Eski oyunculardan kalanlarınız varsa ki muhakkak vardır bir iki tane tanış çıkacaktır elbet bendeniz halil kardeşiniz hatırlayanlar için
Uzun süredir foruma girmiyordum kim var kim yok oyunda neler olmuş kimler nerelere gelmiş bunlara bakmak için bir de eski arkadaşlarımızdan kardeşlerimizden tanıdık birileri çıkarsa iki lafın belini kırmak için yeni konu açma ihtiyacı hissettim.
oyunu en son bıraktığımda gaffar kesiliyordu ancak ben bir türlü kesememiştim nasip olmamıştı zaten oyuna girecek ne zaman vardı ne de öyle çok sağlam bir karakterim ama şimdi görüyorum ki oyun daha da genişlemiş ve kullanıcı sayısı da gittikçe artıyor sadece eski oyuncular bu oyunu beta döneminden beri oynayan oyuncular ki ben de onlardan birisiyim yavaş yavaş bırakmaya başlamış. Zaman geçiyor insanlar büyüyor ve öncelikleri değişiyor elbette oyun önceliğini kaybediyor yerini farklı öncelikler alıyor. Ben oyuna ilk başladığımda 15 yaşında bir çocuktum şimdi 21 yaşındayım , bir fiil sabahtan akşama kadar o bilgisayarın başına otururdum hiç birşey yapmaya kalkmazdım krip çekmek için kp kasmak için ws atmak için er meydanları için için de için biri biter biri başlardı elbet. Ancak güzel anılardı oynadığım hiç bir online oyundan böylesine zevk aldığımı hatırlamıyorum çünkü muhabbet çok iyiydi zevkliydi inşallah şimdi de öyledir şimdiki kardeşlerimiz bizim aldığımız hazzı alabiliyorlardır umarım.
Tabii ufak bir uyarım olacak sakıncası olmaz ise , lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için oyuna ara vermelerini öneririm çünkü gireceğiniz sınavlar sizin hayatınızı belirleyecektir ancak ikv sadece bir oyun size para kazandırmaz , karnınızı doyurmaz sadece eğlenmenizi sağlar ve ikinci uyarım , gününüzün 4 saatini 5 saatini pc başında harcamayın çocukluğunuzu gençliğinizi yaşayın kendinize zaman ayırın kitap okuyun sokağa çıkın dolaşın ama bütün gününüzü pc başında harcamayın bir çok şeyden geri kalmanıza sebebiyet verebilir. Lonca başvuru formlarında yazar yok günlük 4 - 5 saat online olmak şartı vardır diye , gününüzün 4 saatini bir oyuna harcamanız kadar saçma birşey olamaz olmamalı. Biz idrak edemiyorduk çünkü küçüktük ve kendimizi iyiden iyiye oyuna kaptırmıştık.
Ayrıca online oyun olduğu üzere para yatırmak zorunda olduğunuz bir oyun aylık plus parası ne bileyim yeni kutu çıkar ona para verirsiniz lonca sistemi gelir ona da kutu çıkar ayı gelir kangal gelir ona ayrı kutu çıkar çıkar da çıkar silah yükseltirsiniz akçe almak zorunda olursunuz bunların hepsi paradır arkadaşlar ve sizin verdiğiniz bu paraları anneleriniz babalarınız nasıl şartlarda kazanıyor bunu düşünmenizi ve bir oyuna bu kadar çok para yatırmamanızı öneririm. Sonuçta İKV de vir oyundur ve oyunun çıkarılış amacı para kazanmaktır benim uyarım eli ekmek tutmayan kardeşlerime yapmayın .
Son olarak teşekkür etmek istediğim kişiler var onları es geçmeyelim.
Önceliğim tabi ki RaduLa , RaduLaII , RaduLaIII (Gürkan kardeşim ) adamın hası uzun zamandır görüşemiyoruz özletme kendini
Takıo ( Serhat reis ) Uzun zaman oldu reis gönderimi görürsen ara birşey yap ulaş
WaxWhineRAVYN ( Oktay kardeşim ) Öğretmen oldun unuttun bizi oktay ara bir görüşelim hele yahu
BLACKDEWİL ( Fatihim
Beberuhi (Musa abi ) Abi ne zamandır aramıyorsun özledik sesini RoA da değilim diye mi yoksa
XxAnTiBiYoTiKxX (Gamze ezooommm ) Kız ezoooomm arada sırada ara yahu özledik
beylerbeyi (Koray abi ) Abi hadi bu ezoyu anladık sen de mi aramazsın sormazsın ayıp ayıp
XxgökhanxX , MaJeStY (gökhan ) özlettin kendini kardeş istanbula geleyim bir zb ziyareti yapacağım ersin de çağırdı zaten selam söylersin
Weyron (Mustafa ) sen yaşıyor musun öldünmü kaldın mı hiç haberim yok zaten olum ses ver ses
Kikimokoxtwo (volkan ) kardeş seninle de görüşmeyeli uzun zaman oldu gönderimi görürsen muhakkak dönmelisin yani
CHaRiSTeaS (mesut) istanbula gelince görüşmek dileği ile kardeşim
İsmini unuttuğum herkesten özür diliyorum iyi günler sevgiler ....