arkadaşalr bu loncaya dikat edin tam bi uyanık sannalr tarfından yapılmışdır
karizma alacaz diyaolr gdiyonuz 5-6kişi dalıyolar ve ws diyo adam gdiyom 5kişi dlaıayorl ama tabi tek yakaladım kesdim ismemir eziğini arkadaşından ştem alıp ws atıyo dorleodan alıyo ezo gelmiş artistlik yapıyo onalra dikat edin kp için a.b. satarlar
xdorleo ezikleri
- karabela26
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
xdorleo ezikleri
bu meranda başı boş köpek çok
Re: xdorleo ezikleri
onlar türkiye engelliler vakfı üyesi takma sen garibanlardır :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
- karabela26
- İskele Babası
- Klan: Lodos
valla öle bunlar sorunlu diyorum ne vakfı üyesi
bağlasınalrda saga sola saldırmasınalr dorleolar adamı kapıyo 
bu meranda başı boş köpek çok
Slm bu konuyu okuyan herkese... arkadaşlar ben (dorleo) öncelikle ben from gerekmedikce yazmam boş konulara :Belirtmek istediqim bişey var bu konu hakkında bi kere bu konuya cevap niteliqinde deil sewiye düşük çünkü sadece acıklamak istediqimi acıklıcam.. klan yapan arkadaşlar klan savaşında kesilmekte var kesmekte var her kesilen bir konu acsa fruma kirlilik olacaqı kesin burda anlaşalım..kesilen kişi eger çok zoruna gidiorsa ws atar ben bu konuyu acan kişiye kesildiqinde vs atalım dedim kabul etmedi...Klan yapan arkadaşlar lütfen kesildiqinde klavyede yazı yazacaqına piste cıqsın ve ws atsın zorunuza gitmesin madem carınıza qüveniorsunuz buyrun piste yhani bölgede yazı yazmak deil frumda konu acmak deil haksızmıyım :!: boş konuşmalar yapmayınız bence item diziniz.... SAYGILARIMLA D O R L € O €skiler Tanır Y€niler Örn€k Alır.....
-
- Kadim Hidra Avcısı