Yapılmalıdır Arkasından Denıyor kı Yasaklayın Sikayet edın Siz Degerlı denetmen Arkadaslarımız Ticed Okuyacak ta Sus Verecekte O Adam Oyundan Cıkacakta Ölme Eşşeğim Yaz Geliyor Denetmen Yada Gm Arkadaslar Her Oyuncuyu Kendılerı Gibi Sanıyorlar Sanıırm Kendılerı LAN Kelımesıne Bıle KEndılerıne Denıldıgınde Sus Verıp Cok Kızdılarsa Ban Atabıldıklerı İçin Oyuncularında Bunu Yapabıldıklerını Sanıyorlar Herhalde Saçma Sapan Ceza Sistemının Sacma Sapan Uygulayıcılarının Ve Kufur Etmenın Bedelının 80 Akçe Oldugu Bir Oyunda Adalet Varmıdır??
Ökse satışın hakkında Soobe yönetimine söylediğin sözler için cevap vereyim :
en son gelen büyük hol eklentisiyle Gönül'e koyulan
Kondrit başlı başına akçe satışının yasallaştırılmış,soyulma ihtimalinin dolandırılma ihtimalinin olmadığı ve herşeyin ikv yönetiminin gözetiminde olduğu bir olay değilmidir??
Sonuçta oyunu oynayan oyuncuların yarısından çoğu tılsımını üretmek/tamamlamak için uğraşıyor.
Ha bunların dışında benimde artırıcım olsun diyorsan sunucundaki iyi bir loncaya tabi ol..loncalar aylık aidatlar şeklinde para toplayıp loncalarına artırıcı / yağma artırıcı / exp artırıcı alırlar..He bunun haricinde benim niye plus paketim yok niye loncam,kasa erişimim,+5 yeteneğim yok diye söyleyecek olursan , kusura bakmada ben 16 yıllık online oyun hayatımda , hiçbir online oyunun bedavaya full verim verdiğini oyuna para yatıranla yatırmayanın dengeli olduğu bir oyun görmedim.
Bu konuda İstanbul Kıyamet Vakti gördüğüm onca online oyun arasında daha az para yatırıp en iyiler arasına girmenin en kolay olduğu oyundur.3 ayda bir karakterine 25 tl yüklemek bişey değil..Elektrik faturasını aylık erişim ücretinin en az 100 tl olduğu bir durum varken 3 ayda bir vereceğin 25 tl için ikvyi suçlayacaksan oyunu hiç oynama daha iyi.
Meran'ın benzersiz Zehir Gazabı..

Meran - The Cursed Priests Wars (Korku-Gerilim)
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Shizune yazdı:
Ökse satışın hakkında Soobe yönetimine söylediğin sözler için cevap vereyim :
en son gelen büyük hol eklentisiyle Gönül'e koyulan
Kondrit başlı başına akçe satışının yasallaştırılmış,soyulma ihtimalinin dolandırılma ihtimalinin olmadığı ve herşeyin ikv yönetiminin gözetiminde olduğu bir olay değilmidir??
Sonuçta oyunu oynayan oyuncuların yarısından çoğu tılsımını üretmek/tamamlamak için uğraşıyor.
Ha bunların dışında benimde artırıcım olsun diyorsan sunucundaki iyi bir loncaya tabi ol..loncalar aylık aidatlar şeklinde para toplayıp loncalarına artırıcı / yağma artırıcı / exp artırıcı alırlar..He bunun haricinde benim niye plus paketim yok niye loncam,kasa erişimim,+5 yeteneğim yok diye söyleyecek olursan , kusura bakmada ben 16 yıllık online oyun hayatımda , hiçbir online oyunun bedavaya full verim verdiğini oyuna para yatıranla yatırmayanın dengeli olduğu bir oyun görmedim.
Bu konuda İstanbul Kıyamet Vakti gördüğüm onca online oyun arasında daha az para yatırıp en iyiler arasına girmenin en kolay olduğu oyundur.3 ayda bir karakterine 25 tl yüklemek bişey değil..Elektrik faturasını aylık erişim ücretinin en az 100 tl olduğu bir durum varken 3 ayda bir vereceğin 25 tl için ikvyi suçlayacaksan oyunu hiç oynama daha iyi.
Yorumun çok Güzel bir Açıklama olmuş arkadaşım bende şunu eklemek isterimki
Bir çok Online Oyunda Satın Aldığın Ürünlerde Süre Sınırı vardır. Bu nemi Atıyorumki Silah Yükseltme aldın bunu sana 30 günlük satıyor ve 30. günün bitiminde Tekrar o silah yükseltmeden alman gerekiyor. İKV'de Böyle Bir Süre sınırı Yok Süreli ürünlerde Bellidir zaten Maden - Şans - Kp - Yağma Arttırıcılar vs. gibi Silah Yükselttinmi birdaha bitmiyor yada Yardımcı Aldınmı (Ayı, Tesla, Kangal) Süre Sınırı olmuyor Ekstradan Alacaklarında Süre sınırı oluyor. Birde Unutmayalımki YÖNETİCİ/YÖNETİM de İnsanlardan oluşmakta Tamam Yetkililer Şu sıralar İKV hakkında bir Açıklama Yapmıyor buda bizi sabırsızlaştırıyor ama Lütfen karşınızdakinin de Bir İnsan olduğunu ve onlarında Sabırlarını Zorlayacak (Beddua,Küfür Vs.)Açıklamalar yapmıyalım ....

Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Öncelikle Ben Oyuna Yatırdıgım Paranın Derdınde Olan Bi İnsan Degılım Bir Cok ::Insanın Oyuna Yatırdıgı Paradan Daha Fazlasını Yatırıyorum Diyorsunuzki Kondidt MAdeni Vs Bu Oyuna PAra Yatırmayan Yada Yatıramaan İnsanlarınTek Sonuru Kondrit Değil MAdem İkv Yönetimi Bunu Yapa Biliyor Zor Birseydegil Dükkanda 110 m yi 5.500 Akceye Satmak Yine Diyorum Oyun İçi Parayı Dükkanda Satamıyorsan Telif Hakları Diye Bir Ceza Sistemin Olmayacak Ben Kimseye Bu Konu Yüzünden Küfür Hakaret Beddua vs etmedim Muhtemelen Oyun İçerisindeki Fiyatları Oyuncular Belirler Demişsiniz Öyleyse Oyuncu Olmayan Bir Yönetime sahip Olmamız Gerekir Ki Ben Yönetimdeki Arkadasların Iyı Birer Oyuncu Olduklarınıda Cok İyi Biliyorum 200m Olayını Düzgünce Savunamııssınız :) Hele Ki Bir Arkadas Demişki 25 Tl Yatıranlar Oyuunu Cok Iyı Oynuyor Bunu Yatıramıyorsa Oynamasın Bu Oyun Sadece Plustan Ibaret Degıl Ben Aylık Ortalama 800 Tl Yatırıyorum Kendi Hesabıma Yüklediğim Ve Sattıgım Akcelerle Hala Cokta İyi Bir Oyun Oynayamıyorum Süreli Satılır Dediğin Hiç Bi Oyunda Etkinlik Zamanıyla Bile Ki Bi Oyunda Gecirdigin Zamandır Parayla Alınabilecek KArakter Silah vs Sana Hediye Ediliyor O Oyunlarda Bölge Klan vs Kanallara Konusmak İçin Bir Ücret Aranmıyor Ayrıca Ben Zaten Dükkanı Sorgulamıyorum Dükkandaki Ürünlerin Azlıgını Sorguluyorum Ve Gereksız Ürünleri Tam Okuyup anlamamısınız Sanırım Oyunda Düzeltilmesi Gereken 3 Hata Vardır 1. si Alışverislerdeki Yüksek Fiyatlar Nedeniyle Alıs Verise Koyulan PAra Miktarı Altırılmalı Örnek Shift Tusuna Basınca 5 m yada 10 olarak Artıs Göstemelidir 2. Olarak Kondrit Madenı Oyun Icınde Yıne Herkesın İhtiyacı Olan Bir MAden Degildir Satmak Zaman Almaktadır Bu Yüzden Oyun Parası Dükkanda Satılmalıdır 3. Olarak 2 . Söylediğim Düzeltilemiyorsa Telif Hakları Diye Bir Ceza Olamamalıdır Olmamalıdır Ki Günlük 80 Akce Verip Bölgeden Rahat Rahat Diledğince Söven Zerzevatlara Kızıp Bi Kelime Etiiğimizde 3 tane 3 Gün Ceza Hakkımız Varken 5 gün Yemeyelım Eminimki Yine Burdada YasaklaDiyen Olucak Sövmenın Bedelinin 80 akçe Oldugu Bir Oyunda Akçesi Olan Adamı Yasaklasanda Anlam Ifade Etmez Adam Yeni Hesapla Gelip Sövmeye Devam Edebiliyor
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Ben akçe satışının yasak oluşunu şuna bağlıyorum. Eğer serbest olsaydı rahat rahat satıyorum diyenler olacaktı, sonra hatalı kod verecekler vs. rahat rahat bizi kandıracaklar ve hiçbir şekilde ceza almayacaklar. En azından bu şekilde ceza verildiğini bildikleri için satıyorum diyenin (gözünü karartmış şekilde) niyetini biraz olsun anlayabiliyoruz.

Tanıdıklarına yada kendisini şikayet etmeyen birilerine akçe sattığı için ceza alan yoktur sanırım. Ama genel kanallardan satılır filan yazılmasının önüne geçilmesi bence bizler için iyi bişey.

Akçe ile satılan iksirler oldukça rağbet görüyor. Onlar ile akçeni oyun parasına çevirebilirsin. Ben zaman zaman paraya ihtiyacım olduğunda direnç iksirlerini tercih ediyorum.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

antinKUNTIN yazdı:Ben akçe satışının yasak oluşunu şuna bağlıyorum. Eğer serbest olsaydı rahat rahat satıyorum diyenler olacaktı, sonra hatalı kod verecekler vs. rahat rahat bizi kandıracaklar ve hiçbir şekilde ceza almayacaklar. En azından bu şekilde ceza verildiğini bildikleri için satıyorum diyenin (gözünü karartmış şekilde) niyetini biraz olsun anlayabiliyoruz.

Tanıdıklarına yada kendisini şikayet etmeyen birilerine akçe sattığı için ceza alan yoktur sanırım. Ama genel kanallardan satılır filan yazılmasının önüne geçilmesi bence bizler için iyi bişey.

Akçe ile satılan iksirler oldukça rağbet görüyor. Onlar ile akçeni oyun parasına çevirebilirsin. Ben zaman zaman paraya ihtiyacım olduğunda direnç iksirlerini tercih ediyorum.
Sanırım Ben Yazdıgımı Anlatamıyorum 5.500 Akcemi 110 m ye Satmak Varken Nen Kondrıt Cekıp 90 m den Satmaya Calısıyım Yada Neden İksir Cekıp Degerının yarısına Satıyım Madem Ki Bu Oyunu Oynayan Herkesin Akceyi Sobee Nin Anlasmalı Oldugu Bayılıklerden Alınması İsteniyor Öyleyse Dükkanda Oyun Parası Satılsın Ben Burda Yönetimi Asagılayan Yönetime Hakaret Eden Bir Düşünce Göremiyorum :)
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,

Yazından çok bir şey anlayamadım bağışla, anladığım kadarıyla cevap verecek olursam, bir ticket , şikayet edilen andan bir kaç satır önceki ve bir kaç satır sonrası konuşma metnini içererek şikayet eden ve şikayet edilen şeklinde isim dahi belirtilmeden bir denetmenin önüne gelir. Bu adamın ismi dahi belli olmuyorken 80 akçeye klandan ve bölgeden bir günlük konuşma paketi aldığı nereden görünsün? Bu konuda sana katılmıyorum, tamam bazen hatalar yapılıyor, ağır bir ceza gerektiren kelimelere bazen çok hafif bir ceza veriliyor, ya da tam tersi oluyor. Ama bunlara ceza veren moderatörler de insan, siz bilgisayarda bir kaç sayfa yazı metnini okuduktan sonra bile gözlerinizde bir sızı hissediyorsunuz, adamların önüne günde yüzlerce ticket geliyor. :) Empati yapın biraz, hatalar olacaktır gözden kaçanlar muhakkak olacaktır. Ceza itiraz diye bir bölüm konulmuş, bu hataları düzeltmek de mümkün. Mühim olan bu bence.

Akçe alım satımı hususnda,
antinKUNTIN yazdı:Ben akçe satışının yasak oluşunu şuna bağlıyorum. Eğer serbest olsaydı rahat rahat satıyorum diyenler olacaktı, sonra hatalı kod verecekler vs. rahat rahat bizi kandıracaklar ve hiçbir şekilde ceza almayacaklar.
Arkadaşımızın dediği tamamen doğru, satış bunun için yasak zaten defalarca soruldu forumda defalarca sebebinin bu olduğu dile getirildi. Ama şöyle bir şey yapılabilir, alışveriş penceresinde bir tarafta para, bir tarafta da akçe konulacak bir yer yapılabilir, birisi alışverişte akçeyi artırır diğeri de parayı, alışveriş sıkıntısız bir şekilde yapılır. Aman mazallah öneri olarak yollamayın bunu, yüzme bilmiyorsa boğulur havuzda. :))

Alışverişteki para koyma hususuna gelirsek, evet o konuda cidden bende muzdaribim, Arif Çınar Türken'le hoş bir sohbetimizde bu konu geçmişti, neden böyle bir limit koydunuz demiştim, oyuncuların güvenliği için demişti. O zamanlar bu kadar yüklü meblağlarda alabileceğimiz itemler sınırlıydı. Anca Buluşma Hatıraları, Epeler 200 milyondan fazla ediyordu. Fakat şimdi bir tılsım dahi 400 500 milyon edebiliyor. Çantamızdaki para sınırı 999 milyon ise, alışveriş sınırımız da o kadar olsun, artık buna ihtiyaç var bence. Bir de tılsımların fiyatlarını yöneticiler mi belirliyor denilmiş, belli bir şey bu, örümcek salgısının, peptit klorotoksinin, xenotimin vesaire düşme ihtimali zaten düşük, neredeyse dropları tamamen kapalı. E talep çok, arz yok, belli ki bunların fiyatı yüksek olacak. Yani üç aşağı beş yukarı fiyatının yüksek olacağı tahmin edilebilir. ;) Hatamız kusurumuz yanlış bir sözcüğümüz olduysa affolunsun, iyi forumlar. :)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
LaStLoVee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Demişsiniz Ki Denetmen Arakdasların Önune 3 Satır Öncesi Ve 3 Satır Sonrası Geliyor sus Yememe Sebeb Olan Konusmanın Resmi Elımde 10 Satır Öncesıne Kadar Aılevı Degerlere Bana Yönelık Kufur Var 1 Kelıme Yazmsıım 10 satır Sonrası Yıne Baana Yönelik Küfür Hakaret vs vs vs Benim Yazdıgım Klımede Bizzat Aıleye Yönelık Küfür Yok Yinede Diyoırum ki eyw Sus Hakkımdır Verilmiştir Demişşsinizki Denetmen bunu Nereden Bilsin Denetmen Arkadas Kufur Edılen Karakterin Bulundugu Hesabı Göremıyor Acılıs Tarıhını Yuklenen Akceyı Bılemıyorsa Ki Hesap Yenimi Değilmi Bakıla ildiğini İyi Biliyorum Buna Bakamıyorsa Bıraksın Bu İşi Denetmenlik Falan Ypmasın empati Yapın Kendınizi Onun Yerine Koyun Demişsin Evet Muhtemelen Denetmenler Arası Bir Yarısa Kurban Gidiyoruzdur Sonucta Bu Gönulluluk Esasında Olan Bir Görev Oldugundan Bu Arkadasları Teşvik Edecek Bir Sistem Vardır Bu sistemde Onlar Kendilerini Bizlerin Yerine Koyma Gereksınımı Duyuyorlarmı acaba Yoksa Yarısı KAzanmak Ugruna Önune Gelen Herseye Ceza Veriliyormu Simdi Demek İstediğim Şu Benim Akçeden Yana Problemım Yok Bana Ceza Veren Denetmen Arkadas Sunucusunu Adını Yazsın Ben 1 Lvl Carlarla Onu Zıyaret Edeyım Bana Sıradan Oyuncu Gibi Davransın Yönetıme Haber Vermesin Beni Susturmaları İçin Susturldugumda Kick Attırmasın Oyundan Düşmemi Yada Kendı İstegimle Cıkmamı beklesın Ben Bi Hesap Sustuktan Sonra Yeni Bi Hesaba Arkasıdnan Yeni Bi Hesaba Geciyim Bu Günlerce Devam Etsin Sayet Benim Kadar Sabırlı Olur Ve Sadece Benim Söyledıgım Lafı Söyler Ve Susarsa Alnından Elınden Öperım O Arkadası Ama Bunun Böyle Olmayacagını Gecmişte Bazı GM Arkadaslardan Cok Iyı Görduk Kesılınce Tartısan Sonra Yönetici Karakterine Gecim Bırazdaha Uzatırsanız Ceza Alıcaksınız Dıyen Cezaya İtiraz Ettıgımızde Hesaplarımıza 3 5 Günlük Blok Koyan Sevgilisinin Kız Arkadaısnın Oyundakı Sıradan Hesapların KArakterlerini Sobenin Bilmem ne Efsunlarıyla Dizen GM Arkadaslarıda Gördük Bunlara Olmadı Diye Bilicek Kimse Yoktur Sanırım :) Empatiden Bahsediceksek Sayet Bu Arkadasların Birazda Kendılerını Bizim Yerimize Koymaları Kafa Dagıtmak İçin Girdigimiz Oyunda Neden Küfüre MAruz Bırakıldıgımızı 80 Akce Gibi Bir Meblanın Sadece Kufur Etmek Isteyen Kulanıcılara Yaramasının Nedenını Acıklamaları Gerekmektedır Ben Inanmıyorum Ki Birisi Gercek Kulanımı Olan Hesabına 500 Akce Yükleyip Gunluk Genel Sohbet Kanallarına Yazma Hakkı Satın Alsın Eğer Bu Oyunda Bizi Kesen Yada Hırsızlıgımızı Gözler Önune Seren Bizim Karakteri Olmayan Bir Kişiliğe Sahip Oldugumuzu Cevremize Ispatlayan Sonrada Loncamızdan Atılmamıza Neden Olan Birine Tüm Deger Verdıklerıne Küfür Etmenın Bedeli 80 Akceyse Buyursun Denetmen Arkadas Söylesın Sunucusunu Sıradan Bir Oyuncu Gibi Görüselim Ben İnsaflıyımdır Kufuru Pek Sevmem Bana Edılenın 100 de 1 kadar KüfürEdıcem Sadece Ne Kadar Süre Dayanacak Yasaklayp sıkayet edıcek Merak Ediyorum Ya Birde Akıl Veiyor O Degerlı Denetmen Arkadas Diyorkı Size Kufur Edılınce Yasaklayıp Sıkayet Etmenız Bundan Sonra Daha Akıllıca Olucaktır Baksennn :) Sana Kufur Edıldıgınde Panele Gelıp Sus Attıran Sonra Kick atıırp Oyunda Dusuren Benım Sankı Hatta 1 Lvl Karakterle GM ye Sövulurse Adamın Ana Hesabıda Bloklanıyor Yalansa Yalan Diyin Bizim Böyle Bir İmkanımız Olmadıgı İçin Kendımızı Savunmak Zorunda Kalabılrız Adam Tek Bir Hesapla Gelse Yasakla Sıkayet Et Ama Bu Adam 3 4 Hesaba Gunluk Kanal Paketı Almıs Car Car Gezıp Sövuyorsa Sakın Kalmak Mumkun Degıl Bu Suc O Günlük Paketten Para Kazanmaktan Medet Uman Sobee nin Sucudur Benim etiğim Hakarette Sobeenin Sucudur Bana Cezasını Kesemez.. Hadi Kestin Canın Sagolsun Arkadas 3 3 3 Hakkımı Ökse Otu Satılır Dedıgım Icın Elımden Alamazsın Oyun İçi PArasına Akce Satmasın Oyun Parasını Akceyle Satsın Bizde Oyunda Akce Satmak Zorunda Kalmayalım...
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

O değil de neden kitap yazıyorsunuz böyle ? :D Okuyana kadar imanım gevredi. Kısaca özet geçin herkes anlasın.

Olması ve olmaması gerekenleri söyleyeyim. Oyun içinde yönetim tarafından oyun parası satılmalıdır. Mesela arkadaşın dediği gibi 5500 akçeye 110 milyon oyun parası. Böyle bir handikap olduğu için oyun parası olmayan oyuncular oyunu oynayabilmek için mecburiyetten iilegal akçe satışı yapmaya çalışıyorlar. Çoğu zaman ya satışı yapan sahtekar olduğu için karşı taraf mağdur oluıyor ya da karşı taraf sahtekar olduğu için satan kişi mağdur. Ortak bir nokta var ne olursa olsun şikayet dahilinde her iki tarafta ceza alarak bu durumun acısını çekiyorlar.

Ben, neden yönetimin oyun içi para satmama konusunda bu kadar ısrarlı olduğunu anlamıyorum.

Arkadaş! Yönetim! Kondrit satacağına para satsan daha iyi olmaz mı ? Kondriti yine sat ama para herkesin ihtiyacı.

Şunu söylemek istiyorum, oyun içinde akçe ile para satımı olmaya başladığı zaman tek üzülecek kişiler; Hile hurda ile para kazanan ve bu parayı akçe karşılığında satmaya çalışanlar olacaktır.

Koy dükkana 50.000.000 oyun parası 2500 akçe diye bak bakayım maaşlarınız nasıl ödeniyor ve hırsızlık vakaları nasıl azalıyor. Neden satmıyorsunuz diye soruyoruz, politikamız böyle diyorlar ama oyun içinde tabiri caizse tuvalet ihtiyacı bile parayla...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön