Sorunlar ve Çözümleri (Yönetime Bilgilendirme)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Sorunlar ve Çözümleri (Yönetime Bilgilendirme)

Mesaj gönderen HollyShit »

Merhaba,

bu konuyu açmamın amacı yönetimin gözünün önünde olanları görmesi.

Herşeyi göz ardı eden ve kulak arkası yapan yönetime burada olanlar hakkında bütün oyunculardan bir şeyler paylaşmasını istiyorum..

1-) Sunucular Arası Eşitsizlik ; Sancak Meran Anka gibi sunucularda oyuncu sayısı çok düşük. Bazen grup bile kurulamamakta.

2-) Sürekli süren oyun için gecikme (Lag) sıkıntılarının sunucu desteği ile giderilmesi..

3-) Karakterlerde eşya düşürme oranlarının bir nebze de olsa artması..

4-) Görüntü sıkıntılarının giderilmesi. Alakalı görevlilere gönderilmesi ve görüntü parçalanması hakkında daha detaylı çalışmaların yapılması gerekli.

5-) Tılsımlardaki sorunların giderilmesi, kod desteklerinin arttırılması ve gereksiz tılsımların yine daha değerli tılsımların getirilmesi gerekmekte..

(Ağır Vuruş -> Yaratıklara kullanıldığında süresi 1 saniye düşer)
(Can Kurtaran -> Can kurtaranın süresi 1 saniye azalır)

(Ofansif Dövüşme Tılsımlarındaki hasar hesaplama hataları -> "Hidra Set = 10.348 | Bıçak Sırtı Set = 9.426" Not : Bunlar Topkapı'daki hedefler üzerinde alınmış sonuçlardır.

6-) Yapılan etkinliklerde, sonucu yönetimin seçmesi yerine oyuncuların seçmesi gerektiğini düşünüyorum. IP'ler baz alınarak oylama yapılsın sadece. Aynı IP'den gelen bir çok oy sonucu tetkikler yapılarak yarışmacı diskalifiye edilebilir.

7-) Her oyun firması deli gibi kendi reklamlarını yapar iken İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi kendi reklamlarını yapmanın aksine oyuncuları oyundan soğutmayı çok iyi başarıyor.

Acaba oyuncu kazanmak yerine, oyuncuları sistemden kaldırıp oyunu kapattırmaya mı çalışıyorlar?

Mevlüt Dinç'in gruptan ayrılması üzerine İKV çok büyük bir çöküş yaşadı. Bunun sonucunda bir çok kişi görevden ayrıldı ve şu an görevinde olan yönetim üyeleri de oyuna destek verip değerlendirmek yerine, oyuncuların nefretle oyuna bırakmasına neden oluyor. Her sene yapılan yeniliklerin aksine bu sene oyuna bir şey katılmadı.

Yeni gelecek olan bölgenin bir grup bölgesi olması halinde oyun iyice çökecek ve kapanma hatsafasına gelecektir.

Umarım ilgili yerlere konum ulaşmıştır. Oyuncu arkadaşlarımında bu konuya katkıda bulunmalarını istiyorum.

Biz talep ediyoruz arz etmek sizden...
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Sorunlar ve Çözümleri (Yönetime Bilgilendirme)

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Madde 5 katılmıyorum. O zaman met1 de kalksın onlarda yararlı aslında ama kullanan yok. Hedef olayina gelursek ; hedefte direnç denen birsey yok anlarsın ki zırh ateşi bloke eder.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Yönetim dediğimiz kim çok merak ediyorum.
Bu oyunun sahibi kim.Nerull'a emir veren kim ? Kimin adı altında çalışıyor.Nerull'a maaşını kim veriyor.?
Herkimse bu oyun hakkında bir düşüncesi var mı oyunun geleceği hakkında.
Oyun hakkında bir gelecek planlaması var mı yoksa kafalarına göre mi takılıyorlar ?
"Hol eklentisini oyuna sürdük biraz yatalım sonra oyuncuların isteklerine göre yeni bir bölge için çalışmalara başlarız."
Böyle bir kafa zihniyetine mi sahipler acaba.Bu adamların sorumlusu kim ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Sonxavatar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sonxavatar »

Nerull'cum ne yaptı sana. Gönüllü çalışıyor.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Sonxavatar yazdı:Nerull'cum ne yaptı sana. Gönüllü çalışıyor.
Nerull gönüllü çalışmıyor bana bişey yapmadı ama ben sana bişey yapmışım hadi işine bak.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Şu Sobeedeki işinden ayrılan kişileri krallaştırmanız yok mu! İnsanı öldürüyor he. Dinç dediğiniz adam değil miydi bu oyun henüz son halini almamışken başka projelerle firmasının reklamını yapan? Yapmayın gözünüzü seviyim. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Nerull'un patronu TTNET. Arayalım yazalım İKV yi geliştirmeleri için baskı kuralım ama önce oyunu ne kadar sevip sahiplendiğimizi göstermemiz lazım ki TTNET te olayı ciddiye alsın. Böyle iki konudan birinde oyunu kötüleyipte sonra hadi geliştirme niye yapmıyo bunlar dersek bu işler yaş. Ben olsam geliştirmezdim yani :mrgreen:
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

SİZİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ TEMSİLCİSİNE YÖNLENDİRİYORUM 1 DK LÜTFEN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Resim
...
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen f0f0f0 »

@antinKUNTIN
Mevcut 8 sunucuda yüzlerce oyuncunun her bir karakterine en az 2'şer yükseltme alması, her ay plus paket vs. yüklemesi onların oyuna olan sadakatinin ne kadar fazla olduğunu göstermez mi gittikçe rezilleşen bu oyun için?

Bazen yönetimin sahte hesaplarla kendilerini haklı çıkarmaya çalıştıklarını düşünmüyor değilim.
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

f0f0f0 yazdı:@antinKUNTIN
Mevcut 8 sunucuda yüzlerce oyuncunun her bir karakterine en az 2'şer yükseltme alması, her ay plus paket vs. yüklemesi onların oyuna olan sadakatinin ne kadar fazla olduğunu göstermez mi gittikçe rezilleşen bu oyun için?

Bazen yönetimin sahte hesaplarla kendilerini haklı çıkarmaya çalıştıklarını düşünmüyor değilim.
Ücret ödüyoruz eyvallahda görmüyorlarsa başka alternatifler sunuyorum diyemi şimdi yönetim yanlısı oldum? Sizin derdiniz neyse benimki de o. Sanki oyun gelişmesin böyle kalsın dedik! :evil:
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
f0f0f0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen f0f0f0 »

@antinKUNTIN
Af edersiniz ama eşek gibi görmek zorundalar. İnsanlar bunca zaman yapılan(daha doğrusu yapılmayan) şeylere rağmen bu oyuna hala para döküyorsa elbette görmek zorundalar. Eminimki siz de benim gibi düşünüyorsunuz ama attığınız mesaj bu doğrutuda değil ne yazık ki.
Böyle iki konudan birinde oyunu kötüleyipte sonra hadi geliştirme niye yapmıyo bunlar dersek bu işler yaş. Ben olsam geliştirmezdim yani
Eminönü 2007
Sancak 2008-2009, 2012, 2016

“Genel Etkileşim” sayfasına dön