ÇEMBERLİ TAŞ dan neden item vermıyor ilgilenırmsın yetkılı
- KOSE068
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Artemis
ÇEMBERLİ TAŞ dan neden item vermıyor ilgilenırmsın yetkılı
1 haftadır günde 2 veya 3 defa çembere giriyorum her defasında madalyay la çıkıyorum niye düşürme sansını yukseltımıyorsunuz item düşmeyince oyun sıkıcı geliyor oynamak istemeyorsun lütfen düşürme sansını artırın acık keyıf alallım ilgilenlere tşkler
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: ÇEMBERLİ TAŞ dan neden item vermıyor ilgilenırmsın yetkı
1 hafta da hesabı fullesen o zaman mı zevk alacaktın ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Ben 8 aydır 1 item için bölgeye giriyorum, hiç zevk almışlığım yok 
KOSE068 yazdı:1 haftadır günde 2 veya 3 defa çembere giriyorum her defasında madalyay la çıkıyorum niye düşürme sansını yukseltımıyorsunuz item düşmeyince oyun sıkıcı geliyor oynamak istemeyorsun lütfen düşürme sansını artırın acık keyıf alallım ilgilenlere tşkler
1 haftada yada 1 ayda bölgelerden eksiklerini tamamlarsan birdaha bölgelere girmezsin oyun içi onlıne saatin düşer. tılsım üretimine başlarsın üretimden sonrada sadece bir bakmaya bekli girersin. yöneticiler oyuncuların zamanını oyunda geçirmesini istedikleri için bir oyalama taktiğidir bu. itemlerini tamamladın bölgelerden eksiklerin yok tılsımlarını ürettin peki ya sonra ? sence bu oyunda sağlam teşvik edici bir pvp sistemi varmı. eksiksiz ve tılsımlarla donanmış charını ancak meteorda gezdirerek belki 1 2 grup bulmabilirsin savaşan onun haricinde bu oyunda pvp sistemini destekleyen bir hariya yok.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- Kuklagiller
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
:mrgreen: +1GWYNBLEIDD yazdı:Ben 8 aydır 1 item için bölgeye giriyorum, hiç zevk almışlığım yok
İmzanızda büyük ölçekli resimler kullanmayınız.
Gizlenmiş İçerikGöster
- KOSE068
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Artemis
carı 1 yıldır dızemedımkı zaten hiç bişi düşmüyor sabıt grub oluşturdum 1 haftedır hiç bişe düşmüyor hep madalya
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
bence ıyı bı ınternet hızı ve bılgısayarın varsa oyun guzel tabı ustunde ıyıyse pvp acısından dıyorumCRACK26 yazdı:KOSE068 yazdı:1 haftadır günde 2 veya 3 defa çembere giriyorum her defasında madalyay la çıkıyorum niye düşürme sansını yukseltımıyorsunuz item düşmeyince oyun sıkıcı geliyor oynamak istemeyorsun lütfen düşürme sansını artırın acık keyıf alallım ilgilenlere tşkler
1 haftada yada 1 ayda bölgelerden eksiklerini tamamlarsan birdaha bölgelere girmezsin oyun içi onlıne saatin düşer. tılsım üretimine başlarsın üretimden sonrada sadece bir bakmaya bekli girersin. yöneticiler oyuncuların zamanını oyunda geçirmesini istedikleri için bir oyalama taktiğidir bu. itemlerini tamamladın bölgelerden eksiklerin yok tılsımlarını ürettin peki ya sonra ? sence bu oyunda sağlam teşvik edici bir pvp sistemi varmı. eksiksiz ve tılsımlarla donanmış charını ancak meteorda gezdirerek belki 1 2 grup bulmabilirsin savaşan onun haricinde bu oyunda pvp sistemini destekleyen bir hariya yok.
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx